- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.241
Ağlama sayfasina gitmis 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum onun sporunuda ama çok üşeniyorum yüz yogası masajı var benimde imtihanım bu sanırım bu konudaOzaman yanak ce gıdı sporu yap![]()
Happmutlu senin sayfaya gidip agliyor konusuyor buraya geliyor
Ben ama hala buradayım
Bu kız bizim bi tık üstümüz hehe çatlaklıkta yarışırızHappmutlu senin sayfaya gidip agliyor konusuyor buraya geliyor![]()
Heee vallaBu kız bizim bi tık üstümüz hehe çatlaklıkta yarışırız![]()
E Elif_Eylul abla unutmuşsun kızıBen ama hala buradayımssst oyalıyorum ben oysaki cezan bitti demedi ahahaha
Bu durulmuş halim diyorum size daha ne diyimBu kız bizim bi tık üstümüz hehe çatlaklıkta yarışırız![]()
TammBu durulmuş halim diyorum size daha ne diyim
Siz birde beni tam mutluyken görün![]()
Offf inanamiyorumBu durulmuş halim diyorum size daha ne diyim
Evette bendekinde gram farkini goremem genede tartilirim regl odemimde vardir zaten . Ctesi dr digitalde tartilip yazarim geneCuma günü yaz canım liste yapıyor kaptanımız ya karışmasın![]()
Hep mutlu olursun İnşaAllah canım ülkecek senin gibi enerjik insanlara ihtiyacımız varBu durulmuş halim diyorum size daha ne diyim
Bizde mutluyuzHep mutlu olursun İnşaAllah canım ülkecek senin gibi enerjik insanlara ihtiyacımız var![]()
Şuan ben mutsuz ya herkesi mutsuz görüyorumBizde mutluyuz![]()
Şuan ben mutsuz ya herkesi mutsuz görüyorumBizde mutluyuz![]()
Aaaa reglisin lutfen toparlan 2güne gecer amaaaŞuan ben mutsuz ya herkesi mutsuz görüyorum![]()
Afiyet olsun canımSabah aç karnına karışık bitki çayı
Kahvaltı 12.30
1 haşlanmış patates
4 yemek.k yoğurt
Ara 1 portakal
1 avuç sarı leblebi
1 avuç fıstık
Akşam 18.30
1 haşlanmış patates
4 yemek.k yoğurt
Su: 3 lt
Spor yok