Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle ben ilk kullanmaya başladığımdan bu yana nerdeyse 1 sene olucak hiç bi olumsuz yan etki görmedim.
Bazen ay içinde 3-4 kere hap içmeyi unuttuğum oluyo, o zamanlarda adetim geç oluyo birde kanamam az oluyo. ama eğer hergün içersem düzgün bi şekilde adet oluyorum.
Onun haricinde kötü bi yan etkisini görmedim, kıllanma, bulantı, kusma vs
evet yazz ın gördüğüm ilk yan etkisi gögüslerimin büyümesi
gerçektende zamanla görülen güzel bi dolgunluk var![]()
kilo yapmaz cnm...özlemmmm sonuç ne hamile misin?
bnde bugun doktorumla gorustum yazz yasmine gore daha hafifmiş yanı sırası diane-35 yasmin yazz geliomu yani yazz daha hafifmiş yan etkisidaha azmıs bnımde diane bıtmesıne 3 4 gn kaldı bitsin 7 gn snra yazz a baslıcm bakalım inş buda kılo yapmazzzz :2::18:
hiç ara vermeyeceksin 29.gün yeni kutuya başlıyorsun
yazz ı içmeyı unuttugunuzda nasıl yapıosunuz. ben bu ay 1 defa ıcmeyı unuttum kutuda dırek beyazlara gec dıodu bnde gecmedım devam ettım aranızda ara sıra ıcmeyı unutan varmı? varsa sızler napıosunuz?
aslında dediğin gbi beyaz haplara geçmek gerek ama hiç denemedim, benimde içmediğim bir kaç gün arka arkaya oldu ama ben gene kaldığım yerden devam ettim içmeye...
ay içinde ara ara 2 veya 3 kez içmeyi unuttuğum olduğunda mutlaka o ay adet görüceğim zaman sıkıntılı oluyo, ya geç geliyo, ya erken geliyo veya az geliyo.
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
cnm bana özeldn mj gondermssın de benm 100 msjım olmadıgındn cvbım gelmedı sanırım sana eger gelmedıyse bana cvp yazarsn sevınırım burdn cvplıyayım kusura bakma![]()
cnm bn 2. kutadyım ılk kutuda ara kanamam olmadı bi sıkıntı yaşamadım fakat adet kanamam yok denicek kadr az sürdü dianede normalde 25, gunu adet olurdum yazza geçince 27. günde adet oldum bakalım bu ay nası gelcek bılmıorum. diane kulalnırken sürekli göğüslerimde bı agrı olurdu yüz üstü yatamazdm bazen cok acırdı karnımda hep şişlik olurdu şimdi kalmadı onlar gectı o yusdn keyfım yerındemalesef mesajı almadım,burdan yazarsan çok mutlu olucam:)
bende herhangi bir değişiklik olmadı ilk kutudayım,4 gündür kullanıyorumama mesajda yazdığım gibi yanlış zamanda ilacı kullanmaya başladığımı ve bu durumun olası yanetkilerini düşünüp duruyordum,tedavi amaçlı kullandığımdan tedavi sürecimin uzamasından da korkuyorum.diane kullananlar bu kilolar gitmiyor diye yazmışlar foruma korktum açıkçası,orantısız çirkin bir biçimde kilo aldım çünkü.şimdi şişliklerin kilonun gittiğini duymak çok iyi geldi
![]()