• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa çok tatlısın eriyip gitmim diye emojilere boğmuş beni🥰😍🤩😇
Her zaman tam destek kızlar!
Sizlerleyim 🤗
Hoşgeldin aramıza canım desteğin için teşekkürler ♥️🤩🤩
Kızlar çok şükür şuraya utanmadan yazabileceğim bir menüm var 😁
Zeytinyağlı pırasa ve yoğurt yicem
Evdekilere makarnada var yanında bide ondan bikac kasik alırım doyma amaçlı. Sadece sebze yemeğiyle doyamıyorum maalesef 🙈
Süpersin afiyet olsun
Hahaha 🤣🤣🤣 kavga ettik sabah çok kızdırdı beni askıdan bütün kazaklarını pantolonlarını kaldırdım yere attım sinirden şoka girdi adamceğiz beklemiyordu böyle bir tepki 🙈 sonra attıklarımı geri yerleştirdim çok zekiyim🤣
Arada olur öyle azda idare etsinler:KK48::KK48::KK48:

Sabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyor🤭 ilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacak💪🏻
Şu kocana inat yap bu sefer🥰

Eline sağlık kaptanım 💜

Canım benim biraz kendini tanıtsana tanışalım 💜🙈
27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
O sayede kadınlar kulübünü keşfettim.
Sayfadaki yorumları okuyup motive olup onların olumlu yorumlarıyla yendim.
Sonra üye oldum .
Onlara destekte oluyorum.
Çünkü insan gerçekten çaresiz oluyor.
Rabbim kimsenin başına vermesin.
Buralarda yeniyim.

Kuzum benim en büyük problemim versemde hemen geri aliyorum 😪😪😪
Yaa üzüldüm canım 😑 Benim kilo vermeye ilgili hicbi tecrübem yok ilk defa oldu kilom 2. Doğumdan sonra. Sudan çıkmış balığa döndüm 😁 eskisi gibi yiyip yiyip kilo almamaya alışmışım ne zormuş kilo verme çabası. Vermek istiyosun boğazına hakim olamiyosun spor yapayim diyorum akşama yorgun oluyorum 😔 tek yapabildiğim spor çocuklarla yuruyus

Yaa üzüldüm canım 😑 Benim kilo vermeye ilgili hicbi tecrübem yok ilk defa oldu kilom 2. Doğumdan sonra. Sudan çıkmış balığa döndüm 😁 eskisi gibi yiyip yiyip kilo almamaya alışmışım ne zormuş kilo verme çabası. Vermek istiyosun boğazına hakim olamiyosun spor yapayim diyorum akşama yorgun oluyorum 😔 tek yapabildiğim spor çocuklarla yuruyus
Olsun canım yürüyüşte bir spor sonuçta hareketsiz değilsin biraz da müsait olduğunda bölgesel hareketler yap evde bak nasıl kolay vereceksin o kiloları🤩🤩🤩 kendi kendini motive et bizde buradan motive ederiz yaparsın sen👍

Olsun canım yürüyüşte bir spor sonuçta hareketsiz değilsin biraz da müsait olduğunda bölgesel hareketler yap evde bak nasıl kolay vereceksin o kiloları🤩🤩🤩 kendi kendini motive et bizde buradan motive ederiz yaparsın sen👍
Valla zaten burda sizide kendim gibi görünce katılmak istedim ❤️ verme çabası içinde en azından vermek isteyen 😁 arada kaçamaklar olan. Katı bı uygulama asla benlik degil

27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
Sonra üye oldum .
Buralarda yeniyim.
Geçmiş olsun canım Allah'tan atlatmisssin 🤩🤩
İnşallah bu kilolarıda verdikten sonra birdahada öyle bir sıkıntın olmaz🥰🥰

27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
Sonra üye oldum .
Buralarda yeniyim.
Ya çok sevindim canım senin adına 🤗 ne güzel kendin fayda gördüğün konularda insanlara faydalı olmak💜 ben de 30 yaşındayım 2 kızım var ev hanımıyım yarı öğrenciyim 🤭 beraber motive olacağımıza inancım tam💪🏻
Benim 8 yıldır var canım evlendikten sonra kilo alanlardanım al ver al ver zor cidden. Benimde ikinci doğumdan sinra çok zorluyor kilo vermesi😪
Ah bu kocalar 😁😁😁 çok kötüler ya.
Sorma çanın ya eskiden destek oluyordu baktı kilo veremiyorum köstek oluyor
Kaç yaşında canım cocuklar? Sen kaç yaşındasın? Benimkiler daha küçük biri 1.5 biri 5 yasinda
Ben 30 büyük kızım 6,5 küçük kızım 3,5 yaşında canım Allah bağışlasın kuzularımızı 💜

Ya çok sevindim canım senin adına 🤗 ne güzel kendin fayda gördüğün konularda insanlara faydalı olmak💜 ben de 30 yaşındayım 2 kızım var ev hanımıyım yarı öğrenciyim 🤭 beraber motive olacağımıza inancım tam💪🏻

Benim 8 yıldır var canım evlendikten sonra kilo alanlardanım al ver al ver zor cidden. Benimde ikinci doğumdan sinra çok zorluyor kilo vermesi😪

Sorma çanın ya eskiden destek oluyordu baktı kilo veremiyorum köstek oluyor

Ben 30 büyük kızım 6,5 küçük kızım 3,5 yaşında canım Allah bağışlasın kuzularımızı 💜
Rabbim bağışlasın. ♡
Evet olumsuz hicbirsey düşünmüyoruz.
Bu yol çok güzel olacak hep birlikte 😍🤩

27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
Sonra üye oldum .
Buralarda yeniyim.
Tanıştıģımıza memnun oldum canim🥰
Bende filiz 3cocuk annesi 38 yasinda bir yaşlı bir bayanım😏
Daha yaşın genç Rabbim gönlünden herne geciyorsa sana onu nasip etsin🤩
Olsun canim evde oturmaktan yürüyüş iyidir

SABAH
Kaşarlı Tost
Zeytin
Domates

ARA ÖĞÜN
Ballı Süt

ARA ÖĞÜN (2)
Yoğurt

AKŞAM YEMEĞİ
Bol Sebzeli Unsuz Karnabahar Pizza

SU》1,5 LİTRE