• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ev de hiç kullanmıyorum canım dışarda kullanıyorum mecbur 😒 o yüzden küçük olsun isterdim memelerimin dışarda da özgürce dolaşmak için 😫😫😫

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Bugün sabah bende regl oldum😖

Geleyim ikizim sen yeter ki iste🤩

Eline sağlık ablam☺
Geçmiş olsun canım yarın artı olmazsın umarım 🥺

Merhaba güzel insanlar ♡
Jinekolog muayenem hiç korktuğum gibi değildi.
Güzel geçti.
Enfeksiyonum varmış.
Hapla fitil verdi.
Daha yeni yendiğim için vajinusmusu 3 ay normal birliktelik yaşayın dedi.
Birde gebelik dostu jel verdi kuruluk için
Folik asit yazdı. Ama bütün vitaminler var içinde
Folik asit içtiğim için kendi yazdığını bitince içeceğim
Hashimotom olduğu için sağlık ocağında tüm kan değerlerine baktır dedi
Yani özetlemek gerekirse gebelik planlamasini 3 ay ara vermiş oluyorum
Onceside vitaminlerimi içiyorum
Ağır sporlardan kaçınıp beslenmeme dikkat ediyorum

E Elif_Eylul
C _CikiLeta
sardunya1038 sardunya1038
@tobotsever
@M_atruska
@Li_zigi
@Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
@HuZuNMeLeGi
@suspushanimcim
@Mevsim_bahar83

Çok geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme 3 ay neki yaza hazırsın demek 😉 en hayırlısı en güzeli olsun hakkında İnşaAllah 🤗

Farkındayım kendimi sınıyorum tatlım 😍🤣
Zor tutuyorum🤣
Birde saçımı kestirim hafiflerim pamuk gibi olurum o motivasyonla tozu dumana katarım 🤣😅😆😇
Ben kendim kestim biçtim saçlarımı irkek gibi geziyorum evde arada kocama bıyıklarımı burup hiiiişşsttt naber yavrum felan diyorum🤤🤤 kısa saç candır gerisi heyecan🙈

Ben kendim kestim biçtim saçlarımı irkek gibi geziyorum evde arada kocama bıyıklarımı burup hiiiişşsttt naber yavrum felan diyorum🤤🤤 kısa saç candır gerisi heyecan🙈
Kısa saçı bende çok seviyorum.
Saçım dalgalı bir tuhaf oluyor
Yinede kestirecegim heryer saç bıktım 😇😆🥰

Kısa saçı bende çok seviyorum.
Saçım dalgalı bir tuhaf oluyor
Yinede kestirecegim heryer saç bıktım 😇😆🥰
Benim en büyük sıkıntı saç kurutmakti malum elektirik faturaları kol gibi girince bize 😒 simdi duşa gir çık saçımı kurutmak 2 dk oh mis dediğin gibi etrafta saç yok çok şükür 🙈

Benim en büyük sıkıntı saç kurutmakti malum elektirik faturaları kol gibi girince bize 😒 simdi duşa gir çık saçımı kurutmak 2 dk oh mis dediğin gibi etrafta saç yok çok şükür 🙈
Kuzu birde ben değişik sabun aldım yararı olursa yazarım ♡

Kuzu birde ben değişik sabun aldım yararı olursa yazarım ♡
Ben hep elidor kullandim saç maskelerini de kullandım ama hiç fayda etmedi diğer sampuanlar saçımı mahvediyordu eşim heuden sholders mıdır nedir onu kullaniyor kendine sarımsak yağı da aldı kullandı 6 ay baya baya dökülmesini azalttı ben de 2 haftadır onun sampuanıyla otlaniyorum senin dediginide denerim😊

Sağol canım bu sabah eksi geldim insaAllah gelmem artı 🙈
İnşaAllah 🤲
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem 🤦🏼‍♀️

Ben hep elidor kullandim saç maskelerini de kullandım ama hiç fayda etmedi diğer sampuanlar saçımı mahvediyordu eşim heuden sholders mıdır nedir onu kullaniyor kendine sarımsak yağı da aldı kullandı 6 ay baya baya dökülmesini azalttı ben de 2 haftadır onun sampuanıyla otlaniyorum senin dediginide denerim😊
Ben bir keretatinli saç kremini aldim
Birde katı şampuan 2side sabun şeklinde
Yuvarlak
2-3 güne gelir
Benimde dipleri kuruyor birde çok elektrikleniyor

İnşaAllah 🤲
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem 🤦🏼‍♀️
Sen rahatsizmısın 🤔
Ben neden gormedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back