Yediğim banların sebebini anlamıyorum

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
516
739
Hangi kuralın ihlali sonucu ban yediğimizi görebildiğimiz bir yer var mı sitede? Bazen ban yiyorum ama asla sebebini anlamıyorum. Muhtemelen aynı sebepten sürekli yiyorum anlamadığım için. Mesela aşağıdaki konumda konu dışı mesaj sebebiyle ban yedim. Ama sebep? Neyi yanlış yaptım?

Hangi kuralın ihlali sonucu ban yediğimizi görebildiğimiz bir yer var mı sitede? Bazen ban yiyorum ama asla sebebini anlamıyorum. Muhtemelen aynı sebepten sürekli yiyorum anlamadığım için. Mesela aşağıdaki konumda konu dışı mesaj sebebiyle ban yedim. Ama sebep? Neyi yanlış yaptım?

Ya konuyu yanlış alana aciyorsun ya da aynı konuyu birden fazla aciyorsundur.mesaj kutuna da bak orada yazıyor.

Bir derdim var alanına açmıştım ama evet bir derdim vardı çünkü.
Sanırım o sebepten.

Bir derdim var alanına açmıştım ama evet bir derdim vardı çünkü.
Sanırım o sebepten.
Evet saglikla ilgili konuyu saglik bolumune acman lazim.

Mesela ben dugune gitcem elbise bulamiyorum bu bir dert ama konu BDV konusu degil moda bolumu konusu.

Yada mesela cocuguna tuvalet egitimi veriyorsun ama surekli altina yapiyor. Bu bir dert ama konu bebek/cocuk gelisimi konusu.

Bu arada annen nasil oldu? Bebis nasil? Kediyle bebis anlasiyor mu?

Evet saglikla ilgili konuyu saglik bolumune acman lazim.

Mesela ben dugune gitcem elbise bulamiyorum bu bir dert ama konu BDV konusu degil moda bolumu konusu.

Yada mesela cocuguna tuvalet egitimi veriyorsun ama surekli altina yapiyor. Bu bir dert ama konu bebek/cocuk gelisimi konusu.

Bu arada annen nasil oldu? Bebis nasil? Kediyle bebis anlasiyor mu?
Sorduğun için teşekkürler. Annem iyi, bebiş de iyi 🧿 kedi arada kıskançlık yapmaya başladı ama idare ediyoruz şükür. Lohusalığımın geçmesiyle psikolojim de düzeldi huzur geri geldi eve. 🫶🏻

Merhaba gkulata,
kategori dışı konudan ceza alıyorsunuz çünkü sağlık konularınızı dahi bdvye açıyorsunuz.
Sağlığınızda sizin derdiniz ama sağlık sorunlarının kategorisi bdv değil Herşeyin başı sağlık ! bölümü, konuları doğru bölümlere açmamak da bir kural ihlalidir, daha çok kişi görüp yorumlasın istiyorsanız, konularınızı doğru bölümlere açın ve linkini duvarınıza ekleyin, üyeler akışı takip ettiğinden konu linkiniz akışta görünür dikkat çeker😌

X