• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Badem yağım var zeytin yağıda var bide galiba hint yağı ismi yalnış bilmiyorsam oda var eskiden bende bakım yapardım 🙁
Hint yagina baktimda cocuklar icin boyle yaziyor ama ben hep kizlarin sacina zeytinyag suruyorum halaaa büyük kızin saci beline kadar uzundur süreriz,eylulunde öyle uzadi

Teşekkür ederim 🥰💋

Günaydın canım 🥰

Afiyet olsun canım 💋

Günaydın canım 🥰

Fazla değer başın öne eğer derler,sen iyiysen herkes iyi sen kotüysen herkes kötü takma artiķ lütfen,ben bırakalı çok oldu Allaha havale et ben ettim benide etsinler💋

Bune kiz carpilmış balik🙄

Günaydın canım 🥰
👏👏👏
Eki Görüntüle 3008375 dünkü adımlar çok olmasada yinede atmak istedim M MissHayaLet
Ekledim kuzu💞
Koltuk örtüleri minder kılıflari banyo paspaslari yıkandi,koltuk arkalari süpürüldü,silindi,banyo yikandi,heryeri süpürüp sildim tam bitti derken arkadas geldi 1saat oturdu 🙉
Maşallah 💋
Badem yağım var zeytin yağıda var bide galiba hint yağı ismi yalnış bilmiyorsam oda var eskiden bende bakım yapardım 🙁
Ben netten yılan yağı söyledim etkili olursa kullanayım gelişmeleri yazarım🥲
Tam bağırsak çalıştırıcı 🤣🥰
Deme valla napcam bilmem🙈🙈🙈
Evet yulaflı🤣 Şubat 2022 sağlık ve güzellik için ay takvimi bak birde şöyle günler var saç kesim günleri ben hep o günlerde ucundan kesiyordum bir daha ki aya 5 cm uzamış oluyordu🙈

Benim yağ süre süre döküldü 🤣
Şimdi şu düz Fön gibi bir bakim var onu yaptiracagim
Küt kestirip
Suyunumu çıkardın bakımın kız niye döküldü 😂😂😂 normalde saç çıkarması gerekmiyormu 🤣

Hint yagina baktimda cocuklar icin boyle yaziyor ama ben hep kizlarin sacina zeytinyag suruyorum halaaa büyük kızin saci beline kadar uzundur süreriz,eylulunde öyle uzadi
Ay abla kaç zamandır desene. süreyim 😂 adres atayımmı ? 🙈🙈🙈😆🤣🤣

Afiyet olsun 😘
Teşekkür ederim canım. Bakayım bir bende keserim ucundan. 🥰😘
Canım ben hep öyle kesiyordum her ay illa üzüyordu. Ne zamandan beri kesmiyorum makasın yıldızlı olduğu zamanlar kesim zamanı😍

Canım ben hep öyle kesiyordum her ay illa üzüyordu. Ne zamandan beri kesmiyorum makasın yıldızlı olduğu zamanlar kesim zamanı😍
Ya kaçırmışım dün yıldızlıymış. 🤭 Şimdi ben yağ kullanayayım martda keserim. Hep yıldızlılardamı kestin? Yoksa yıldızsızlardada kesdiğin oldumu 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back