- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #2.301
Deli deliyi diyet grubunda bulurtamam sende deli çıktın
Ah ah kızlar yok ortada ya @Noisy Girl dün sinirden telefonu fırlatıp kırmıştı ams tuzu kuru onun babası kardeşi telefon alıyormuşC Chikolata_gozlum de covit olmustu bir de minnoş kızı var ona kaptırdımı teli yatana kadar zimmetine geciriyor kuzu sağlıkları yerinde olsunda gelirler insaAllah
Abooo etiketlere bak
Haber vereydin ya kız göbeğimiz çatladıAbooo etiketlere baksabah çıktım evden anneme geldim. Akşama kadar burdayım o yüzden tele bakmadım
145 yapmışim yanlısmıNe yapmışın
Yaaa ozelden mesaj attım telden attimAbooo etiketlere baksabah çıktım evden anneme geldim. Akşama kadar burdayım o yüzden tele bakmadım
Nalet olsun kapitalizmeBiriside sebze pahaliligina konu açmış sebze konusunda bile bibirleriyle atışıyorlar
Ne bileyim yaa sabah eşim işe giderken bizde atı verdik kendimizi arabayaHaber vereydin ya kız göbeğimiz çatladı
Yaaa ozelden mesaj attım telden attim
En sevdiğim hareketlerden biri ortaya maydonoz olmakNe bileyim yaa sabah eşim işe giderken bizde atı verdik kendimizi arabaya
Gordüm okudum iste hayat sartlari insalarida birbirine düsurüyor heleki kkdeBiriside sebze pahaliligina konu açmış sebze konusunda bile bibirleriyle atışıyorlar
Kız catladik buradaAbooo etiketlere baksabah çıktım evden anneme geldim. Akşama kadar burdayım o yüzden tele bakmadım
Yaparım cuma mi yayinlayim perdembe mi kızlar beni etiket yaparsa iyi olur yoksa göremiyorum145 yapmışim yanlısmı
Sen spor listesi yapabilceksin dime
Hoşbulduk. Sen de hoşgeldin.kara liste neC Chikolata_gozlum Hoşgeldin
Merhaba ben öğretmen yardımcısı
E Elif_Eylul öğretmenim oluyor.
Kara listede olmamak için her gün buradayim diye yazmani like işaretini katmani rica ediyorum
Ben yapiyorumYaparım cuma mi yayinlayim perdembe mi kızlar beni etiket yaparsa iyi olur yoksa göremiyorum
Ama acaip zamlar geldi herşeye insanlar napsin artıkGordüm okudum iste hayat sartlari insalarida birbirine düsurüyor heleki kkde
Persembe olsun cuma dinlenme yapalım istersenYaparım cuma mi yayinlayim perdembe mi kızlar beni etiket yaparsa iyi olur yoksa göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?