Ye tatlıyı Doğur ....

okyanus1881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
141
1
46
İstanbul
:27: hahha bunu hep merak ediyorum kızlar ya. ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi diye. sizde böyle mii yoksa tam tersi mi ?? :D veya alakası yok mu. biliyosanız söylermisiniz :66: ha bide 6 haftalık gebe kadında ultrason görüntüsünde bebek kımıl kımılsa oğlan mı oluyo öyle duymuştummm :S

Ne tatli ne eksi hicbi seye asiri istek duymadim ama her zaman ki gibi tatliyi herseyden cok severek yedim.. 7 aylik hamileyim kizim olacak insallah..
6 haftalik hamilelikte bebek kimil kimil olamaz gibime geliyor daha henuz kese ancak gorulebiliyor.. Ben bebegimi 8 haftalikken gormustum o da fasulye gibi biseydi kipirdanma fln yoktu...

:27: hahha bunu hep merak ediyorum kızlar ya. ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi diye. sizde böyle mii yoksa tam tersi mi ?? :D veya alakası yok mu. biliyosanız söylermisiniz :66: ha bide 6 haftalık gebe kadında ultrason görüntüsünde bebek kımıl kımılsa oğlan mı oluyo öyle duymuştummm :S

hiçbiri doğru değil..:49:
tamamen asılsız:64:

deli gb eksi yedim hala oyle esim elimden limonlari aliyor yeter ide o derece yani, tatli gormeye tahammul edemiyordum oglum oluyor:))) yana dogru gobegim kiz dediler, yuzumde sivilceler var kiz dediler, cok migdem bulandi hemde 14 haftaya kadar kesin kizdir dediler hicbiri tutmadi bu kadar olur ya da doktor kesin gordum erkek dedigi yanlis:))

bencede asılsız benim de canım hep tatlı şeyler çekti ve kızım olucak doktor banada 12.haftalıkken çok hareketli erkek olabilir demişti ama şu an 36.haftamdayım ve kızım olucak inşallah

öğğğğ bana tatlı demeyin. bulantılar bitmesine rağmen tatlının t sinden nefret ediyorum. 20. haftanın içindeyim. şeker ağzıma koymadım. her meyveyi bile yiyemiyorum. pirinç bile tatlıymış onu öğrendim. :9: benim bebişim hala yerini değiştirmedi. 8. haftada başı neredeyse şimdi de orda. malak gibi yatıyor -anasının süt danasııı :69: - ve erkek.

Ben ilk aylar deli gibi tatli yiyordum elimden cikiolataymis -sütlacmis- sekermis hic düsmüyordu ..
Annem olsun Yengem oLsun ogLun olcak galiba senin diyordu ..
bi güzellik gelmis bana öyle diyorlar görenler ..
Simdide tam tersi Limonuu elime alip kabuklu kabuklu yiyesim geliyor ..
eksi eksi seyler canim cekio vede Kizim olacak :9:

o tabir cok yanlis bence .. ye eksiyi cikar Rafeti ye tatliyi cikar tugbayii olmasi lazimmis :9:

Ben ilk aylar deli gibi tatli yiyordum elimden cikiolataymis -sütlacmis- sekermis hic düsmüyordu ..
Annem olsun Yengem oLsun ogLun olcak galiba senin diyordu ..
bi güzellik gelmis bana öyle diyorlar görenler ..
Simdide tam tersi Limonuu elime alip kabuklu kabuklu yiyesim geliyor ..
eksi eksi seyler canim cekio vede Kizim olacak :9:

o tabir cok yanlis bence .. ye eksiyi cikar Rafeti ye tatliyi cikar tugbayii olmasi lazimmis :9:

aynen arkadaşım katılıyorum :D

ilk 4-5 ay ekşiye düşkündüm şimdi ise 31. haftamı sürüyoruz tatlıyı çok seviyorum oğlun olacak ama inanmıyorum ben öyle şeylere

ben deli gibi tatlı istedim hep 33. haftamdayım hala tatlı yiyorum kızım olucak... karnımda gayet sivri bu arada... hani kız olunca sivri olmazmış derler ya.. bende hersey ters:)

nen hem tatlı hemde ekşi yedim ayırt etmedim ama tatlıyı biraz daha fazla ve kızım olacak.karnımda pek sivri sayılmaz

Back
X