- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Aynen ya maşallah özeniyorumPazartesi kontrol tartısı olsun haftasonu neyaptik gorelim
Onun ödemi aksama kadar gitmez verdimi 2haftada 10kilo verir nalet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya maşallah özeniyorumPazartesi kontrol tartısı olsun haftasonu neyaptik gorelim
Onun ödemi aksama kadar gitmez verdimi 2haftada 10kilo verir nalet
RicaaaaTeşekkür ederim bu güzel dusuncelerin için canım
Zayifsin kız bizim kilo vermeden çok korumaya ihtiyacımız varAy kendimi zayıflamış hissettim sen öyle deyince
Ayy sanki çok kilon var valla çatlicam
Abla 65 olucam belki olmuşumdur da yani bi göbeğimi görsenAyy sanki çok kilon var valla çatlicam
Aman zayiflayinca çitos gibi oluyor özenme sen onaAynen ya maşallah özeniyorum
Yok ya olmamisindirAbla 65 olucam belki olmuşumdur da yani bi göbeğimi görsen
Evet bende sutluyumAman zayiflayinca çitos gibi oluyor özenme sen ona
Biz etli sütlü butluyuz iste
Yok abla ya benim biraz daha vermem gerekiyor boyuma göre söylemesi ayıp 1.60 da boyumZayifsin kız bizim kilo vermeden çok korumaya ihtiyacımız var
Sen 2elma 2mandalina 1yufkayla tamamdir bu işAbla 65 olucam belki olmuşumdur da yani bi göbeğimi görsen
Yufka ne kızSen 2elma 2mandalina 1yufkayla tamamdir bu iş
He citos gibi olunca millet bana hastamisin diyorAman zayiflayinca çitos gibi oluyor özenme sen ona
Biz etli sütlü butluyuz iste
Aman sanki bizde uzunuz ya 1,58Yok abla ya benim biraz daha vermem gerekiyor boyuma göre söylemesi ayıp 1.60 da boyum
Hee bende yağlıYok ya olmamisindir
Evet bende sutluyum
1.60 nolmus 2gıdım eksigizYok abla ya benim biraz daha vermem gerekiyor boyuma göre söylemesi ayıp 1.60 da boyum
Sen olma guzum öyle boşverHe citos gibi olunca millet bana hastamisin diyor
Yufka yiyordu sankiYufka ne kız
Bakacağız göreceğiz yine menü paylaşırken senin yorumunu da beklerken kalbim küt kütSen 2elma 2mandalina 1yufkayla tamamdir bu iş
He bizi uzun sanıyor herhaldHee bende yağlı
1.60 nolmus 2gıdım eksigiz
Hele aksam olsunBakacağız göreceğiz yine menü paylaşırken senin yorumunu da beklerken kalbim küt küt
Fark ederAman sanki bizde uzunuz ya 1,58
2 sn nasıl da farkediyor ama ablaHee bende yağlı
1.60 nolmus 2gıdım eksigiz
Abooo beni sabote ediyor sevim koş koş E Elif_EylulSen olma guzum öyle boşver
Yoo biliyorum ki boylarınızi ondan öyle dedim alınmayın diyeHe bizi uzun sanıyor herhald
Sabote yasağı koyayım sayfaya