- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
He he alır notu çakar bir tane sana sopa ile ozlemissindir sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he alır notu çakar bir tane sana sopa ile ozlemissindir sen
Yaz tahtayaAnlastik yazdim
Sopamı sever oHe he alır notu çakar bir tane sana sopa ile ozlemissindir sen
Unutmuştur kız o tadını bizde unuttukSopamı sever o
Aman sopası bileee güzellllHe he alır notu çakar bir tane sana sopa ile ozlemissindir sen
Ben kendi ağzıma ağźıma çaktım hep ama işe yaramadiUnutmuştur kız o tadını bizde unuttuk
Oyyy kıyamam kuzum sen daha önce neredeydin sopasina bile hasret kalmışAman sopası bileee güzellll
Aman sopası bileee güzellll
Tamam sen bize biz sanaBen kendi ağzıma ağźıma çaktım hep ama işe yaramadi
Bende gidiyorum cümleten hayırlı geceler herkeseAna ben gidiyordum kaldım iyimi
Hayirli geceler kuzumBende gidiyorum cümleten hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler canımBende gidiyorum cümleten hayırlı geceler herkese
Anam sopayı çaktı lütfen ilk sayfaya koyarmisin onu abla
Koydum bak bakimAnam sopayı çaktı lütfen ilk sayfaya koyarmisin onu abla
Boyim kisa ve gobek bel yagli iste kilom orda tpplanmis bacaklarim filan zayiftir . 2 kilo acayip fark eder benmde seker zaafim isteCanım ince olmak istiyorsan mesela belinde kalinlasma varsa ona göre ye spor yap bende 60 kilodayım şu an ama belim kalın karbonhidrati azalticam ve şekeri. Ona göre beslenme hazırlamam lazım.
Tostt tamamdir tesekkurlerBana doktor kibrit kutusu demiyorki,2dilim veriyor misal yumurta 1 tane 2dilim peynir sucukluda olur tostta olur
Ahahhaha süper olmuşKoydum bak bakim
Evet canım çoğumuzun öyle tatlı çikolata ama az yemek lazım maalesef hamur işi bayılırım ama bu ara şekeri azaltmayı ve karbonhidrat az tuketicem belimi inceltmem lazım benimde.Boyim kisa ve gobek bel yagli iste kilom orda tpplanmis bacaklarim filan zayiftir . 2 kilo acayip fark eder benmde seker zaafim iste