• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🤦🏻‍♀️
Sen 50 üstune cikmamayamı calisiyosun canim,eger öyleyse tamam ama değilse bence guzel kahvalti ögle yemegin ve akşam yemeginde dengeli sekilde keske yesen her ara ögunüne meyve ve kuruyemis sut gibi seyleri ekle bak buda bir hastalik

🤦🏻‍♀️
Sen 50 üstune cikmamayamı calisiyosun canim,eger öyleyse tamam ama değilse bence guzel kahvalti ögle yemegin ve akşam yemeginde dengeli sekilde keske yesen her ara ögunüne meyve ve kuruyemis sut gibi seyleri ekle bak buda bir hastalik
Canim ben sadece beyaz un şeker tuketmek istemiyorum diyetisyene gideceğim benimki 2 öğün olunca böyle oluyor
Valla bıktım

Canim ben sadece beyaz un şeker tuketmek istemiyorum diyetisyene gideceğim benimki 2 öğün olunca böyle oluyor
Valla bıktım
Tamam canim beyaz un ve seker tuketme ama kahvalti cok önemli biliyosun öglede öyle ama aksami hafif gecirebilirsin sana diyetisyen 2ögün vermezki😌
Zaten sen dengeleyebiliyosun yediklerini

Tamam canim beyaz un ve seker tuketme ama kahvalti cok önemli biliyosun öglede öyle ama aksami hafif gecirebilirsin sana diyetisyen 2ögün vermezki😌
Zaten sen dengeleyebiliyosun yediklerini
En azından öğünlerin miktarını ayarlar yağ oranima değil kas kutleme bakar o yönden düşündüm ben çünkü kemiklerimde sızlıyor

Kız neden gelmiyorsun biraz izin ver kdndine regl bitince modun geri gelir 🤗 ben uzun saç çok sevmiyorum canım zaten sadece ev topuzu yapip geziyordum bu şekil daha kullanışlı oldu benim icin önümüzde ki ay griye de bayattım mi tamamdir benim işim ☺
İnşaAllah gelir canım yoksa ben kaçacak bu dünyadan 😣
Bende günlük topuzlu geziyorum ama duştan çıkınca o salınma hali çok hoşuma gidiyor sırf o yüzden kestirmem saçımı
Gri boyatınca resim atsana bakim beğenirsem bende boyatırım 😉
Dısarı çık lütfen tek ayak üstünde bekle👉
Buna güldüm 😁
Diyeti birakma
Reglken zaten ödemden doğru tarti olmazki canını sıkma tatlım
Bıktım artık inanki hayattan soğutuyor insanı resmen 😖

Beyaz un şeker tüketincede ağırlık çöküyor
Tuketme canim yeme esmer seker al cayi sekerli iciyosan yarim kır at,bulgur esmer tüket,makarna esmer al tonbalikli,tavuklu,sebzeli makarna yap,tamtahilli ekmek al 2dilim veriyor sabahlari oglen ve aksamlari doktor yani 🤗

Bende günlük topuzlu geziyorum ama duştan çıkınca o salınma hali çok hoşuma gidiyor sırf o yüzden kestirmem saçımı

Buna güldüm 😁

Soğuma herkesin mücadelesi başka
Pes etmek yok !
😍🥰

En azından öğünlerin miktarını ayarlar yağ oranima değil kas kutleme bakar o yönden düşündüm ben çünkü kemiklerimde sızlıyor
Tabiki git ihmal bile etme kemiklerin batiyodur zayifliktan🤪

Tuketme canim yeme esmer seker al cayi sekerli iciyosan yarim kır at,bulgur esmer tüket,makarna esmer al tonbalikli,tavuklu,sebzeli makarna yap,tamtahilli ekmek al 2dilim veriyor sabahlari oglen ve aksamlari doktor yani 🤗
Benim kilo gıdıya gidiyor yüzden alıyorum 🤣
Yakında kumru gibi olacağım 🤣🤣🤣

Buna güldüm 😁

Tamm canım atacağım resim☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back