- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.201
Ben gelince sen çıktın sen gelince ben çıktım ondan sanırım canım yoksa cevap yazdım sana benSen rahatsizmısın
Ben neden gormedim
Evet regli beni mahvetti gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gelince sen çıktın sen gelince ben çıktım ondan sanırım canım yoksa cevap yazdım sana benSen rahatsizmısın
Ben neden gormedim
Aaa kusura bakma lütfenBen gelince sen çıktın sen gelince ben çıktım ondan sanırım canım yoksa cevap yazdım sana ben
Evet regli beni mahvetti gene
InsaAllah eksi gelirsin canım gelmezsen de üzülme regl zorluyor bizi 3 4 gün sonra gelirsin kendineİnşaAllah
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem
Evet kestim önce kestirdim beğendim biraz daha kısalttımSaçlarını mi kestin
Selam canim iyiyim sen nasilsinSelam kizlar , napiyosunz
Bende regl agrisi ve misafirli bir gunumdeyim bu hafta 2 gun misafirim oldu gunduzleri saglam yense de mutlaka yuruyuslerimi yaptim ve aksama dikkat ettim . Odemlerim de gitsin cuma ya da c.tesi tartilip yazacagim nasipse
Hosgeldin aramıza ♡Selam kizlar , napiyosunz
Bende regl agrisi ve misafirli bir gunumdeyim bu hafta 2 gun misafirim oldu gunduzleri saglam yense de mutlaka yuruyuslerimi yaptim ve aksama dikkat ettim . Odemlerim de gitsin cuma ya da c.tesi tartilip yazacagim nasipse
Cuma günü yaz canım liste yapıyor kaptanımız ya karışmasınSelam kizlar , napiyosunz
Bende atacakmiyim kilomu
Sen etkisiz eleman degilmiydin şaka bir yana litfen en son at resim pisikolocimiz bozulmasın 50 yi görünceKağıt yapıştıracakmiyim nikimi yazip
Onemli değil canım sağol bana sıcak işlemiyor en 3 gün cekiyorum bu ağrıyı ilaç içmezsem içersem kesiyor içmesem agriyor öyle böyle 3-4 günü atlatmaya çalışıyorum isteAaa kusura bakma lütfen
Okudum belkide gecmis olsun canim sıcak tut kendini
İnşaAllah gelirim yoksa diyeti birakacam artık bıktım vallaInsaAllah eksi gelirsin canım gelmezsen de üzülme regl zorluyor bizi 3 4 gün sonra gelirsin kendine
Evet kestim önce kestirdim beğendim biraz daha kısalttım
Şimdi tok karnına bir bakimSen etkisiz eleman degilmiydin şaka bir yana litfen en son at resim pisikolocimiz bozulmasın 50 yi görünce
Kız neden gelmiyorsun biraz izin ver kdndine regl bitince modun geri gelir ben uzun saç çok sevmiyorum canım zaten sadece ev topuzu yapip geziyordum bu şekil daha kullanışlı oldu benim icin önümüzde ki ay griye de bayattım mi tamamdir benim işim ☺Onemli değil canım sağol bana sıcak işlemiyor en 3 gün cekiyorum bu ağrıyı ilaç içmezsem içersem kesiyor içmesem agriyor öyle böyle 3-4 günü atlatmaya çalışıyorum iste
İnşaAllah gelirim yoksa diyeti birakacam artık bıktım valla
Nasıl kıydın ya ben kıyamıyorum saçlarıma elimden gelse daha da uzatacam
Eriyomusun pehhhKızlar ben yazdıkça eriyorum onu farkettim
Ara öğünlerimi unutuyorum
49 kg 400 gram yazdı vallaEriyomusun pehhh
Dısarı çık lütfen tek ayak üstünde bekle49 kg 400 gram yazdı valla
Ben kuruyemisi arttırım
Buda hastalık
Diyeti birakmaOnemli değil canım sağol bana sıcak işlemiyor en 3 gün cekiyorum bu ağrıyı ilaç içmezsem içersem kesiyor içmesem agriyor öyle böyle 3-4 günü atlatmaya çalışıyorum iste
İnşaAllah gelirim yoksa diyeti birakacam artık bıktım valla
Nasıl kıydın ya ben kıyamıyorum saçlarıma elimden gelse daha da uzatacam
Aleyküm selam hosgeldinSelam kizlar , napiyosunz