- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Bölüm çok güzel bence.Ama matematik açısından kendime güvenemiyorum.Yasar universitesi-Yonetim Bilisim Sistemleri istiyorum.Gecen sene 22 binden almış.188 binden cekebilecegimi düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon ya yanlışlıkla buraya yazdım.Tüp bebek ne alaka. Yazdığın yazı ayrı bi alem zaten. Anlsilmiyo ne demek istedigin
Pardon yaTüp bebek ne alaka. Yazdığın yazı ayrı bi alem zaten. Anlsilmiyo ne demek istedigin
Demek istediğim şu matematiği başlangıç için 40 soruda 12.75 olan biri yonetim bilisim sistemleri gibi bir bölümü okuyabilir mi?Pardon ya yanlışlıkla buraya yazdım.
İzmir de sanırım yaşarYaşar üniversitesi neresi? Özel sanırım. Hedef koyacaksan bilindik üniversiteler olmasını tavsiye ederim işe girerken tanınan üniversite çok önemli.
188 bin sıralamadan 22 bin sıralamaya çıkmak gerçekçi değil üzgünüm. Yani 188 bin sıralamayı kazayla yaptım diyorsan, belki aşşırı bir performansla %5 ihtimalle çekilir ama biraz realist planlar yapmanı tavsiye ederim.
Pardon ya
Demek istediğim şu matematiği başlangıç için 40 soruda 12.75 olan biri yonetim bilisim sistemleri gibi bir bölümü okuyabilir mi?
Yasar üniversitesinde bu bölümü okumak için ortalama tyt netinin 25-30 civarı olması gerekiyor mesela.Bne yapabileceğimi düşünüyorum ama bölüm hakkında bir danışmak istedim
Okumak istediğiniz bölümün derslerini araştırın, muhtemelen yaşar’ın sitesinde vardır. Matematik ağırlıklıysa ve yapamayacağınızı düşünüyorsanız yazmazsınız. Yaşar kolay bir üniversite değil bildiğim kadarıyla öğretmenleri epey zorluyor.
Okumak istediğiniz bölümün derslerini araştırın, muhtemelen yaşar’ın sitesinde vardır. Matematik ağırlıklıysa ve yapamayacağınızı düşünüyorsanız yazmazsınız. Yaşar kolay bir üniversite değil bildiğim kadarıyla öğretmenleri epey zorluyor.
188 bin sıralamayı hiç çalışmadan yaptıysam peki?Yaşar üniversitesi neresi? Özel sanırım. Hedef koyacaksan bilindik üniversiteler olmasını tavsiye ederim işe girerken tanınan üniversite çok önemli.
188 bin sıralamadan 22 bin sıralamaya çıkmak gerçekçi değil üzgünüm. Yani 188 bin sıralamayı kazayla yaptım diyorsan, belki aşşırı bir performansla %5 ihtimalle çekilir ama biraz realist planlar yapmanı tavsiye ederim.
Anladım.Su an marmara ybs dusunuyorum zaten.Okumak istediğiniz bölümün derslerini araştırın, muhtemelen yaşar’ın sitesinde vardır. Matematik ağırlıklıysa ve yapamayacağınızı düşünüyorsanız yazmazsınız. Yaşar kolay bir üniversite değil bildiğim kadarıyla öğretmenleri epey zorluyor.
İnternette 200 binden 5 bine ceken birini görmüştüm.Umutlanmistim.O kadar mı imkansiz ya?Günde simdiden 8 saat çalışmayla 8 ayda en kötü 10 bine çekemez miyim yani??Yaşar üniversitesi neresi? Özel sanırım. Hedef koyacaksan bilindik üniversiteler olmasını tavsiye ederim işe girerken tanınan üniversite çok önemli.