- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.061
Tam bağırsak çalıştırıcıTostun içine basmisim acıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bağırsak çalıştırıcıTostun içine basmisim acıyı
Bende 1kase yogurt salata keten tohumuyla yedim artım var onu atmam lazimTostun içine basmisim acıyı
Ay tostmuTostun içine basmisim acıyı
Benim yağ süre süre döküldüBadem yağım var zeytin yağıda var bide galiba hint yağı ismi yalnış bilmiyorsam oda var eskiden bende bakım yapardım
Hint yagina baktimda cocuklar icin boyle yaziyor ama ben hep kizlarin sacina zeytinyag suruyorum halaaa büyük kızin saci beline kadar uzundur süreriz,eylulunde öyle uzadiBadem yağım var zeytin yağıda var bide galiba hint yağı ismi yalnış bilmiyorsam oda var eskiden bende bakım yapardım
Teşekkür ederim
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Fazla değer başın öne eğer derler,sen iyiysen herkes iyi sen kotüysen herkes kötü takma artiķ lütfen,ben bırakalı çok oldu Allaha havale et ben ettim benide etsinler
Bune kiz carpilmış balik
Günaydın canım
Ekledim kuzu
MaşallahKoltuk örtüleri minder kılıflari banyo paspaslari yıkandi,koltuk arkalari süpürüldü,silindi,banyo yikandi,heryeri süpürüp sildim tam bitti derken arkadas geldi 1saat oturdu
Ben netten yılan yağı söyledim etkili olursa kullanayım gelişmeleri yazarımBadem yağım var zeytin yağıda var bide galiba hint yağı ismi yalnış bilmiyorsam oda var eskiden bende bakım yapardım
Deme valla napcam bilmemTam bağırsak çalıştırıcı
Evet yulaflı Şubat 2022 sağlık ve güzellik için ay takvimi bak birde şöyle günler var saç kesim günleri ben hep o günlerde ucundan kesiyordum bir daha ki aya 5 cm uzamış oluyorduAy tostmu
Suyunumu çıkardın bakımın kız niye döküldü normalde saç çıkarması gerekmiyormuBenim yağ süre süre döküldü
Şimdi şu düz Fön gibi bir bakim var onu yaptiracagim
Küt kestirip
Ay abla kaç zamandır desene. süreyim adres atayımmı ?Hint yagina baktimda cocuklar icin boyle yaziyor ama ben hep kizlarin sacina zeytinyag suruyorum halaaa büyük kızin saci beline kadar uzundur süreriz,eylulunde öyle uzadi
Ama sormadinkiAy abla kaç zamandır desene. süreyim adres atayımmı ?
Afiyet olsun
Ekledim kuzu
Maşallah
Ben netten yılan yağı söyledim etkili olursa kullanayım gelişmeleri yazarım
Deme valla napcam bilmem
Evet yulaflı Şubat 2022 sağlık ve güzellik için ay takvimi bak birde şöyle günler var saç kesim günleri ben hep o günlerde ucundan kesiyordum bir daha ki aya 5 cm uzamış oluyordu
Canım ben hep öyle kesiyordum her ay illa üzüyordu. Ne zamandan beri kesmiyorum makasın yıldızlı olduğu zamanlar kesim zamanıAfiyet olsun
Teşekkür ederim canım. Bakayım bir bende keserim ucundan.
Keşkem sorsaydım he o yüzden dedim zaten adres atayımmıAma sormadinki
Biz zeytinyağcıyız biliyosun at adres ok
Afiyet olsun canım şimdidenAkşama balık salata var
At kız ne olcakKeşkem sorsaydım he o yüzden dedim zaten adres atayımmı
Ya ben açım balıkmı gelemmi misafirAkşama balık salata var
Ya ben açım balıkmı gelemmi misafir
Ya kaçırmışım dün yıldızlıymış. Şimdi ben yağ kullanayayım martda keserim. Hep yıldızlılardamı kestin? Yoksa yıldızsızlardada kesdiğin oldumuCanım ben hep öyle kesiyordum her ay illa üzüyordu. Ne zamandan beri kesmiyorum makasın yıldızlı olduğu zamanlar kesim zamanı
İştahım kaçtı bugün daha birşey yemedim. Dünde sinirden yedim dengelenmiştir
Ordan buraya gelene kadar kızı evlendiririmAt kız ne olcak