- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #2.201
Hoşgeldin aramıza canım desteğin için teşekkürlerYaaaa çok tatlısın eriyip gitmim diye emojilere boğmuş beni
Her zaman tam destek kızlar!
Sizlerleyim
Süpersin afiyet olsunKızlar çok şükür şuraya utanmadan yazabileceğim bir menüm var
Zeytinyağlı pırasa ve yoğurt yicem
Evdekilere makarnada var yanında bide ondan bikac kasik alırım doyma amaçlı. Sadece sebze yemeğiyle doyamıyorum maalesef
Arada olur öyle azda idare etsinlerHahahakavga ettik sabah çok kızdırdı beni askıdan bütün kazaklarını pantolonlarını kaldırdım yere attım sinirden şoka girdi adamceğiz beklemiyordu böyle bir tepki sonra attıklarımı geri yerleştirdim çok zekiyim
Şu kocana inat yap bu seferSabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyorilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacak
Ah ahHoşgeldin aramıza canım desteğin için teşekkürler
Süpersin afiyet olsun
Arada olur öyle azda idare etsinler
27 yaşındayım.Eline sağlık kaptanım
Canım benim biraz kendini tanıtsana tanışalım
Yaa üzüldüm canımKuzum benim en büyük problemim versemde hemen geri aliyorum
Ah bu kocalarSabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyorilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacak
Olsun canım yürüyüşte bir spor sonuçta hareketsiz değilsin biraz da müsait olduğunda bölgesel hareketler yap evde bak nasıl kolay vereceksin o kilolarıYaa üzüldüm canımBenim kilo vermeye ilgili hicbi tecrübem yok ilk defa oldu kilom 2. Doğumdan sonra. Sudan çıkmış balığa döndüm eskisi gibi yiyip yiyip kilo almamaya alışmışım ne zormuş kilo verme çabası. Vermek istiyosun boğazına hakim olamiyosun spor yapayim diyorum akşama yorgun oluyorum tek yapabildiğim spor çocuklarla yuruyus
Kaç yaşında canım cocuklar? Sen kaç yaşındasın? Benimkiler daha küçük biri 1.5 biri 5 yasindaTek olsam neyse kızlarım var napim kuzu baba baba diye agliyorlar
Valla zaten burda sizide kendim gibi görünce katılmak istedimOlsun canım yürüyüşte bir spor sonuçta hareketsiz değilsin biraz da müsait olduğunda bölgesel hareketler yap evde bak nasıl kolay vereceksin o kilolarıkendi kendini motive et bizde buradan motive ederiz yaparsın sen
Geçmiş olsun canım Allah'tan atlatmisssin27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
O sayede kadınlar kulübünü keşfettim.
Sayfadaki yorumları okuyup motive olup onların olumlu yorumlarıyla yendim.
Sonra üye oldum .
Onlara destekte oluyorum.
Çünkü insan gerçekten çaresiz oluyor.
Rabbim kimsenin başına vermesin.
Buralarda yeniyim.
İnşallah bu kilolarıda verdikten sonra birdahada öyle bir sıkıntın olmazYaa üzüldüm canımBenim kilo vermeye ilgili hicbi tecrübem yok ilk defa oldu kilom 2. Doğumdan sonra. Sudan çıkmış balığa döndüm eskisi gibi yiyip yiyip kilo almamaya alışmışım ne zormuş kilo verme çabası. Vermek istiyosun boğazına hakim olamiyosun spor yapayim diyorum akşama yorgun oluyorum tek yapabildiğim spor çocuklarla yuruyus
Ya çok sevindim canım senin adına27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
Sonra üye oldum .
Buralarda yeniyim.
Benim 8 yıldır var canım evlendikten sonra kilo alanlardanım al ver al ver zor cidden. Benimde ikinci doğumdan sinra çok zorluyor kilo vermesiYaa üzüldüm canımBenim kilo vermeye ilgili hicbi tecrübem yok ilk defa oldu kilom 2. Doğumdan sonra. Sudan çıkmış balığa döndüm eskisi gibi yiyip yiyip kilo almamaya alışmışım ne zormuş kilo verme çabası. Vermek istiyosun boğazına hakim olamiyosun spor yapayim diyorum akşama yorgun oluyorum tek yapabildiğim spor çocuklarla yuruyus
Sorma çanın ya eskiden destek oluyordu baktı kilo veremiyorum köstek oluyorAh bu kocalarçok kötüler ya.
Ben 30 büyük kızım 6,5 küçük kızım 3,5 yaşında canım Allah bağışlasın kuzularımızıKaç yaşında canım cocuklar? Sen kaç yaşındasın? Benimkiler daha küçük biri 1.5 biri 5 yasinda
Rabbim bağışlasın. ♡Ya çok sevindim canım senin adınane güzel kendin fayda gördüğün konularda insanlara faydalı olmak ben de 30 yaşındayım 2 kızım var ev hanımıyım yarı öğrenciyim beraber motive olacağımıza inancım tam
Benim 8 yıldır var canım evlendikten sonra kilo alanlardanım al ver al ver zor cidden. Benimde ikinci doğumdan sinra çok zorluyor kilo vermesi
Sorma çanın ya eskiden destek oluyordu baktı kilo veremiyorum köstek oluyor
Ben 30 büyük kızım 6,5 küçük kızım 3,5 yaşında canım Allah bağışlasın kuzularımızı
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım Allah'tan atlatmisssin
İnşallah bu kilolarıda verdikten sonra birdahada öyle bir sıkıntın olmaz
Tanıştıģımıza memnun oldum canim27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
Sonra üye oldum .
Buralarda yeniyim.
Olsun canim evde oturmaktan yürüyüş iyidirYaa üzüldüm canımBenim kilo vermeye ilgili hicbi tecrübem yok ilk defa oldu kilom 2. Doğumdan sonra. Sudan çıkmış balığa döndüm eskisi gibi yiyip yiyip kilo almamaya alışmışım ne zormuş kilo verme çabası. Vermek istiyosun boğazına hakim olamiyosun spor yapayim diyorum akşama yorgun oluyorum tek yapabildiğim spor çocuklarla yuruyus
Bende cikoyla kuzen olayim bariOnlar gerçek kardeş ben de @Noisy Girl le sanal ikizim
Olar bakBende cikoyla kuzen olayim bari
Afiyet olsun canımSABAH
Kaşarlı Tost
Zeytin
Domates
ARA ÖĞÜN
Ballı Süt
ARA ÖĞÜN (2)
Yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ
Bol Sebzeli Unsuz Karnabahar Pizza
SU》1,5 LİTRE
Bugünkü menüm buydu kızlar ♡
Arada kahvede içtim.
ilk gun icin super menu afiyet olsun canimSABAH
Kaşarlı Tost
Zeytin
Domates
ARA ÖĞÜN
Ballı Süt
ARA ÖĞÜN (2)
Yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ
Bol Sebzeli Unsuz Karnabahar Pizza
SU》1,5 LİTRE
Bugünkü menüm buydu kızlar ♡
Arada kahvede içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?