- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.081
O neyaa ben anlamadimkiYa kaçırmışım dün yıldızlıymış.Şimdi ben yağ kullanayayım martda keserim. Hep yıldızlılardamı kestin? Yoksa yıldızsızlardada kesdiğin oldumu
Afferim sana....İştahım kaçtı bugün daha birşey yemedim.Dünde sinirden yedim dengelenmiştir
Oda doğruOrdan buraya gelene kadar kızı evlendiririm
Ya abla işte yıldızlı gün var yıldızsız gün varO neyaa ben anlamadimki
Afferim sana....
Ya abla işte yıldızlı gün var yıldızsız gün varkesim için normal gün var kesim için muhteşem gün var gibi ay anlatamıyorum salaklaştım
He salağım abla ben taktımmı aç dollanırım. Kesin akşam yine saldırcambilseydim niyet ederdim oruç tutardım en azından
Hem bebek saçlar çıktıSuyunumu çıkardın bakımın kız niye döküldünormalde saç çıkarması gerekmiyormu
MuhteşemAkşama balık salata var
Ben o kadar akıllı değilimKız millet gidip silikon yaptırıyor bizim akıllı gidip küçültecek
Kozmik bakımımı diyorsun tatlımYa abla işte yıldızlı gün var yıldızsız gün varkesim için normal gün var kesim için muhteşem gün var gibi ay anlatamıyorum salaklaştım
He salağım abla ben taktımmı aç dollanırım. Kesin akşam yine saldırcambilseydim niyet ederdim oruç tutardım en azından
Ben sıklıkla ve şuanda oldum gene karnım şisti kasiklarimda öyle hap ve fitilden yoruldumSizde sürekli vajinal enfeksiyona yakalaniyormusunuz.
Yakalaniyorsaniz nasıl besleniyorsunuz kızlar
Hep hap fitil nereye kadar ya
Başlamadan bıktım
Iyi bunla spor yapayim
Öyle bi içimden geldi
Cidden işe yararsa her zaman dualarimdasin ablaBen sıklıkla ve şuanda oldum gene karnım şisti kasiklarimda öyle hap ve fitilden yoruldum
Defne yapragi kaynatip o suya oturcam kesiyormus
Canim sürekli ayni durumdayim bende burda bir defne agaci var topladim kaynatcam bende iyi geliyorCidden işe yararsa her zaman dualarimdasin abla
Önce şu ilaçları kullanim denicem
Teşekkür ederim
Ben yaptım 40 dk reglden ölüyorum ama yapayım dedimIyi bunla spor yapayim
Teşekkür ederim kaptanellamAfiyet olsun canım şimdiden
Gel kızYa ben açım balıkmı gelemmi misafir
Yıldızlı günler kesin günü canım diğer günler kesme sakın.Ya kaçırmışım dün yıldızlıymış.Şimdi ben yağ kullanayayım martda keserim. Hep yıldızlılardamı kestin? Yoksa yıldızsızlardada kesdiğin oldumu
Muhteşem
Masallah sana simdi bende yapicam yemegi koydum piserkenBen yaptım 40 dk reglden ölüyorum ama yapayım dedim
Yok canim her ay ayni seyi yaşiyorumE Elif_Eylul benimde kasiklarimda oluyor
Ben onu başka birseye yorumlamistim
Hani benim yeni ya daha belki zorlamadan dolayı agriyordur zannediyordum
Ben squat yaptım kol yaptım daha mekik yapmadım bugün yurucem sadeceMasallah sana simdi bende yapicam yemegi koydum piserken
Yok canim her ay ayni seyi yaşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?