• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok memnun oldum.
Yaşlı değilsiniz.
Güzel yaş alıyorsunuz. Hepimiz öyle. 😍
Teşekkür ederim
Rabbim hayırlısıyla en kolayindan banada sağlıklı gebelik nasip eder inşAllah 🤲
Amin insaAllah 🥰

Kıçım başım iste:skandal::skandal:
:KK19::KK19:ozaman bende hasta yaşlı ve kimsesiz bı kadinim sürahi nene diyordu ya😂😂😂ne yaşlısı kız biz olgun şarap gibi gittik e gençleşiyor üz ve güzelleşiyor üz diyeceksin :KK4::KK4:
Gideyim de çikolatalı gofretimle vedalasayim öpüp koklayıp mideme yolcu edeyim son defa:dondurma::KK14::KK8:
Yapma hala baslamadinmi sen ne gofreti 😂😂

:KK19::KK19:ozaman bende hasta yaşlı ve kimsesiz bı kadinim sürahi nene diyordu ya😂😂😂ne yaşlısı kız biz olgun şarap gibi gittik e gençleşiyor üz ve güzelleşiyor üz diyeceksin :KK4::KK4:

Hee yıllanmış şarap :KK30:

Yok canım bu son saat 6 dan sonra başlıyorum insaAllah😁

Takim ismi koyalim ikiye ayrilsin yada ruh ikizi olsun herkezin birbirine destek olsun
iki turlu olabilir🥰
Olur canim yapalim karar sizin destek olalimda birbirimize Akşam etiket yapalim orti olsun yada herkes 1kisi alsin menusunu sporunu yorumlasin eskiden yapardik oyle

Olur canim yapalim karar sizin destek olalimda birbirimize Akşam etiket yapalim orti olsun yada herkes 1kisi alsin menusunu sporunu yorumlasib eskiden yapardik oyle
Evet daha heyecanli olur oyle mesela ortiler ve kankiler diye ikiye ayirabiliriz
Gelmeyenler kendi takiminindakileri etiketlesin cagirsin motive etsin sende cok ugrasman iyi olur 🥰

Evet daha heyecanli olur oyle mesela ortiler ve kankiler diye ikiye ayirabiliriz
Gelmeyenler kendi takiminindakileri etiketlesin cagirsin motive etsin sende cok ugrasman iyi olur 🥰
Herkes onaylarsa bence olur aksam etiketleyip secim yapalım olurmu🤩

Eşime dedim duygusal açlık diye kitap var .
Almamak için bahanesi.
Çikolata resmi var daha çok canın ister dedi🤣
Screenshot_20220215-162746_Chrome.jpg

Ohooo kaptanım banane banane bende yiyecem 😂😂 :KK75::KK75::KK75: şimdi alıyorum elime reçeli yemek kaşığıyla yiyecem ne dersiniz yapıyorum bak:KK70::KK70::KK70:
Kaptan degil istifa etti o 🙈
Yarisma yapacaz yemeyin 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back