Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar

3 günlük patates yoğurt yiyorsun canm internette var

Buyur ortim geldim ama agrilarim var

Bıraksalar akşama kadar yatacam canım hiç kalkmak istemiyorum uyumuşum bugün
Geçmiş olsun canım
Allahımya neyi araştırmışlar
Haklısın abla.
Koltuk örtüleri minder kılıflari banyo paspaslari yıkandi,koltuk arkalari süpürüldü,silindi,banyo yikandi,heryeri süpürüp sildim tam bitti derken arkadas geldi 1saat oturdu
Eline sağlık abla bizede geleydin bahçe yormuş beni 2 iş gördüm evde yoruldum. Oturup kaldım. Kızda büyük değilki benim için iş yapsın geç doğurmuşum
Hakkında hayırlısı olsun

Ya bir sorum olacak. Benim kızın saçı doğduğundan beri geç uzuyor. Bir sağlık sorunu yok çok şükür ama ben saçının uzun olmasını istiyorum ne yapabilirim bir bilgisi olan varmı
Diplerini zeytinyag sür herhafta yagla hem gürlesir hem besler

Aslında onu düşündüm. Kışya üşütürmü acaba �Saçları baya kalın gür ama uzamıyor.
Yok canim yarim saat sıcak yerde beklesin banyo yapmadan once sür sonra yikarsin,badem yagi ve aloevera da iyi geliyor aklinda olsun canim

Yok canim yarim saat sıcak yerde beklesin banyo yapmadan once sür sonra yikarsin,badem yagi ve aloevera da iyi geliyor aklinda olsun canim
Badem yağım var zeytin yağıda var bide galiba hint yağı ismi yalnış bilmiyorsam oda var eskiden bende bakım yapardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…