- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #3.081
Bence ben o 600 Gr ilk başlayınca hani ödem atiliyo ya oradan verdimÖnemli degil canim bisey olursa sor lütfen hepimiz birbirimiz icin burdayiz
K Klassklasik pazartesi guzel eksiyle geldi cumaya 2niz güzel is çıkaracaksiniz bence
Stres yapma verirsinBence ben o 600 Gr ilk başlayınca hani ödem atiliyo ya oradan verdimcuma günü ak koyun kara koyun çıkar kaptanım napacam bilmiyorum çok pis baskı var üstümde ya veremezsem diye bı iki kilo versem varya Super olur
Takma kafana nasıl şu gune kadar geldiysen simdide cumaya kadar öyle git stres en kötü etkenBence ben o 600 Gr ilk başlayınca hani ödem atiliyo ya oradan verdimcuma günü ak koyun kara koyun çıkar kaptanım napacam bilmiyorum çok pis baskı var üstümde ya veremezsem diye bı iki kilo versem varya Super olur
Bende bu şekilde canım yoksa çok severim. Daha geçen ay bendeydi 10 gün kadar kaldı çokta güzel geçti ama bizim yasamimizda en iyisi herkesin kendi evinde olması. Kendi annem içinde aynı şey geçerli mesela öyle ayrım yapmam hiç. Zaten iki taraflarda ayrı şehirlerdeyiz kendimiz böyle istedik. Gitsek iki tarafta aynı ilde, iki tarafta çok iyi sağ olsunlarYa ne kadar iyi de olsa insan kendi evinde rahat etmek ister. Şimdi çocuklar ile uğrasirken bir de hizmet etmek bana çok zor geliyor severim aslında ama insan bazen kendine zaman ayırmak istiyor.
Ben orayı kacirdimmi dün akşam esledinizmi bizi benim eşim kim gurup olacaktı sanirimTakma kafana nasıl şu gune kadar geldiysen simdide cumaya kadar öyle git stres en kötü etken
Menülerimizi eksiksiz paylasalim,eşini etiketle şürekli
İnşallah o günler hemencik gelir kuzumİnşallah
Rabbim o günü hayırlıysa göstersin
Cidden çok sıkıcı
Çocuksuz
Ev işi biryere kadar
Sporda öyle
Sosyallessende aynı
En azından geleceğiyle ilgili planlar yaparim
Daha anlamlı bir uğraşım olur
Ben ortalığı topladım daha supurmedim bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım yemeği ocağa koydumBende ortalığı topladim,bulaşık makinesinin icini temizledim bos calistirdim tezgahta bulasik var,yemek var aksama,simdi supurcem,öglende spor yapip kızı parka götürcem söz verdim
Sende gitcem temizlik yapıyon dedin
Canım stres yapma gider kendine rahat bırak.Bence ben o 600 Gr ilk başlayınca hani ödem atiliyo ya oradan verdimcuma günü ak koyun kara koyun çıkar kaptanım napacam bilmiyorum çok pis baskı var üstümde ya veremezsem diye bı iki kilo versem varya Super olur
Sizler için bitirdimİnşallah o günler hemencik gelir kuzum
Ben ortalığı topladım daha supurmedim bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım yemeği ocağa koydum
Sende gitcem temizlik yapıyon dedin
Canım stres yapma gider kendine rahat bırak.
Hayirli sabahlar canım
En son krem rengi takım almasını istemişlerdi
Sıkı ort üstünü açıkta kaliyor isteHee iste kıçım başım açık uyuyosam
Aman tahtalara duvarlara vurEn azından düğün görmüş ablamyaaa ban görseydi
Hasta degilim canim baskasiyla karisti galiba
Biz kanki olup digerlerone rakip olmuyormuyuz kafam karistiEvet o beni secti yanlişi burda yapti
Aslında herkes rakip(kilo konusunda)Biz kanki olup digerlerone rakip olmuyormuyuz kafam karisti
Ben seni dinledim abla gittim hemen1 2 3 tıp herkes
Yaptım biraz kaldı onu da sonra yaparım küçüğüm bırakmıyorKız git isini yap
Çenem yorulmuyor benim yerinde konuştugum içinBugün dinlensin
Yarın devam
Kadının kafasını neyseeeO yüzden 3 gün kalıyor
Bu daha bir başlangıç
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun canımİnşallah
Rabbim o günü hayırlıysa göstersin
Cidden çok sıkıcı
Çocuksuz
Ev işi biryere kadar
Sporda öyle
Sosyallessende aynı
En azından geleceğiyle ilgili planlar yaparim
Daha anlamlı bir uğraşım olur
He sende isim var dedin ama ben gittim sen gitmedin
Ben sutlu yesil cay iciyorum aradaKizlar süte yesil cay denkeyip, tarcin ve zencefille icen oldu mu ?
Ama kankamiz olmali destek icinAslında herkes rakip(kilo konusunda)
Yoksa hepimiz sevgi pıtırcıklarıyız
Ben o arada hepsini yaptımBen seni dinledim abla gittim hemenen uslu öğrenci benim
Yaptım biraz kaldı onu da sonra yaparım küçüğüm bırakmıyor
Çenem yorulmuyor benim yerinde konuştugum için
Kadının kafasını neyseee
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun canım
He sende isim var dedin ama ben gittim sen gitmedin
Aynen canım büyükler oldu mu illa bir söz hakkı oluyor evde yoksa ikisi de başımın üstünde yeri var.Bende bu şekilde canım yoksa çok severim. Daha geçen ay bendeydi 10 gün kadar kaldı çokta güzel geçti ama bizim yasamimizda en iyisi herkesin kendi evinde olması. Kendi annem içinde aynı şey geçerli mesela öyle ayrım yapmam hiç. Zaten iki taraflarda ayrı şehirlerdeyiz kendimiz böyle istedik. Gitsek iki tarafta aynı ilde, iki tarafta çok iyi sağ olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?