Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
21 senelik evliyim kaynatam kiza 7aylik hamileyken öldü kaynanam 1sene sonra öldu hastaydi 2side oyuzden ben iyilikte kotülukte gormedim
Ya Allah rahmet eylesin canım. Bende 8 yıllık evliyim bir kötülüklerini görmedim çok şükür ama o benim dünyam,ruh eşim gibi bir üst nokta görünce öyle yazdım en iyi kv bile aynı evde yaşamak istemem şahsen

Amin inşaAllah canim
Demekki herkese iyi kv düsmuyor

Allah daģına göre kar verirmis Rabbim dahada iyi etsin ikinizide aman iyi olsun gecinin
Amin
Çok duygusal değilim ama
Yaşlıları seviyorum tabi saygı sevgi çerçevesi içerisinde.
Nasıl desem ev ev üstüne olmaz derler evet bu doğru
Ama bunun hastalığı var o zaman başım üstüne yeri var
Odası var zaten kendide öyle gelip gitmez
Ben çok sıkılıyorum çocukta yok arkadaş gibi oluyor

Ya ne kadar iyi de olsa insan kendi evinde rahat etmek ister. Şimdi çocuklar ile uğrasirken bir de hizmet etmek bana çok zor geliyor severim aslında ama insan bazen kendine zaman ayırmak istiyor.

İnşaAllah hep öyle gidersiniz

Canım lohusalık piskolojisi ile insana herkesin dediği batıyor o an inan birde yardım amaçlı gelip sana yardım edilmeyince insan haliyle kızıyor.

Canım lohusalık piskolojisi ile insana herkesin dediği batıyor o an inan birde yardım amaçlı gelip sana yardım edilmeyince insan haliyle kızıyor.
Yalnız benimki yardım eder ben bu kadar onu şuan çok istiyorken o ruh halimle istemezsem daha berbat olurum sanırım daha sonra

Yalnız benimki yardım eder ben bu kadar onu şuan çok istiyorken o ruh halimle istemezsem daha berbat olurum sanırım daha sonra
Canım lohusalık başka birşey bütün hormanlar tavan ve bebeğin emmemesi uyumamasi senin uykusuz bir de ev işi düşünmen gibi. İnşallah o günleri de böyle güzel geçirirsiniz.

Canım lohusalık başka birşey bütün hormanlar tavan ve bebeğin emmemesi uyumamasi senin uykusuz bir de ev işi düşünmen gibi. İnşallah o günleri de böyle güzel geçirirsiniz.
İnşallah
Rabbim o günü hayırlıysa göstersin
Cidden çok sıkıcı
Çocuksuz
Ev işi biryere kadar
Sporda öyle
Sosyallessende aynı
En azından geleceğiyle ilgili planlar yaparim
Daha anlamlı bir uğraşım olur

Yemeği ocağa koydum bebeyi de sallıyorum uyursa iyi
Bende ortalığı topladim,bulaşık makinesinin icini temizledim bos calistirdim tezgahta bulasik var,yemek var aksama,simdi supurcem,öglende spor yapip kızı parka götürcem söz verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…