• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önemli degil canim bisey olursa sor lütfen hepimiz birbirimiz icin burdayiz🥰
K Klassklasik pazartesi guzel eksiyle geldi cumaya 2niz güzel is çıkaracaksiniz bence
Bence ben o 600 Gr ilk başlayınca hani ödem atiliyo ya oradan verdim 😁 cuma günü ak koyun kara koyun çıkar kaptanım napacam bilmiyorum çok pis baskı var üstümde ya veremezsem diye 😁😁 bı iki kilo versem varya Super olur😁😁

Bence ben o 600 Gr ilk başlayınca hani ödem atiliyo ya oradan verdim 😁 cuma günü ak koyun kara koyun çıkar kaptanım napacam bilmiyorum çok pis baskı var üstümde ya veremezsem diye 😁😁 bı iki kilo versem varya Super olur😁😁
Takma kafana nasıl şu gune kadar geldiysen simdide cumaya kadar öyle git stres en kötü etken🥰
Menülerimizi eksiksiz paylasalim,eşini etiketle şürekli

Ya ne kadar iyi de olsa insan kendi evinde rahat etmek ister. Şimdi çocuklar ile uğrasirken bir de hizmet etmek bana çok zor geliyor severim aslında ama insan bazen kendine zaman ayırmak istiyor.
Bende bu şekilde canım yoksa çok severim. Daha geçen ay bendeydi 10 gün kadar kaldı çokta güzel geçti ama bizim yasamimizda en iyisi herkesin kendi evinde olması. Kendi annem içinde aynı şey geçerli mesela öyle ayrım yapmam hiç. Zaten iki taraflarda ayrı şehirlerdeyiz kendimiz böyle istedik. Gitsek iki tarafta aynı ilde, iki tarafta çok iyi sağ olsunlar❤️

GÜNÜN SÖZÜ

Screenshot_20220210-022822_Instagram.jpg

Takma kafana nasıl şu gune kadar geldiysen simdide cumaya kadar öyle git stres en kötü etken🥰
Menülerimizi eksiksiz paylasalim,eşini etiketle şürekli
Ben orayı kacirdimmi dün akşam esledinizmi bizi benim eşim kim gurup olacaktı sanirim

İnşallah
Rabbim o günü hayırlıysa göstersin
Cidden çok sıkıcı
Çocuksuz 😔
Ev işi biryere kadar
Sporda öyle
Sosyallessende aynı
En azından geleceğiyle ilgili planlar yaparim
Daha anlamlı bir uğraşım olur
İnşallah o günler hemencik gelir kuzum💋
Bende ortalığı topladim,bulaşık makinesinin icini temizledim bos calistirdim tezgahta bulasik var,yemek var aksama,simdi supurcem,öglende spor yapip kızı parka götürcem söz verdim
Ben ortalığı topladım daha supurmedim bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım yemeği ocağa koydum😪
Onu ben demedimki C _CikiLeta kuzumuz dedi🤣
Sende gitcem temizlik yapıyon dedin😒
Canım stres yapma gider kendine rahat bırak.

İnşallah o günler hemencik gelir kuzum💋

Ben ortalığı topladım daha supurmedim bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım yemeği ocağa koydum😪

Sende gitcem temizlik yapıyon dedin😒

Canım stres yapma gider kendine rahat bırak.
Sizler için bitirdim
Ütü çamaşır bulaşık yemek üstüne ev süpür sil
Lavobalar 😅🤣

1 2 3 tıp herkes 👉👉👉
Ben seni dinledim abla gittim hemen 😁en uslu öğrenci benim 🤭
😒😒😒Kız git isini yap😂
Yaptım biraz kaldı onu da sonra yaparım küçüğüm bırakmıyor 😒
Bugün dinlensin
Yarın devam🤣😍🥰
Çenem yorulmuyor benim yerinde konuştugum için ☺️😆
O yüzden 3 gün kalıyor 🤣🤣🤣
Kadının kafasını neyseee 🤭😂😂😂
Bu daha bir başlangıç 🤣
🧐🧐🧐🧐
İnşallah
Rabbim o günü hayırlıysa göstersin
Cidden çok sıkıcı
Çocuksuz 😔
Ev işi biryere kadar
Sporda öyle
Sosyallessende aynı
En azından geleceğiyle ilgili planlar yaparim
Daha anlamlı bir uğraşım olur
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun canım 🤲🏻💕
Onu ben demedimki C _CikiLeta kuzumuz dedi🤣
He sende isim var dedin ama ben gittim sen gitmedin 🙂😂

Ben seni dinledim abla gittim hemen 😁en uslu öğrenci benim 🤭

Yaptım biraz kaldı onu da sonra yaparım küçüğüm bırakmıyor 😒

Çenem yorulmuyor benim yerinde konuştugum için ☺️😆

Kadının kafasını neyseee 🤭😂😂😂

🧐🧐🧐🧐

Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun canım 🤲🏻💕

He sende isim var dedin ama ben gittim sen gitmedin 🙂😂
Ben o arada hepsini yaptım 🤣🤣🤣
Hem çenem hem elim çalışır 🤣

Şaka bir yana robot süpürge şart ya
Kurutma makineside
Bizim balkona güvercinler geliyor
MaşAllah bir bereketi geliyorlar
Çamaşırlar pert
Hiç sasmiyorlar pıt pıt nasıl bir denk getirmeyse 🤣🤣🤣

Bende bu şekilde canım yoksa çok severim. Daha geçen ay bendeydi 10 gün kadar kaldı çokta güzel geçti ama bizim yasamimizda en iyisi herkesin kendi evinde olması. Kendi annem içinde aynı şey geçerli mesela öyle ayrım yapmam hiç. Zaten iki taraflarda ayrı şehirlerdeyiz kendimiz böyle istedik. Gitsek iki tarafta aynı ilde, iki tarafta çok iyi sağ olsunlar❤️
Aynen canım büyükler oldu mu illa bir söz hakkı oluyor evde yoksa ikisi de başımın üstünde yeri var.
Tabi hastalık var ne olacağımız belli değil hepsi yerinde sağlıklı olsun. Bu arada ben aile apartmanın da oturuyorum eltim alt katım da en altta kv var.
Evlilik ve ilişkiler zamanla rayına oturuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back