• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ikizim var gercekten o erkek ama ben 30 yaşındayım noisy 24 dü galiba 🙈 bizim bazı huylarımız iç seslerimiz birbirine benzediği için noisy benim hastanede karıştırılan ikizim oldu :KK53:
Susak :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ciddenmi .
Kan bağı varmı.
Yoksa sanal kan bağımı.
🤔🤩😄
Kan baği kan👻
Kızlar çok şükür şuraya utanmadan yazabileceğim bir menüm var 😁
Zeytinyağlı pırasa ve yoğurt yicem
Evdekilere makarnada var yanında bide ondan bikac kasik alırım doyma amaçlı. Sadece sebze yemeğiyle doyamıyorum maalesef 🙈
Afiyet olsun canım sadece pirasa ve yogurt yanina salata 1dilim ekmek ekleyebilirsin gece baska biseye saldirma hissi olmaz enazindan doymus olursun🥰

Aaaa tamam o zaman kalsın geri dönüşümden aldık yine:confused::confused::confused:
Hahaha 🤣🤣🤣 kavga ettik sabah çok kızdırdı beni askıdan bütün kazaklarını pantolonlarını kaldırdım yere attım sinirden şoka girdi adamceğiz beklemiyordu böyle bir tepki 🙈 sonra attıklarımı geri yerleştirdim çok zekiyim🤣

Aslında bakıyorum hiçbirimizin öyle aman aman kilosu yok versekte rahatlasak ne güzel olur. Yaza düğünler var çok yakınlarımin, tatil var. Rahatça giderdim fit fit 😔
Verirsin canım ilk hafta odemler gider önemli olan yağdan gitmesi kilonun🤩

Hahaha 🤣🤣🤣 kavga ettik sabah çok kızdırdı beni askıdan bütün kazaklarını pantolonlarını kaldırdım yere attım sinirden şoka girdi adamceğiz beklemiyordu böyle bir tepki 🙈 sonra attıklarımı geri yerleştirdim çok zekiyim🤣
Dedim sana at çöpe gitsin diye kıyamadın yine 😒😂

Eline sağlık kaptanım 💜
Yaaaa çok tatlısın eriyip gitmim diye emojilere boğmuş beni🥰😍🤩😇
Her zaman tam destek kızlar!
Sizlerleyim 🤗
Canım benim biraz kendini tanıtsana tanışalım 💜🙈

Sabah pantolonumu çıkardım olmuyor tabi totodan dedim bi zayıflayayım neler neler giyeceğim he he giyersin diyor🤭 ilk hedefim zayiflamak ikinci hedefim esimi alt etmek olacak💪🏻
Hadi bakalım gazalarimiz mübarek olsun ilk hedefim 55 ulaşmak ikinci hedefim fit bir vücut 🤌🤌🤌🤌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back