cnm bende öle bi yan etkisi olmadı.ama bir arkadaşım krem kullandı onun çok etkisini gördüğünü sölemişti.bu doğum kontrol haplarının göğüs büyütücü etkisi varmıdır kızlar acaba? ben bugün doktora gittim kasığımda bi şişlik vardı.ama maşallah hiç bişeyim yokmuş adetten kaynaklanan damar şişmesi olmuş.bide göğüs küçüklüğümden şikayet edince doktorum dedi.kullananlara sormak istedim bende.öle bi yan etkisi oldumu size.dolgunluk hissediyomusunuz?
yazz 'ı en az 1 yıl kullanmış arkadaşlar lütfen yan etkilerini paylaşın.
ben kullandığıımdan beri göğüslerim bir beden büyüdü hiç yoktu küçücüktü çok sevindim
Çok pahalı değil ki, 23 tl mi nedir.
banada pahalı ama.ilerde bebeğimin olması için şart canım.sağlığın içinse 3 5 e bakma bence.ilerde telafisi olmuyo çünkü doktorun ne kullanmanı sölediyse onu kullan para sağlığından daha önemli değil....
Öncelikle ben ilk kullanmaya başladığımdan bu yana nerdeyse 1 sene olucak hiç bi olumsuz yan etki görmedim.
Bazen ay içinde 3-4 kere hap içmeyi unuttuğum oluyo, o zamanlarda adetim geç oluyo birde kanamam az oluyo. ama eğer hergün içersem düzgün bi şekilde adet oluyorum.
Onun haricinde kötü bi yan etkisini görmedim, kıllanma, bulantı, kusma vs
evet yazz ın gördüğüm ilk yan etkisi gögüslerimin büyümesi
gerçektende zamanla görülen güzel bi dolgunluk var
peki sizde kilo yapıomu bnde diane-35 kullanıorum o kılo yapıo yazda kılo yapıomu
bende hiç kilo yapmadı senelerdir 60 kilodayım bu ilacı kullanmadan öncede kullanırken de.
bi tek zaman içinde gögüslerimin irileştiğine şahit oldum o kadar
yazı kullanıosun demi? ne kadr süredir kullanıosun?
yazz ı kullanıosun demi? bide ne kadr süredir kullanıosun? ben diane-35 i kullanıorum 10 aydr 4 kılo aldım ve ılacımı hemen degıstrmk ıstıorum doktrla gorusucm cnm cok sıkkın ve kılomu veremıorumbende hiç kilo yapmadı senelerdir 60 kilodayım bu ilacı kullanmadan öncede kullanırken de.
bi tek zaman içinde gögüslerimin irileştiğine şahit oldum o kadar
ya kızlar bende yazz kullanıyodum bebek istiyorum yarım bıraktım bugün 16.gün hala adet olmadım ama akıntım var geçen hafta test yaptım negatif çıktı acaba hamile olabilirmiyim yada böle bişey yaşayan varmı çok merak ediyorumm
yazz ı kullanıosun demi? bide ne kadr süredir kullanıosun? ben diane-35 i kullanıorum 10 aydr 4 kılo aldım ve ılacımı hemen degıstrmk ıstıorum doktrla gorusucm cnm cok sıkkın ve kılomu veremıorumartı selülitlerimde oldu bn anlamadım nası bı ılactr
kızlar ben daha önce yasmine başlamıştım mide bulantısı yaptı kullanamadım haplardanda kısırlık yapar diye kullanamadım daha bikaç sene çocuk düşünmüyorum doktora danıştım yazz ı kullan dedi.kullanan var mı yan etkileri neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?