• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H a p p y H a p p y bak canım bu da apanin 1. Seviyede canı tatlı cekenler icin verdiği tarifi
Screenshot_20220215-134358_Opera.jpg

Iyiyim kuzum sağol sen nasılsın 🤗
Bomba gibiyim 🤩gene süper bir kahvaltı yapmışım kızlar 😂hiç ekmek yemeden fakat cayima şeker attım 🙈🙈
😂😂😂😂

💋💋💋💋

Oh oh hazırlıklar başlasın 🎉🎉🎉🎉

Günaydın canım 💞

Ben iyiyim canım sen nasılsın 🤗
Çok iyiyim ♥️
Ben kahveyi cayı sekersiz iciyorum canim arada böyle kahvaltida icince atiyorum icine yarim🤗
Aynı ben bazen bir şeker atasim geliyor çaya kahveyi şekerli içemiyorum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bomba gibiyim 🤩gene süper bir kahvaltı yapmışım kızlar 😂hiç ekmek yemeden fakat cayima şeker attım 🙈🙈

Çok iyiyim ♥️

Aynı ben bazen bir şeker atasim geliyor çaya kahveyi şekerli içemiyorum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Afiyet olsun canım benim oh mis şifa olsun😍 sekersiz çay tavsiyemdir simdi kendimi övmek gibi olmasın 😝 11 yıldır sekersiz icerim çayı kahveyi tadı o zaman aliyorsun eğer denemediysen mutlaka başla canım 🙈

Oooo
Makarnası bile var😅🤣😍🥰
Bu ekonomi şartlarında biz bu diyeti yapalım bence.
Bende ucundan kıyısından uyacağım.
Ekonomiyede destek en çok eşim sevinecek 🤣
Fakirin yüzü gülürmü ya 😪 valla neler varda işte onlara erişim yok benim ki de sevinecek kesin 🤣 cumadan beri cips yemiyorum pakedi yeni bitti bir mutlu bir mutlu anlatamam 🙈

Bana yasak değil bu diyette yasakmış.
Ben her türlü yerim 🤣🤣🤣
Ben sizlere uyacağım (yerim🤣🤐😐)
Hee anladim bende dedim sendedemi kural var 🤭

Çok iyiyim ♥️

Masallah cumaya bombo gibi geliceksin inaniyorum🥰
Ben bu kocayla yediklerime nasıl dikkat edicem bilmem. Ekmek kızartma makinesi almış🥴🥴🥴 azonce geldi 🤦
Güle güle kullan canım🥰
Kilona göre sabah 2 aksam 2dilim ekmek yersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back