- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #2.681
Yaaa offfKaça satdın abla
Bana sattı ama kazanan biz olacağız çok pis hırs yaptım ben seni calistiracagimKaça satdın abla
Tamam ağzımıza nasıl kilit vura biliriz?? Hep merak etmişimdir
Dolarsa sorun yok dolmazsa asıl sorun orda işteYaaa offfmerak etme dolar üzerinden
Bol sabır çekerekTamam ağzımıza nasıl kilit vura biliriz?? Hep merak etmişimdir
Bozuldum ben çalışamamkiBana sattı ama kazanan biz olacağız çok pis hırs yaptım ben seni calistiracagim
Dolarsa sorun yok dolmazsa asıl sorun orda iştepis bir şaka yapayım dediydim
Ödem sorunum yok benim ama yemek sorunum var diyete bir başladımmı babam gelse durduramazBiz bir bütün olduk çünkü ben ne alabilirim ne verebilirim kilo yani gerilme benleykenödemlerine kabulüm
Her zaman bir çıkış kaçış yolu vardırBozuldum ben çalışamamki
İşte aradığım diyet arkadaşıÖdem sorunum yok benim ama yemek sorunum var diyete bir başladımmı babam gelse durduramaz
Şimdi bu diyet yemek yememe uzerinemiÖdem sorunum yok benim ama yemek sorunum var diyete bir başladımmı babam gelse durduramaz
DenerimBol sabır çekerek
Tamamkaybol
Bakalım gazamız mübarek olsunHer zaman bir çıkış kaçış yolu vardır
İşte aradığım diyet arkadaşı
Hayırli geceler canimYarin sabah görüşmek dileğiyle
Güzel İnsanlar
Güzel kalbinizden öpüyorum
Tanıştığıma çok memnun oldum
Rabbim muhabbetimizi daim etsin
Ya şöyle aslında gaza geldinmi bir hedefim oldumu kafaya takdımmı diyeti bozmam hiçbirşey bozduramaz. Sinirlenme falan filan bana işlemiyor. Ama o motivasyonu kaybetdim uzun zamandır bulamıyorum bulsam iyi olucak çünkü 10 kiloya yakın aldım vermem gerekiyor.Şimdi bu diyet yemek yememe uzerinemi
Yoksa iradeye sahip çıkmama durumumu
Aşarız bunu birlikte ben bize inanıyorum
Napak pekiYa şöyle aslında gaza geldinmi bir hedefim oldumu kafaya takdımmı diyeti bozmam hiçbirşey bozduramaz. Sinirlenme falan filan bana işlemiyor. Ama o motivasyonu kaybetdim uzun zamandır bulamıyorum bulsam iyi olucak çünkü 10 kiloya yakın aldım vermem gerekiyor.
Şimdi başlıyorum 2-3 gün sonra hopp bozuyorum
İyi geceler...Yarin sabah görüşmek dileğiyle
Güzel İnsanlar
Güzel kalbinizden öpüyorum
Tanıştığıma çok memnun oldum
Rabbim muhabbetimizi daim etsin
Bak işte aradığın motivasyon benim!Ya şöyle aslında gaza geldinmi bir hedefim oldumu kafaya takdımmı diyeti bozmam hiçbirşey bozduramaz. Sinirlenme falan filan bana işlemiyor. Ama o motivasyonu kaybetdim uzun zamandır bulamıyorum bulsam iyi olucak çünkü 10 kiloya yakın aldım vermem gerekiyor.
Şimdi başlıyorum 2-3 gün sonra hopp bozuyorum
Bilmem eşime gideyim şişkosun falan desin banaNapak peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?