• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedirme istegi

Cope atmak araya buyuk sorunlar acacaksa cocugu doktora goturun rutin kontrole ve hormonlarinda bozulma var dedi doktor asla hazir paketli seyler yedirme sen el kadar cocuga ne yedirdin de bu hale getirdin dedi geleck ay da konteole getr bakalim degerler dusecek mi falan dedi de.

Neden hic birsey akil edemiyor bu kadin! Ben kalp kirmak istemiyorum beni zorluyor
İnsanlarin bazen kırılmaya da ihtiyac duyduğuna inanıyorum. Çünkü öğrenmek için diğer her iletişim kanalıni tikamis olabiliyorlar.

Doğru beslenmeyi, bebek beslemeyi, bir baskasinin bebeğini besleme hakkı olmadığını, bir insanın sinirlarini tanimayi, bir annenin bebeği adına aldığı kararı sorgulamamayi, hiçbiri değilse susmayi öğrenmek için başka yolu yoksa kirilmali bir insan. Beslenme konusunda babaanneyi şiddeti zamanla artan dozda huyundan vazgeçene kadar kırın. Beslenme dışında yumuşak davranın. Ağlar sizlarsa tatsızlık çıkmasın diye, ısrarla istemediginiz şeyleri bebeğinize verdiği için tatsızlık çıkaran kişinin kendisi olduğunu söyleyin. Gerçekten sevsen çocuk sağlıklı olsun diye uğraşırdın, tatsizlik çıkmasın diye inatla yapma dediğim şeyi yapmazdin diye usteleyin biraz. Bir daha böyle suçlanmamak için müdahale etmekten vazgeçer belki.

Bir buçuk yaşında kızım var. Bizimkiler vermeye cesaret edemiyor, alıp getirip bana soruyor genelde.

Ola ki aralarından bir yiğit çıkar verirse hemen ertesi gün ufak bir yalana başvuruyorum tabii eş desteği mühim.
"Çok uykusuzum.Dün sen gittikten sonra ..... çok huzursuzdu. Hastahaneye götürdük, ne yediğini sordular, cipsi söyledik, rezil olduk. Alerjik besinin nelere yol açacağını bilmiyor musunuz? diye doktor çok kızdı. Takibe alacaklar yedikleri içtikleri konusunda. Organik bir yemek var mı bildiğin?" diyip köşenize çekelin. Içi içini yesin.

Yaw buyuyunce zaten yiyecek elinden alamiycaniz, simdiden zehirlemenin manasi nedir yanu? Hazir corbada yaziyor ya katki maddesi icermez bla bla.. haberde cikti kanserojen diye. Evde mis gibi duru suyla yap corbani o bile daha saglikli olur. Kv nede iyibi haddini bildir cunku bu kadarina o cocugun asla ihtiyaci yok
O kadar katılıyorum ki size.
Koca koca insalarız ona rağmen ben bile evime bulyon sokmuyorum. Kaldı ki küçücük bebeğe o çirkin şeyleri yedirmek isterken hiç mi vicdan yapmıyor acaba

Cips nasil yiyor ki benim 19 aylik kizim dort disi var ne cipsi daha cikolata ne bilmez hic vermedim.bal pekmez veririm tatli olarak.cikolata ne bilmiyor garibim.abur cubur zaten yiyemsz daha kucukmus.brokoli ve tarhana corbasi ev yogurduna bayilir birde ari mama.emziriyorum hala zaten.
Kv hazir corba bulyon ver diyosa gercekten normal degil.asla ona emanet etmeyin uyarin sertce.cocuk sizin sahip cikin o pis seyleride cope atin her geldiginde..

Bebeğin babası ne yapıyor buarada? "Anne çocuğa abur cubur getiriyosun sürekli, lütfen getirme, Birmeleks'e söyledim her getirdiğini çöpe atacak" diyemiyor mu? Çocuğu bu yaşta hasta mı edecekler?

O kadar katılıyorum ki size.
Koca koca insalarız ona rağmen ben bile evime bulyon sokmuyorum. Kaldı ki küçücük bebeğe o çirkin şeyleri yedirmek isterken hiç mi vicdan yapmıyor acaba
Aynen o bulyonlari kullanarak millet iyi bisey yaptigini saniyor ama bilselerne kadar kotu., ve insan onun tadina alisinca bulyonsuz yemek tatsiz geliyor. Ha demiyorumki biz hic zararli bisey almiyoruz.. maalesef abur cubur hastasi bi esim ve oglum var.. ben kisitli yedirmeye cslisirim babalar kv ler genelde daha relax bu konuda

Cips nasil yiyor ki benim 19 aylik kizim dort disi var ne cipsi daha cikolata ne bilmez hic vermedim.bal pekmez veririm tatli olarak.cikolata ne bilmiyor garibim.abur cubur zaten yiyemsz daha kucukmus.brokoli ve tarhana corbasi ev yogurduna bayilir birde ari mama.emziriyorum hala zaten.
Kv hazir corba bulyon ver diyosa gercekten normal degil.asla ona emanet etmeyin uyarin sertce.cocuk sizin sahip cikin o pis seyleride cope atin her geldiginde..
Oyle bi yerki.. benin 14 aylik kizda abisi yerken gidip tabagindan cips aliyo ve yiyo: ) ha isin garibi sagliksiz ne varsa hemen sevmesi..

1 paket bez al mubarek kiyma al
Abur cubur çöplerinden benim çocuklarım da çok yemiştir. kayınvalide sayesinde kızım Meyve suyunu çok seviyor diye ki Ben hazır meyve suyu verme taraftarı değilim.
Sıkma yapıyorum,
Çok vermek zorunda kalsam da o kutu meyve sularını arkasına bakıyorum yani en zararsız Olanı bulmaya çalışıyorum ama oraya ne zaman gitsem 25 kuruşluk kutu meyve sularından alıyorlar ben vermek istemiyorum dedikçe içsin, içsin bir şey olmaz diyorlar. eşim de annesini kafasında Allah'ım çocuklarımızı korusun inşallah. Resmen zehirli.

Yapacak tek şey cinnet tabi öncesinde bir liste hazırlayacaksın oturup çocuk neleri yiyor misal muz şu marka süt elma armut kıyma tavuk şu markalardan yoğurt şundan diğeri bundan sonra getirdiği torbayı alıp gideceksin mutfak çöpüne gümmm bırakacaksın diyeceksin sen bu kadar çok seviyorsun ya bişeyler almayı her getirdiğin böyle çöpe gitmesin istiyorsan al bu listeyse bu yiyecekleri al bari paran çöpe gitmesin bu da işlemezse son nokta cinnet:deli:

İnsanlarin bazen kırılmaya da ihtiyac duyduğuna inanıyorum. Çünkü öğrenmek için diğer her iletişim kanalıni tikamis olabiliyorlar.

Doğru beslenmeyi, bebek beslemeyi, bir baskasinin bebeğini besleme hakkı olmadığını, bir insanın sinirlarini tanimayi, bir annenin bebeği adına aldığı kararı sorgulamamayi, hiçbiri değilse susmayi öğrenmek için başka yolu yoksa kirilmali bir insan. Beslenme konusunda babaanneyi şiddeti zamanla artan dozda huyundan vazgeçene kadar kırın. Beslenme dışında yumuşak davranın. Ağlar sizlarsa tatsızlık çıkmasın diye, ısrarla istemediginiz şeyleri bebeğinize verdiği için tatsızlık çıkaran kişinin kendisi olduğunu söyleyin. Gerçekten sevsen çocuk sağlıklı olsun diye uğraşırdın, tatsizlik çıkmasın diye inatla yapma dediğim şeyi yapmazdin diye usteleyin biraz. Bir daha böyle suçlanmamak için müdahale etmekten vazgeçer belki.
+1

Eşler bunu nasıl karşılar sizce???

Eşler bunu nasıl karşılar sizce???
Erkek tipi skalasi genisliginde bir eş tipi skalası olduğunu dusunursek önerime eşlerin vereceği tepki skalası da o kadar geniş olacaktır. Bu tepki skalasınin her aralığına uygun bir öneri verebilmem daha doğrusu böyle bir önerinin var olması imkansız. Doğal olarak benim önerim hayatımdaki eşin olası tepkisini düşünerek ben olsam ne yapardım sorusuna cevaben verdiğim bir oneri. Kendi eş tipiyle okudugu onerinin uyumlu olup olmayacağına herkes kendisi karar verip öneriyi uygulama ya da uygulamama kararı alabilir.

He sunu da ekleyim ben tavuk kaynatip suyundan corba yapiyordum bulyon getirmis hic ugrasma diyor aa cocuga bulyonla mi yapicam corbasini simdiye kadar oyle bi yanlis yapmadim cok zararli hic duymadin mi sende yeme boyle seyler dedim hep verdik bisey olmaz dedi
allahim bulyonlari ve hazir corbalari biz bile yemeye cesaret edemiyoruz kaldi ki 1. 5 yasindaki cocuk yazik gunah ya. buram buram kanserojen ve katki maddesi kokuyor. gozunun onunde hicbirsey demeden cope at bence de

He sunu da ekleyim ben tavuk kaynatip suyundan corba yapiyordum bulyon getirmis hic ugrasma diyor aa cocuga bulyonla mi yapicam corbasini simdiye kadar oyle bi yanlis yapmadim cok zararli hic duymadin mi sende yeme boyle seyler dedim hep verdik bisey olmaz dedi
Ay ne kadar değişik bir insan, eğitimsizlikte sınırları zorluyor.

Back
X