- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Bugün oruçluyum kizlar bide carsıda işim var az gidip gelcem anca 4ten sonra tartilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzu biz beklerizBugün oruçluyum kizlar bide carsıda işim var az gidip gelcem anca 4ten sonra tartilirim
O dişciye gittimiydi kız
Gidecekti galiba bugünO dişciye gittimiydi kız
Valla dedi ama bugünmüydükiGidecekti galiba bugün
Evet canım söyledi ama son zamanlar hiç birşeyi aklımda tutamıyorum ben valla bugün du galibaValla dedi ama bugünmüydüki
Ay kötü olmuş geçmiş olsun kuzum ben böyle yatıp kalkınca çok başım ağrıyor gün içindeGece hiç uyuyamadım nedense 1bucuktu yattım,4wc ye kalktım,5bucukta oruca kalktım oglan gidince yatayim dedim tekrar 7bucukta yattim 9da Eylül uyandi başım gözüm şiş ayaklarim 3gündür gene azdı ağriyor
Günaydın canım hayırlı cumalar başlangıcın hayırlı olsunGunaydin kizlar hayirli cumalar
Ben dun hafif tokken 60.3 cikmistim dijital tartiydi
Bugun kendi tartmda ac karna wc den sonra tartildim 60 geldim tam . Uzerimi cikarmadim ama onlar da bi 500 gr gelir aslnda da neyse
Gunaydin kuzumGünaydın kızlar
Sagol canım bakalim pazar sabahtan hacemata gitcem iyi gelir ayaklarimaEvet canım söyledi ama son zamanlar hiç birşeyi aklımda tutamıyorum ben valla bugün du galiba
Ay kötü olmuş geçmiş olsun kuzum ben böyle yatıp kalkınca çok başım ağrıyor gün içinde
Günaydın canım hayırlı cumalar başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın kaptanım hayırlı cumalarGünaydın kızlar Hayırlı cumalar
HazirizzzzzGünaydın kızlar haydi başlıyoruz hazirmiyiz
Günaydın ablacım hayırlı cumalarSabah herkes uyurken şipşak hallettim Hayırlı cumalar guzellikler
Başlangıcın hayırlı olsun canımEvet kızlar ben bu kiloya çıkmadım sizde görmediniz kapatın gözlerinizi
Eki Görüntüle 3004546
Günaydın canım hayırlı olsun ozamanGunaydin kizlar hayirli cumalar
Bugun kendi tartmda ac karna wc den sonra tartildim 60 geldim tam . Uzerimi cikarmadim ama onlar da bi 500 gr gelir aslnda da neyse
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar canımGünaydın kaptanım hayırlı cumalar
Hazirizzzzz
Günaydın ablacım hayırlı cumalar
Başlangıcın hayırlı olsun olsun canım keşke üstünü çıkarıp tartilsaydin bi dahakine tam ne kadar verdin bilemezsinGunaydin kizlar hayirli cumalar
O dün atmistı ama bakalim bugun ne
Sağol canım bakalım neler yapicaz haftaya kadarBaşlangıcın hayırlı olsun canım