Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım yarın artı olmazsın umarım

Çok geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme 3 ay neki yaza hazırsın demek en hayırlısı en güzeli olsun hakkında İnşaAllah

Farkındayım kendimi sınıyorum tatlım
Zor tutuyorum
Birde saçımı kestirim hafiflerim pamuk gibi olurum o motivasyonla tozu dumana katarım
Ben kendim kestim biçtim saçlarımı irkek gibi geziyorum evde arada kocama bıyıklarımı burup hiiiişşsttt naber yavrum felan diyorum kısa saç candır gerisi heyecan

Ben kendim kestim biçtim saçlarımı irkek gibi geziyorum evde arada kocama bıyıklarımı burup hiiiişşsttt naber yavrum felan diyorum kısa saç candır gerisi heyecan
Kısa saçı bende çok seviyorum.
Saçım dalgalı bir tuhaf oluyor
Yinede kestirecegim heryer saç bıktım

Kısa saçı bende çok seviyorum.
Saçım dalgalı bir tuhaf oluyor
Yinede kestirecegim heryer saç bıktım
Benim en büyük sıkıntı saç kurutmakti malum elektirik faturaları kol gibi girince bize simdi duşa gir çık saçımı kurutmak 2 dk oh mis dediğin gibi etrafta saç yok çok şükür

Benim en büyük sıkıntı saç kurutmakti malum elektirik faturaları kol gibi girince bize simdi duşa gir çık saçımı kurutmak 2 dk oh mis dediğin gibi etrafta saç yok çok şükür
Kuzu birde ben değişik sabun aldım yararı olursa yazarım ♡

Kuzu birde ben değişik sabun aldım yararı olursa yazarım ♡
Ben hep elidor kullandim saç maskelerini de kullandım ama hiç fayda etmedi diğer sampuanlar saçımı mahvediyordu eşim heuden sholders mıdır nedir onu kullaniyor kendine sarımsak yağı da aldı kullandı 6 ay baya baya dökülmesini azalttı ben de 2 haftadır onun sampuanıyla otlaniyorum senin dediginide denerim

Sağol canım bu sabah eksi geldim insaAllah gelmem artı
İnşaAllah
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem

Ben bir keretatinli saç kremini aldim
Birde katı şampuan 2side sabun şeklinde
Yuvarlak
2-3 güne gelir
Benimde dipleri kuruyor birde çok elektrikleniyor

İnşaAllah
Bende dün eksi geldim ama bugün hiç tartılmadım yarın sürpriz olacak bana da Kendimi kötü hissediyorum sporda yapamadım İnşaAllah artı gelmem
Sen rahatsizmısın
Ben neden gormedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…