- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.181
Rica ederim canım benim yeşillik her zaman faydalı olurYaa haklisin ekliyim aslında var evde güzel fikir oldu canım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım benim yeşillik her zaman faydalı olurYaa haklisin ekliyim aslında var evde güzel fikir oldu canım teşekkür ederim
Yok kız arada lazım oluyor yazıkSen kocani at çöpe gitsin çok biliyor o
SusakBenim ikizim var gercekten o erkek ama ben 30 yaşındayım noisy 24 dü galiba bizim bazı huylarımız iç seslerimiz birbirine benzediği için noisy benim hastanede karıştırılan ikizim oldu
Aaaa tamam o zaman kalsın geri dönüşümden aldık yineYok kız arada lazım oluyor yazık
Kan baği kanCiddenmi .
Kan bağı varmı.
Yoksa sanal kan bağımı.
Afiyet olsun canım sadece pirasa ve yogurt yanina salata 1dilim ekmek ekleyebilirsin gece baska biseye saldirma hissi olmaz enazindan doymus olursunKızlar çok şükür şuraya utanmadan yazabileceğim bir menüm var
Zeytinyağlı pırasa ve yoğurt yicem
Evdekilere makarnada var yanında bide ondan bikac kasik alırım doyma amaçlı. Sadece sebze yemeğiyle doyamıyorum maalesef
Sağolsun valla canım severim kendisiniYaa haklisin ekliyim aslında var evde güzel fikir oldu canım teşekkür ederim ne iyi yapmış bu arada görümcen sağ olsun M MissHayaLet
Hahaha kavga ettik sabah çok kızdırdı beni askıdan bütün kazaklarını pantolonlarını kaldırdım yere attım sinirden şoka girdi adamceğiz beklemiyordu böyle bir tepki sonra attıklarımı geri yerleştirdim çok zekiyimAaaa tamam o zaman kalsın geri dönüşümden aldık yine
Verirsin canım ilk hafta odemler gider önemli olan yağdan gitmesi kilonunAslında bakıyorum hiçbirimizin öyle aman aman kilosu yok versekte rahatlasak ne güzel olur. Yaza düğünler var çok yakınlarımin, tatil var. Rahatça giderdim fit fit
Kuzum benim en büyük problemim versemde hemen geri aliyorumAslında bakıyorum hiçbirimizin öyle aman aman kilosu yok versekte rahatlasak ne güzel olur. Yaza düğünler var çok yakınlarımin, tatil var. Rahatça giderdim fit fit
Dedim sana at çöpe gitsin diye kıyamadın yineHahaha kavga ettik sabah çok kızdırdı beni askıdan bütün kazaklarını pantolonlarını kaldırdım yere attım sinirden şoka girdi adamceğiz beklemiyordu böyle bir tepki sonra attıklarımı geri yerleştirdim çok zekiyim
Bu sefer almamak için uğraşacağız koruma da mutlaka spor şart.Kuzum benim en büyük problemim versemde hemen geri aliyorum
Tek olsam neyse kızlarım var napim kuzu baba baba diye agliyorlarDedim sana at çöpe gitsin diye kıyamadın yine
Tamam atmadık zaten hih bütün hevesimi kacirdinTek olsam neyse kızlarım var napim kuzu baba baba diye agliyorlar
Eline sağlık kaptanım
Ye,dengele,zayifla 11.02.2022 g.k Kilo,k H.k E Elif_Eylul 77.1 70 @Li_zigi 68.3 60 @Noisy Girl 63.7 55 M MissHayaLet 60.7 55 @sardunya1038 66.1 60 P -pelin 69 65 @HuZuNMeLeGi 74.6 64 @Mevsim_bahar83 69.7 65 @peritaf 63.9 57 @suspushanimcim 69.9 60 @HappyMutlu
Canım benim biraz kendini tanıtsana tanışalımYaaaa çok tatlısın eriyip gitmim diye emojilere boğmuş beni
Her zaman tam destek kızlar!
Sizlerleyim
Eline sağlık kaptanım
Canım benim biraz kendini tanıtsana tanışalım
Ellerine sağlık kaptanellam
Ellerine sağlık kaptanellam
Sabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyor ilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacakTamam atmadık zaten hih bütün hevesimi kacirdin
Hadi bakalım gazalarimiz mübarek olsun ilk hedefim 55 ulaşmak ikinci hedefim fit bir vücutSabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyor ilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacak