• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gelince sen çıktın sen gelince ben çıktım ondan sanırım canım yoksa cevap yazdım sana ben
Evet regli beni mahvetti gene 😩
Aaa kusura bakma lütfen🤗
Okudum belkide gecmis olsun canim sıcak tut kendini

İnşaAllah 🤲
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem 🤦🏼‍♀️
InsaAllah eksi gelirsin canım gelmezsen de üzülme regl zorluyor bizi 3 4 gün sonra gelirsin kendine 😘
Saçlarını mi kestin 😱
Evet kestim önce kestirdim beğendim biraz daha kısalttım 🙈

Selam kizlar , napiyosunz
Bende regl agrisi ve misafirli bir gunumdeyim bu hafta 2 gun misafirim oldu gunduzleri saglam yense de mutlaka yuruyuslerimi yaptim ve aksama dikkat ettim . Odemlerim de gitsin cuma ya da c.tesi tartilip yazacagim nasipse
Selam canim iyiyim sen nasilsin🤗

Bende regl agrisi ve misafirli bir gunumdeyim bu hafta 2 gun misafirim oldu gunduzleri saglam yense de mutlaka yuruyuslerimi yaptim ve aksama dikkat ettim . Odemlerim de gitsin cuma ya da c.tesi tartilip yazacagim nasipse
Hosgeldin aramıza ♡

Cuma günü yaz canım liste yapıyor kaptanımız ya karışmasın 🤗

Aaa kusura bakma lütfen🤗
Okudum belkide gecmis olsun canim sıcak tut kendini
Onemli değil canım sağol 😘 bana sıcak işlemiyor en 3 gün cekiyorum bu ağrıyı 😩ilaç içmezsem içersem kesiyor içmesem agriyor öyle böyle 3-4 günü atlatmaya çalışıyorum iste 🙁
InsaAllah eksi gelirsin canım gelmezsen de üzülme regl zorluyor bizi 3 4 gün sonra gelirsin kendine 😘

Evet kestim önce kestirdim beğendim biraz daha kısalttım 🙈
İnşaAllah gelirim yoksa diyeti birakacam artık bıktım valla 🤦🏼‍♀️

Nasıl kıydın ya ben kıyamıyorum saçlarıma elimden gelse daha da uzatacam

Onemli değil canım sağol 😘 bana sıcak işlemiyor en 3 gün cekiyorum bu ağrıyı 😩ilaç içmezsem içersem kesiyor içmesem agriyor öyle böyle 3-4 günü atlatmaya çalışıyorum iste 🙁

Kız neden gelmiyorsun biraz izin ver kdndine regl bitince modun geri gelir 🤗 ben uzun saç çok sevmiyorum canım zaten sadece ev topuzu yapip geziyordum bu şekil daha kullanışlı oldu benim icin önümüzde ki ay griye de bayattım mi tamamdir benim işim ☺

Diyeti birakma
Reglken zaten ödemden doğru tarti olmazki canını sıkma tatlım

Aleyküm selam hosgeldin
Sanada geçmiş olsun regli ağrısı çok zor çeken bilir 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back