- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #3.061
Ya Allah rahmet eylesin canım. Bende 8 yıllık evliyim bir kötülüklerini görmedim çok şükür ama o benim dünyam,ruh eşim gibi bir üst nokta görünce öyle yazdım21 senelik evliyim kaynatam kiza 7aylik hamileyken öldü kaynanam 1sene sonra öldu hastaydi 2side oyuzden ben iyilikte kotülukte gormedim
Seninkide iyi masallah canim biliyorumBenim kv iyidir
İnşallah hep böyle gider canımZamanla olur tabi odası var
Amin inşaAllah canimYa Allah rahmet eylesin canım. Bende 8 yıllık evliyim bir kötülüklerini görmedim çok şükür ama o benim dünyam,ruh eşim gibi bir üst nokta görünce öyle yazdımen iyi kv bile aynı evde yaşamak istemem şahsen
AminAllah daģına göre kar verirmis Rabbim dahada iyi etsin ikinizide aman iyi olsun gecinin
Ya ne kadar iyi de olsa insan kendi evinde rahat etmek ister. Şimdi çocuklar ile uğrasirken bir de hizmet etmek bana çok zor geliyor severim aslında ama insan bazen kendine zaman ayırmak istiyor.Ya Allah rahmet eylesin canım. Bende 8 yıllık evliyim bir kötülüklerini görmedim çok şükür ama o benim dünyam,ruh eşim gibi bir üst nokta görünce öyle yazdımen iyi kv bile aynı evde yaşamak istemem şahsen
İnşaAllah hep öyle gidersinizAmin
Çok duygusal değilim ama
Yaşlıları seviyorum tabi saygı sevgi çerçevesi içerisinde.
Nasıl desem ev ev üstüne olmaz derler evet bu doğru
Ama bunun hastalığı var o zaman başım üstüne yeri var
Odası var zaten kendide öyle gelip gitmez
Ben çok sıkılıyorum çocukta yok arkadaş gibi oluyor
Canım lohusalık piskolojisi ile insana herkesin dediği batıyor o an inan birde yardım amaçlı gelip sana yardım edilmeyince insan haliyle kızıyor.Amin
Çok duygusal değilim ama
Yaşlıları seviyorum tabi saygı sevgi çerçevesi içerisinde.
Nasıl desem ev ev üstüne olmaz derler evet bu doğru
Ama bunun hastalığı var o zaman başım üstüne yeri var
Odası var zaten kendide öyle gelip gitmez
Ben çok sıkılıyorum çocukta yok arkadaş gibi oluyor
Yalnız benimki yardım eder ben bu kadar onu şuan çok istiyorken o ruh halimle istemezsem daha berbat olurum sanırım daha sonraCanım lohusalık piskolojisi ile insana herkesin dediği batıyor o an inan birde yardım amaçlı gelip sana yardım edilmeyince insan haliyle kızıyor.
Canım lohusalık başka birşey bütün hormanlar tavan ve bebeğin emmemesi uyumamasi senin uykusuz bir de ev işi düşünmen gibi. İnşallah o günleri de böyle güzel geçirirsiniz.Yalnız benimki yardım eder ben bu kadar onu şuan çok istiyorken o ruh halimle istemezsem daha berbat olurum sanırım daha sonra
Gunaydin canim
Hadi git isini yapNeyse kızlar fazla kaptirmim kendi nazarım değer
İnşallahCanım lohusalık başka birşey bütün hormanlar tavan ve bebeğin emmemesi uyumamasi senin uykusuz bir de ev işi düşünmen gibi. İnşallah o günleri de böyle güzel geçirirsiniz.
Bende ortalığı topladim,bulaşık makinesinin icini temizledim bos calistirdim tezgahta bulasik var,yemek var aksama,simdi supurcem,öglende spor yapip kızı parka götürcem söz verdimYemeği ocağa koydum bebeyi de sallıyorumuyursa iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?