- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Kız daha yataktayım bi kalkayım da gitsin ödemler öyle
Ay benim odemler öyle hemen gitmiyor uyuzlarKız daha yataktayım bi kalkayım da gitsin ödemler öyle
Senin en fazla 2 haftalık sürer vermen biz düşünelimSağol canım bakalım neler yapicaz haftaya kadar
Doğru dedinSenin en fazla 2 haftalık sürer vermen biz düşünelim
63.3 cikmistim abla tabiki naptim yedim gorucez bugünBen kaçırdım
Ay benim odemler öyle hemen gitmiyor uyuzlar
Dime ama abla çatır çatır veriyor bizde izliyoruzDoğru dedin
Yok kız hep beraber düşünelimSenin en fazla 2 haftalık sürer vermen biz düşünelim
Neyse inşallah başarırız tekrar hep birlikteYok kız hep beraber düşünelimdaha kurallar gelmedi heyetten bekliyoruz
Tarti eski tip ya yoksa 1 2 gram eksik gormek bile hosuma gider de bunda cok anlasilmayacagi icin cezbetmediBaşlangıcın hayırlı olsun olsun canım keşke üstünü çıkarıp tartilsaydin bi dahakine tam ne kadar verdin bilemezsin
Doğru dedin
63.3 cikmistim abla tabiki naptim yedim gorucez bugün
Dime ama abla çatır çatır veriyor bizde izliyoruz
Başarırız tabi biz ne kilolar verdik şimdi aldığımızı mi veremicezNeyse inşallah başarırız tekrar hep birlikte
Hm anladım canım senin için dedimTarti eski tip ya yoksa 1 2 gram eksik gormek bile hosuma gider de bunda cok anlasilmayacagi icin cezbetmedi
Spor puanları da gelmiş
Spor puanları
Chlocthing => 10 puan
Cardio => 10 puan
Eva => 10 puan
Leslie => 10 puan
Plates => Dakikası 8 puan
İp atlama => 1 adet 1 puan
Mekik => 1 adet 1 puan
Squat => 1 adet 1 puan
Plank => Saniyesi 1 puan
Bölgesel hareketler => Dakikası 10 puan
Jillian => 10 puan
Koşu => Dakikası 10 puan
İnanıyorum benBaşarırız tabi biz ne kilolar verdik şimdi aldığımızı mi veremicez
Pazartesi kontrol tartısı olsun haftasonu neyaptik gorelimTarti eski tip ya yoksa 1 2 gram eksik gormek bile hosuma gider de bunda cok anlasilmayacagi icin cezbetmedi
Onun ödemi aksama kadar gitmez verdimi 2haftada 10kilo verir naletDime ama abla çatır çatır veriyor bizde izliyoruz
Ay kendimi zayıflamış hissettim sen öyle deyinceİnanmak başarmanın yarısıdır hadi bakalım
Ayy sanki çok kilon var valla çatlicamAy kendimi zayıflamış hissettim sen öyle deyince
Teşekkür ederim bu güzel dusuncelerin için canımPazartesi kontrol tartısı olsun haftasonu neyaptik gorelim
Onun ödemi aksama kadar gitmez verdimi 2haftada 10kilo verir nalet