Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu bu sana cidden iyi geldimi yenimi deniyeceksin.
Canım ben bu diyet uygulamasına 3 ekimde başlamıştım 1. Seviyeye gercekten çok faydasını gördüm 71 kilo başladım ve 61.3 e kadar düştüm 40 gün de bir sürü artısını gördüm hem fiziksel hem rusal. 2. Seviyeye başlayacağım sırada annem kalp krizi gecirdi vs evine geldi 1 hafta orada kaldim o süre zarfında çocuklar annen babam grip oldular maalesef annem de diyeti birakmami istedi hasta olurum diye korktuğu icin. Öylece yarıda kaldı maalesef canım ilk tecrübemde çok olumlu sonuçlar aldığım için tekrar baslamak için niyetleneceğim Allah'ın izniyle

Geçmiş olsun tatlım.
Rabbim diyetine zeval vermesin.

İradene hayran kaldım

Yine verirsin canım istikrar sağlamaya çalışsan yeter ben inanıyorum o tektaş gelecek

Yanina salata ekle dicem ama yeşillikler çok pahalı olmuş ben havuç mor lahana salatası yapıyorum bu ara evde çok var görümcem de geçen gün getirmiş

Yaaa ne güzel canım bir şekilde adapte olacaksın önemli olan zaten bugün kacamak yapsanda aaa diyetim bozuldu deyip salmamak gerisi halloluyor bir şekilde

Yanina salata ekle dicem ama yeşillikler çok pahalı olmuş ben havuç mor lahana salatası yapıyorum bu ara evde çok var görümcem de geçen gün getirmiş
Yaa haklisin ekliyim aslında var evde güzel fikir oldu canım teşekkür ederim ne iyi yapmış bu arada görümcen sağ olsun M MissHayaLet

Sanal ikizi karıştırma onu çözümleyemem şuan beynim yandı
Benim ikizim var gercekten o erkek ama ben 30 yaşındayım noisy 24 dü galiba bizim bazı huylarımız iç seslerimiz birbirine benzediği için noisy benim hastanede karıştırılan ikizim oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…