- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.181
Nasılsın canım hoşgeldinNörüyonuz ya yeni sayfa da açmışsınız hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım hoşgeldinNörüyonuz ya yeni sayfa da açmışsınız hayırlı olsun
Hoş geldin canımNörüyonuz ya yeni sayfa da açmışsınız hayırlı olsun
Nasılsın canım hoşgeldin
Hoşbuldum kızlar teşekkürlerHoş geldin canım
Geçmiş olsun canım yarın artı olmazsın umarımBen ev de hiç kullanmıyorum canım dışarda kullanıyorum mecbur o yüzden küçük olsun isterdim memelerimin dışarda da özgürce dolaşmak için
Bugün sabah bende regl oldum
Geleyim ikizim sen yeter ki iste
Eline sağlık ablam☺
Çok geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme 3 ay neki yaza hazırsın demek en hayırlısı en güzeli olsun hakkında İnşaAllahMerhaba güzel insanlar ♡
Jinekolog muayenem hiç korktuğum gibi değildi.
Güzel geçti.
Enfeksiyonum varmış.
Hapla fitil verdi.
Daha yeni yendiğim için vajinusmusu 3 ay normal birliktelik yaşayın dedi.
Birde gebelik dostu jel verdi kuruluk için
Folik asit yazdı. Ama bütün vitaminler var içinde
Folik asit içtiğim için kendi yazdığını bitince içeceğim
Hashimotom olduğu için sağlık ocağında tüm kan değerlerine baktır dedi
Yani özetlemek gerekirse gebelik planlamasini 3 ay ara vermiş oluyorum
Onceside vitaminlerimi içiyorum
Ağır sporlardan kaçınıp beslenmeme dikkat ediyorum
E Elif_Eylul
C _CikiLeta
sardunya1038
@tobotsever
@M_atruska
@Li_zigi
@Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
@HuZuNMeLeGi
@suspushanimcim
@Mevsim_bahar83
❤
Sağol canım bu sabah eksi geldim insaAllah gelmem artıGeçmiş olsun canım yarın artı olmazsın umarım
Amin inşAllah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme 3 ay neki yaza hazırsın demek en hayırlısı en güzeli olsun hakkında İnşaAllah
Happy kuzu senin performance düştü sanki birazAmin inşAllah canım teşekkür ederim
Farkındayım kendimi sınıyorum tatlımHappy kuzu senin performance düştü sanki biraz
He valla gelir ondan en az 2 kilo tabi otrim olduğu için gelsin güzel bir tartı o yüzümü güldürür de ben onu üzmem inşallah affet beni saffet
Benim de ilk iki gün öyleydi spora ara verince oluyorBaldırlarim ağrıyor spordan hamlanmis
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin canımNörüyonuz ya yeni sayfa da açmışsınız hayırlı olsun
Ben kendim kestim biçtim saçlarımı irkek gibi geziyorum evde arada kocama bıyıklarımı burup hiiiişşsttt naber yavrum felan diyorum kısa saç candır gerisi heyecanFarkındayım kendimi sınıyorum tatlım
Zor tutuyorum
Birde saçımı kestirim hafiflerim pamuk gibi olurum o motivasyonla tozu dumana katarım
Nebilim aylar olduNiye şaşırdın ki bu kadar
Bizde iyiyiz canim ayni devamHoşbuldum iyiyim çok şükür aynı tantana devam siz napıyonuz
Kısa saçı bende çok seviyorum.Ben kendim kestim biçtim saçlarımı irkek gibi geziyorum evde arada kocama bıyıklarımı burup hiiiişşsttt naber yavrum felan diyorum kısa saç candır gerisi heyecan
Benim en büyük sıkıntı saç kurutmakti malum elektirik faturaları kol gibi girince bize simdi duşa gir çık saçımı kurutmak 2 dk oh mis dediğin gibi etrafta saç yok çok şükürKısa saçı bende çok seviyorum.
Saçım dalgalı bir tuhaf oluyor
Yinede kestirecegim heryer saç bıktım
Kuzu birde ben değişik sabun aldım yararı olursa yazarım ♡Benim en büyük sıkıntı saç kurutmakti malum elektirik faturaları kol gibi girince bize simdi duşa gir çık saçımı kurutmak 2 dk oh mis dediğin gibi etrafta saç yok çok şükür
Ben hep elidor kullandim saç maskelerini de kullandım ama hiç fayda etmedi diğer sampuanlar saçımı mahvediyordu eşim heuden sholders mıdır nedir onu kullaniyor kendine sarımsak yağı da aldı kullandı 6 ay baya baya dökülmesini azalttı ben de 2 haftadır onun sampuanıyla otlaniyorum senin dediginide denerimKuzu birde ben değişik sabun aldım yararı olursa yazarım ♡
İnşaAllahSağol canım bu sabah eksi geldim insaAllah gelmem artı
Ben bir keretatinli saç kremini aldimBen hep elidor kullandim saç maskelerini de kullandım ama hiç fayda etmedi diğer sampuanlar saçımı mahvediyordu eşim heuden sholders mıdır nedir onu kullaniyor kendine sarımsak yağı da aldı kullandı 6 ay baya baya dökülmesini azalttı ben de 2 haftadır onun sampuanıyla otlaniyorum senin dediginide denerim
Sen rahatsizmısınİnşaAllah
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem
Saçlarını mi kestinBenim en büyük sıkıntı saç kurutmakti malum elektirik faturaları kol gibi girince bize simdi duşa gir çık saçımı kurutmak 2 dk oh mis dediğin gibi etrafta saç yok çok şükür