- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.441
Aa okutsana ben çözemedim bana çöz deKrize girdim ya esim diyor ki neye gülüyorsun gelde anlat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa okutsana ben çözemedim bana çöz deKrize girdim ya esim diyor ki neye gülüyorsun gelde anlat
Sen kendini aç bırakıyorsun oyuzden oluyor o acliktan canimAhh sana helal olsun canım Ben akşama kadar iyi gitmiştim
Sabah yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
Sonra 1 tane salatalık 1 kayısı ama akşam kacamagin tillahi oldu yarın 69 çıkarsam sevinicem
Millet aylarca uğraşıyor kilo almak için ne olardı ki isteyene 5 10 15 kilo verseydik iki tarafta memnun olsaydiValla öyle bir imkan olsa herkes kovalardi birbirini
Kız sen çık burdan doktor görememiş senin Bebeyi kesinOf of somon
Aseriyorum
Görsele önem verdiğimdenAfiyet olsun canım ne güzel fotiler
Sen okut önce ben de pesinden gidicemAa okutsana ben çözemedim bana çöz de
10 kilo versem yeter neyime yetmezMillet aylarca uğraşıyor kilo almak için ne olardı ki isteyene 5 10 15 kilo verseydik iki tarafta memnun olsaydi
BencedeKız sen çık burdan doktor görememiş senin Bebeyi kesin
Kuzu kokmasin isterseniz defne yaprağı koyun kızlar pişerken bide içini delip bikac sarımsak koyun kokusu olmuyor hicBen yedim bi defa eh işte tadı ahhh dana bi barbekü olsada yesek
Yok senin ki merak etmiş neye güldüğüne merakını giderSen okut önce ben de pesinden gidicem
Biberiyede çok yakışır of of offffffffKuzu kokmasin isterseniz defne yaprağı koyun kızlar pişerken bide içini delip bikac sarımsak koyun kokusu olmuyor hic
Aslında haklısın canım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Diyetisyene gitsem iyi olacak bu şekilde olmayacak galibaSen kendini aç bırakıyorsun oyuzden oluyor o acliktan canim
Deneyeceğim mutlaka canım bizimkiler genelde izgara yapıyorlar kedi gibi bir parça aşırabilirsem dediğini yaparımKuzu kokmasin isterseniz defne yaprağı koyun kızlar pişerken bide içini delip bikac sarımsak koyun kokusu olmuyor hic
Sen gizli mi gülüyorsun ben merakını gideremem ehem ühümYok senin ki merak etmiş neye güldüğüne merakını gider
Ben kolay kolay gülmem kieşim bazen komik video gösterir gülmekten yıkılır ben gülmem gülmezsen gülme be derbenimki sadece tebessümSen gizli mi gülüyorsun ben merakını gideremem ehem ühüm
Ben güldüğümü de ağladığımı da saklayamam ki o kadar kolaydırBen kolay kolay gülmem kieşim bazen komik video gösterir gülmekten yıkılır ben gülmem gülmezsen gülme be derbenimki sadece tebessüm
Ya benim ağlama şeklim de değişik mesela biri vefat etti sevdiğim biri çok aşırı üzülüyorum ama ağlayamıyorum ama gereksiz yere çok ağlarım giz yaşım hazır geçen oğlumun ameliyati geldi aklıma daha olmadı ama geçen biri anlattı neler olacağını kardeşi olmuş onun da gece gece bi ağladım bi ağladım tuhafım yaniBen güldüğümü de ağladığımı da saklayamam ki o kadar kolaydır
Afiyet olsun canım17.02.2022 Perşembe Yitiksifa 2. Günü
Ara 1
2 bardak siyah cay
Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 3008821
Ara 2
1 fincan sade türk kahvesi
Ara 3
1 kupa bitki çayı
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası (2kepce)
9 kaşık bulgur pilavı