- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.301
Deli deliyi diyet grubunda bulurtamam sende deli çıktın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deli deliyi diyet grubunda bulurtamam sende deli çıktın
Ah ah kızlar yok ortada ya @Noisy Girl dün sinirden telefonu fırlatıp kırmıştı ams tuzu kuru onun babası kardeşi telefon alıyormuşC Chikolata_gozlum de covit olmustu bir de minnoş kızı var ona kaptırdımı teli yatana kadar zimmetine geciriyor kuzu
sağlıkları yerinde olsunda gelirler insaAllah
![]()
Abooo etiketlere bak
Haber vereydin ya kız göbeğimiz çatladıAbooo etiketlere baksabah çıktım evden anneme geldim. Akşama kadar burdayım o yüzden tele bakmadım
![]()
145 yapmışim yanlısmıNe yapmışın![]()
Yaaa ozelden mesaj attım telden attimAbooo etiketlere baksabah çıktım evden anneme geldim. Akşama kadar burdayım o yüzden tele bakmadım
![]()
Nalet olsun kapitalizmeBiriside sebze pahaliligina konu açmış sebze konusunda bile bibirleriyle atışıyorlar![]()
Ne bileyim yaa sabah eşim işe giderken bizde atı verdik kendimizi arabayaHaber vereydin ya kız göbeğimiz çatladı![]()
Yaaa ozelden mesaj attım telden attim![]()
En sevdiğim hareketlerden biri ortaya maydonoz olmakNe bileyim yaa sabah eşim işe giderken bizde atı verdik kendimizi arabaya![]()
Gordüm okudum iste hayat sartlari insalarida birbirine düsurüyor heleki kkdeBiriside sebze pahaliligina konu açmış sebze konusunda bile bibirleriyle atışıyorlar![]()
Kız catladik buradaAbooo etiketlere baksabah çıktım evden anneme geldim. Akşama kadar burdayım o yüzden tele bakmadım
![]()
Yaparım cuma mi yayinlayim perdembe mi kızlar beni etiket yaparsa iyi olur yoksa göremiyorum145 yapmışim yanlısmı
Sen spor listesi yapabilceksin dime
Hoşbulduk. Sen de hoşgeldin.kara liste neC Chikolata_gozlum Hoşgeldin
Merhaba ben öğretmen yardımcısı
E Elif_Eylul öğretmenim oluyor.
Kara listede olmamak için her gün buradayim diye yazmani like işaretini katmani rica ediyorum![]()
Ben yapiyorumYaparım cuma mi yayinlayim perdembe mi kızlar beni etiket yaparsa iyi olur yoksa göremiyorum![]()
Ama acaip zamlar geldi herşeye insanlar napsin artıkGordüm okudum iste hayat sartlari insalarida birbirine düsurüyor heleki kkde![]()
Persembe olsun cuma dinlenme yapalım istersenYaparım cuma mi yayinlayim perdembe mi kızlar beni etiket yaparsa iyi olur yoksa göremiyorum![]()