• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedinci Arkadaşım

seyran

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
842
7
643
55
Hollanda
Kanser olduğumu öğrenen;

İlk arkadaşım geldi ve duyunca şok olduğunu bana açıkladı ve gitti, kendimi ona çok yabancılaşmış hissettim.

İkinci arkadaşım geldi “ne yaparsan yap ama kemoterapi alma” dedi. Kendimi incinmiş ve karmakarışık hissettim.

Üçüncü arkadaşım geldi ve dedi ki “Tanrı belki de seni bazı yaptıkların için terbiye ediyordur.” O gitti ve içimi suçluluk duygusu kapladı.

Dördüncü arkadaşım geldi “eğer inançların güçlüyse Tanrı seni iyileştirir” dedi ve gitti. Ben inancımın yetersiz olduğunu hissettim.

Beşinci arkadaşım geldi “birlikte yapmış olduğumuz her şeyin iyilik için olduğunu hatırlamamı söyledi.” O gitti ve ben kendimi kızgın hissettim.

Altıncı arkadaşım hiçbir zaman gelmedi, kendimi üzgün ve yalnız hissettim.

Yedinci arkadaşım geldi, elimi tuttu ve dedi ki “ben yanındayım, sana olanları önemsiyorum ve yardım etmek istiyorum.” O yanımdan ayrıldığında sevgiyi bulmuştum ve kendimi güçlü hissettim.”(*)

alinti

Insanin hayatta bir tane bile olsa gercek dostu olmasi cok onemli,allah hepimizin karsisina gercek ve saglam dostluklar cikarsin...

kolay mi öyle bir dost bulmak??? artik hersey maddiyatla ölcülüyor...:çok üzgünüm:ne yazik ama gercek böyle...keske hepimizin olsa gercek bir dostu:çok üzgünüm:

dost başka bişi.... aslında tarifi bile zor.... ve kolay bulunmayan ve elde edilmesi çok güç...

benimde böyle bir tehlikeyle karşı karşıya olan bir arkadaşım var.biobsi yapıldı,sonuçları 15 gün sonra alınacak.ona dua ediyorum inş.sonuçlar temiz cıkar diye.
kendisi izmirde uzakta,allah korusun adını bile anmak istemiyorum ama olurya ya o illete yakalandıysa, ona yedinci arkadaş olmak istiyorum.uzaklıktan elini tutamasam bile......yüreğim onunla.o da zaten bunu biliyor.

ilk 6 arkadaş,sonuncusu ise dostmuş...
hep güzel dostlarla birlikte olabilmek dileğiyle...

Herkese Dostum Kelimesi Kölay Kolay Söylenecek Bir Söz Değil Tipki!!!!!!! Seni Seviyorum Kelimesini Herkese Söyleyemediğimiz!!!!! Gibi

hep dua ederim 7 cisi gibi bi dostum olsun diye inş olur çok zorrrrrrrrrrrr,bulanlar varsada kaybetmesin

Back