yazz kullananlar

bnde bugun doktorumla gorustum yazz yasmine gore daha hafifmiş yanı sırası diane-35 yasmin yazz geliomu yani yazz daha hafifmiş yan etkisidaha azmıs bnımde diane bıtmesıne 3 4 gn kaldı bitsin 7 gn snra yazz a baslıcm bakalım inş buda kılo yapmazzzz :2::18:

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

arkadaslar ben yazza yenı baslıcam sız nasıl kullanıorsunuz 28 gnden snra ara verılıomu yoksa 29. gun yenı kutuyamı baslanıo bana bılgı verrsenız cok sevınırım ?

peki geçişi nasıl yapacaksın diane bittiğinde 7 gün bekleyip öyle mi yazz a başlayacaksın yoksa dianenin bittiği günün ertesi gün mü?

diane bittikten 7 gn sonra yanı 8 gun baslıcakmısım doktoprum o sekılde soyledı. çarşamba baslıcam bakalım.

bn normalde diane-35 kullanırken 25. gun adet oluodum hemen hemen aunı gunlere denk gelıck galıba

yazz ı içmeyı unuttugunuzda nasıl yapıosunuz. ben bu ay 1 defa ıcmeyı unuttum kutuda dırek beyazlara gec dıodu bnde gecmedım devam ettım aranızda ara sıra ıcmeyı unutan varmı? varsa sızler napıosunuz?

aslında dediğin gbi beyaz haplara geçmek gerek ama hiç denemedim, benimde içmediğim bir kaç gün arka arkaya oldu ama ben gene kaldığım yerden devam ettim içmeye...
ay içinde ara ara 2 veya 3 kez içmeyi unuttuğum olduğunda mutlaka o ay adet görüceğim zaman sıkıntılı oluyo, ya geç geliyo, ya erken geliyo veya az geliyo.

benımkı cok az geldı varlığı yoklugu bellı degıldı cok garıbıme gttıı . daha once bole olmuodu. galıba unuttugum ıcın bole oldu 2 gun surdu adetım .inş bısı olmas korumuştur benı.

malesef mesajı almadım,burdan yazarsan çok mutlu olucam:)
cnm bn 2. kutadyım ılk kutuda ara kanamam olmadı bi sıkıntı yaşamadım fakat adet kanamam yok denicek kadr az sürdü dianede normalde 25, gunu adet olurdum yazza geçince 27. günde adet oldum bakalım bu ay nası gelcek bılmıorum. diane kulalnırken sürekli göğüslerimde bı agrı olurdu yüz üstü yatamazdm bazen cok acırdı karnımda hep şişlik olurdu şimdi kalmadı onlar gectı o yusdn keyfım yerınde ben dianeyi kullanırken 5 kılo aldım şimdilik 1 kg si gtti. ben doktoruma sordugumda kantrol haplarınn içinde en yan etksıı olan dianeymız en az olanıda yazz mıs o yusdn yazı tavsıye ettı dıaneyı bırktıktan snra 8. gun yazzı içtim bana doktorum o şeklde soylemıstı. sende ara kanama oldumu? ılk kutudamısın?

bende herhangi bir değişiklik olmadı ilk kutudayım,4 gündür kullanıyorum ama mesajda yazdığım gibi yanlış zamanda ilacı kullanmaya başladığımı ve bu durumun olası yanetkilerini düşünüp duruyordum,tedavi amaçlı kullandığımdan tedavi sürecimin uzamasından da korkuyorum.diane kullananlar bu kilolar gitmiyor diye yazmışlar foruma korktum açıkçası,orantısız çirkin bir biçimde kilo aldım çünkü.şimdi şişliklerin kilonun gittiğini duymak çok iyi geldi

Son düzenleme:

eger benım dedıgım gıbı kullndıysan bısı olmas ben hastanede doktor asıstanıyım yanı elımn altında doktot var bısı oldumu kadın dogumcunn yanına gıdıorum bana o sekılde kullanmamı soyledı. bnde ılk dıaneyı tedavı amaclı kullandım adet duzenszlıgı vardı bıde evlencktım basladıgım donemde. sımdı hem tedavıo hemde korunma amaclı kullanıorum. tm olarak kılo veremesmde o şişkinliğin gıtmesı cok ii oldu. dıanede sureklı mıdemde bulanırdı hıc brıı kalmadı artık. inş sende verrsın kılo. bıras diyet biras spr verdırıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…