Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa çok tatlısın eriyip gitmim diye emojilere boğmuş beni
Her zaman tam destek kızlar!
Sizlerleyim
Hoşgeldin aramıza canım desteğin için teşekkürler
Süpersin afiyet olsun
Arada olur öyle azda idare etsinler

Sabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyor ilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacak
Şu kocana inat yap bu sefer

Eline sağlık kaptanım

Canım benim biraz kendini tanıtsana tanışalım
27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
O sayede kadınlar kulübünü keşfettim.
Sayfadaki yorumları okuyup motive olup onların olumlu yorumlarıyla yendim.
Sonra üye oldum .
Onlara destekte oluyorum.
Çünkü insan gerçekten çaresiz oluyor.
Rabbim kimsenin başına vermesin.
Buralarda yeniyim.

Kuzum benim en büyük problemim versemde hemen geri aliyorum
Yaa üzüldüm canım Benim kilo vermeye ilgili hicbi tecrübem yok ilk defa oldu kilom 2. Doğumdan sonra. Sudan çıkmış balığa döndüm eskisi gibi yiyip yiyip kilo almamaya alışmışım ne zormuş kilo verme çabası. Vermek istiyosun boğazına hakim olamiyosun spor yapayim diyorum akşama yorgun oluyorum tek yapabildiğim spor çocuklarla yuruyus

Olsun canım yürüyüşte bir spor sonuçta hareketsiz değilsin biraz da müsait olduğunda bölgesel hareketler yap evde bak nasıl kolay vereceksin o kiloları kendi kendini motive et bizde buradan motive ederiz yaparsın sen

Valla zaten burda sizide kendim gibi görünce katılmak istedim verme çabası içinde en azından vermek isteyen arada kaçamaklar olan. Katı bı uygulama asla benlik degil

Geçmiş olsun canım Allah'tan atlatmisssin
İnşallah bu kilolarıda verdikten sonra birdahada öyle bir sıkıntın olmaz

Ya çok sevindim canım senin adına ne güzel kendin fayda gördüğün konularda insanlara faydalı olmak ben de 30 yaşındayım 2 kızım var ev hanımıyım yarı öğrenciyim beraber motive olacağımıza inancım tam
Benim 8 yıldır var canım evlendikten sonra kilo alanlardanım al ver al ver zor cidden. Benimde ikinci doğumdan sinra çok zorluyor kilo vermesi
Ah bu kocalar çok kötüler ya.
Sorma çanın ya eskiden destek oluyordu baktı kilo veremiyorum köstek oluyor
Kaç yaşında canım cocuklar? Sen kaç yaşındasın? Benimkiler daha küçük biri 1.5 biri 5 yasinda
Ben 30 büyük kızım 6,5 küçük kızım 3,5 yaşında canım Allah bağışlasın kuzularımızı

Rabbim bağışlasın. ♡
Evet olumsuz hicbirsey düşünmüyoruz.
Bu yol çok güzel olacak hep birlikte

Tanıştıģımıza memnun oldum canim
Bende filiz 3cocuk annesi 38 yasinda bir yaşlı bir bayanım
Daha yaşın genç Rabbim gönlünden herne geciyorsa sana onu nasip etsin
Olsun canim evde oturmaktan yürüyüş iyidir

Afiyet olsun canım

ilk gun icin super menu afiyet olsun canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…