Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ikizim var gercekten o erkek ama ben 30 yaşındayım noisy 24 dü galiba bizim bazı huylarımız iç seslerimiz birbirine benzediği için noisy benim hastanede karıştırılan ikizim oldu
Susak

Ciddenmi .
Kan bağı varmı.
Yoksa sanal kan bağımı.
Kan baği kan
Afiyet olsun canım sadece pirasa ve yogurt yanina salata 1dilim ekmek ekleyebilirsin gece baska biseye saldirma hissi olmaz enazindan doymus olursun

Aaaa tamam o zaman kalsın geri dönüşümden aldık yine
Hahaha kavga ettik sabah çok kızdırdı beni askıdan bütün kazaklarını pantolonlarını kaldırdım yere attım sinirden şoka girdi adamceğiz beklemiyordu böyle bir tepki sonra attıklarımı geri yerleştirdim çok zekiyim

Aslında bakıyorum hiçbirimizin öyle aman aman kilosu yok versekte rahatlasak ne güzel olur. Yaza düğünler var çok yakınlarımin, tatil var. Rahatça giderdim fit fit
Verirsin canım ilk hafta odemler gider önemli olan yağdan gitmesi kilonun

Dedim sana at çöpe gitsin diye kıyamadın yine

Eline sağlık kaptanım
Yaaaa çok tatlısın eriyip gitmim diye emojilere boğmuş beni
Her zaman tam destek kızlar!
Sizlerleyim
Canım benim biraz kendini tanıtsana tanışalım

Sabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyor ilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacak
Hadi bakalım gazalarimiz mübarek olsun ilk hedefim 55 ulaşmak ikinci hedefim fit bir vücut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…