- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.041
Esimi ikna etsem gidip küçültmek istiyorum 75 neyime yetmiyorO kadar da büyük değilmiş canım ya benim de 90
2,5 yıl gece gündüz iste tübe tübe
Tamam kızlar zabahlar olmasınDoğru diyor
Unutmuşum ya
Kız millet gidip silikon yaptırıyor bizim akıllı gidip küçültecekEsimi ikna etsem gidip küçültmek istiyorum 75 neyime yetmiyor
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım3 günlük patates yoğurt yiyorsun canm internette var
Buyur ortim geldim ama agrilarim var
Bıraksalar akşama kadar yatacam canım hiç kalkmak istemiyorum uyumuşum bugün
Allahımya neyi araştırmışlar
Haklısın abla.Teşekkür ederim
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Fazla değer başın öne eğer derler,sen iyiysen herkes iyi sen kotüysen herkes kötü takma artiķ lütfen,ben bırakalı çok oldu Allaha havale et ben ettim benide etsinler
Bune kiz carpilmış balik
Günaydın canım
Eline sağlık abla bizede geleydinKoltuk örtüleri minder kılıflari banyo paspaslari yıkandi,koltuk arkalari süpürüldü,silindi,banyo yikandi,heryeri süpürüp sildim tam bitti derken arkadas geldi 1saat oturdu
Hakkında hayırlısı olsunMerhaba güzel insanlar ♡
Jinekolog muayenem hiç korktuğum gibi değildi.
Güzel geçti.
Enfeksiyonum varmış.
Hapla fitil verdi.
Daha yeni yendiğim için vajinusmusu 3 ay normal birliktelik yaşayın dedi.
Birde gebelik dostu jel verdi kuruluk için
Folik asit yazdı. Ama bütün vitaminler var içinde
Folik asit içtiğim için kendi yazdığını bitince içeceğim
Hashimotom olduğu için sağlık ocağında tüm kan değerlerine baktır dedi
Yani özetlemek gerekirse gebelik planlamasini 3 ay ara vermiş oluyorum
Onceside vitaminlerimi içiyorum
Ağır sporlardan kaçınıp beslenmeme dikkat ediyorum
E Elif_Eylul
C _CikiLeta
@sardunya1038
@tobotsever
@M_atruska
@Li_zigi
C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
@HuZuNMeLeGi
@suspushanimcim
@Mevsim_bahar83
❤
Hoşbulduk
Bilmiyorum ki 64,4 çıktıktan sonra dikkat etmeye başladım eski halime donucem diyevki ve kiloyu da güncelledim o zaman
Napayim ben simdi öleyimmi heee öleyimmi
Ben okudum ama olayı anlamadım kilo almışmı almamışmı kafam yandıNapayim ben simdi öleyimmi heee öleyimmi
Diplerini zeytinyag sür herhafta yagla hem gürlesir hem beslerYa bir sorum olacak. Benim kızın saçı doğduğundan beri geç uzuyor. Bir sağlık sorunu yok çok şükür ama ben saçının uzun olmasını istiyorumne yapabilirim bir bilgisi olan varmı
Almiş yaa almış bide bana kükrüyorBen okudum ama olayı anlamadım kilo almışmı almamışmı kafam yandı
Kiloya güncellemis kilo almışBen okudum ama olayı anlamadım kilo almışmı almamışmı kafam yandı
Aslında onu düşündüm. Kışya üşütürmü acaba �Saçları baya kalın gür ama uzamıyor.Diplerini zeytinyag sür herhafta yagla hem gürlesir hem besler
Yemiş yemiş gelmiş suçu sana atıyorAlmiş yaa almış bide bana kükrüyor
Yok canim yarim saat sıcak yerde beklesin banyo yapmadan once sür sonra yikarsin,badem yagi ve aloevera da iyi geliyor aklinda olsun canimAslında onu düşündüm. Kışya üşütürmü acaba �Saçları baya kalın gür ama uzamıyor.
HeeeYemiş yemiş gelmiş suçu sana atıyor@Noisy Girl
Badem yağım var zeytin yağıda var bide galiba hint yağı ismi yalnış bilmiyorsam oda var eskiden bende bakım yapardımYok canim yarim saat sıcak yerde beklesin banyo yapmadan once sür sonra yikarsin,badem yagi ve aloevera da iyi geliyor aklinda olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?