yazz kullananlar

bu doğum kontrol haplarının göğüs büyütücü etkisi varmıdır kızlar acaba? ben bugün doktora gittim kasığımda bi şişlik vardı.ama maşallah hiç bişeyim yokmuş adetten kaynaklanan damar şişmesi olmuş.bide göğüs küçüklüğümden şikayet edince doktorum dedi.kullananlara sormak istedim bende.öle bi yan etkisi oldumu size.dolgunluk hissediyomusunuz?
cnm bende öle bi yan etkisi olmadı.ama bir arkadaşım krem kullandı onun çok etkisini gördüğünü sölemişti.:21:

Merhaba,

3 paket yasmini bitirdikten sonra (7 gün arayı hiç vermeden) yazz kullanmaya başladım. Yani yasmini bitirdiğim günün ertesi günü yazza başladım. Bugün 6. yazz hapımı aldım ama hala regl olmadım. Doktorum yasminden jazza geçerken hiç ara vermememi söylemişti. Yine de düzenli şekilde regl olmam gerekmez miydi? İlaçlar arasında benim gibi geçiş yapan ya da ne zaman regl olacağımı bilen var mı? Teşekkürler

yazz 'ı en az 1 yıl kullanmış arkadaşlar lütfen yan etkilerini paylaşın.

Öncelikle ben ilk kullanmaya başladığımdan bu yana nerdeyse 1 sene olucak hiç bi olumsuz yan etki görmedim.
Bazen ay içinde 3-4 kere hap içmeyi unuttuğum oluyo, o zamanlarda adetim geç oluyo birde kanamam az oluyo. ama eğer hergün içersem düzgün bi şekilde adet oluyorum.
Onun haricinde kötü bi yan etkisini görmedim, kıllanma, bulantı, kusma vs

ben kullandığıımdan beri göğüslerim bir beden büyüdü hiç yoktu küçücüktü çok sevindim

evet yazz ın gördüğüm ilk yan etkisi gögüslerimin büyümesi :1:
gerçektende zamanla görülen güzel bi dolgunluk var :1:

banada pahalı ama.ilerde bebeğimin olması için şart canım.sağlığın içinse 3 5 e bakma bence.ilerde telafisi olmuyo çünkü doktorun ne kullanmanı sölediyse onu kullan para sağlığından daha önemli değil....:20:

sınırlı bütçe olunca ,ne yaparsın canım..tabiki harcamaları kısmak gerekiyor..
onun için de hesaplı olanlar tercih ediliyor..1 kere almak ile iş bitseydi..

pahalı gerçekten ama ileride bebek için sorun çıkması daha pahalıya patlayabilir diye korktum buna başladım.acaba bu hapı uzun süre kullanıp bırakınca hemen çocuğu olan var mı?ben bir üç sene kullanacağım da merak ediyorum.

herkesin bütçesine göre, bana 23 tl çok pahalı gelmiyo.bazen gelio maaş yetmiyo çünkü ama ne yapıyım...
Bu ilaç diğer doğum kontrol haplarından bi farklı var, bu fiyata yansıyo. Sadece gebeliği engelleyen bi ilaç değil ayrıca kadınların değişen hormanlarını düzenleyici bi ilaç.

Siz 23 tl çok pahalı derken bi düşünün ileride çocuk sahibi olmadığınz zaman kaç 23 ler harcıcaksınız ?

Merhaba hanımlar. Benim yumurtalığımda 19mm x 15mm çapında bir kistim vardı. Doktorumun tavsiyesiyle 2 ay Yazz kullandım. O sürede adetim düzenli geldi. Tek yan etkisi adet kanamasını azaltmasıydı bende. Yani günlük ped kullandım sadece. Lekelenme şeklinde geldi. Ama 2 ay sonunda doktoruma söylediğimde bunun normal olduğunu, bir sorun olmayacağını söyledi. Benim içim rahat etmedi nede olsa senelerdir alıştığımız bir yoğunluk var :) Sonuç olarak kistim tamamen kayboldu. Ben de hapı bıraktım :)

geçmiş olsun windy.peki alışmışken neden bıraktın?demekki adeti azaltması kişiden kişiye değişiyor ben bayağı yoğun oluyorum hiç azaltmadı benimkini

Öncelikle ben ilk kullanmaya başladığımdan bu yana nerdeyse 1 sene olucak hiç bi olumsuz yan etki görmedim.
Bazen ay içinde 3-4 kere hap içmeyi unuttuğum oluyo, o zamanlarda adetim geç oluyo birde kanamam az oluyo. ama eğer hergün içersem düzgün bi şekilde adet oluyorum.
Onun haricinde kötü bi yan etkisini görmedim, kıllanma, bulantı, kusma vs

evet yazz ın gördüğüm ilk yan etkisi gögüslerimin büyümesi :1:
gerçektende zamanla görülen güzel bi dolgunluk var :1:

peki sizde kilo yapıomu bnde diane-35 kullanıorum o kılo yapıo yazda kılo yapıomu

peki sizde kilo yapıomu bnde diane-35 kullanıorum o kılo yapıo yazda kılo yapıomu

bende hiç kilo yapmadı senelerdir 60 kilodayım bu ilacı kullanmadan öncede kullanırken de.
bi tek zaman içinde gögüslerimin irileştiğine şahit oldum o kadar

ya kızlar bende yazz kullanıyodum bebek istiyorum yarım bıraktım bugün 16.gün hala adet olmadım ama akıntım var geçen hafta test yaptım negatif çıktı acaba hamile olabilirmiyim yada böle bişey yaşayan varmı çok merak ediyorumm

bende hiç kilo yapmadı senelerdir 60 kilodayım bu ilacı kullanmadan öncede kullanırken de.
bi tek zaman içinde gögüslerimin irileştiğine şahit oldum o kadar
yazz ı kullanıosun demi? bide ne kadr süredir kullanıosun? ben diane-35 i kullanıorum 10 aydr 4 kılo aldım ve ılacımı hemen degıstrmk ıstıorum doktrla gorusucm cnm cok sıkkın ve kılomu veremıorum :( artı selülitlerimde oldu bn anlamadım nası bı ılactr :43:

ya kızlar bende yazz kullanıyodum bebek istiyorum yarım bıraktım bugün 16.gün hala adet olmadım ama akıntım var geçen hafta test yaptım negatif çıktı acaba hamile olabilirmiyim yada böle bişey yaşayan varmı çok merak ediyorumm

Keşke ilacı bitirseydin, ama herşeyden önce bi doktora başvurman gerek, bana doktorum ne zaman hamile kalmak istiyosan il yapıcağın iş folikasit yardımcı demir vitaminleri alman gerek demişti,
o yüzden kan testine ihtiyaç var demişti.
ilacı bırakmadan önce bi doktora başvursaydın keşke.

yazz ı kullanıosun demi? bide ne kadr süredir kullanıosun? ben diane-35 i kullanıorum 10 aydr 4 kılo aldım ve ılacımı hemen degıstrmk ıstıorum doktrla gorusucm cnm cok sıkkın ve kılomu veremıorum :( artı selülitlerimde oldu bn anlamadım nası bı ılactr :43:

bir seneyi geçik kullanıyorum ama ben hiç kilo almadım. selülitlerim var ama ilaç kullanmaya başladıktan sonra daha fazla artış oldu mu hiç dikkatimi çekmedi. bilmiyorum

kızlar ben daha önce yasmine başlamıştım mide bulantısı yaptı kullanamadım haplardanda kısırlık yapar diye kullanamadım daha bikaç sene çocuk düşünmüyorum doktora danıştım yazz ı kullan dedi.kullanan var mı yan etkileri neler?

yaz dediğiniz hap zaten yasminin en son üretilen doğum kontrol hapı olduğunu biliyorum... bilginiz olsun..

bnde bugun doktorumla gorustum yazz yasmine gore daha hafifmiş yanı sırası diane-35 yasmin yazz geliomu yani yazz daha hafifmiş yan etkisidaha azmıs bnımde diane bıtmesıne 3 4 gn kaldı bitsin 7 gn snra yazz a baslıcm bakalım inş buda kılo yapmazzzz :2:

Back