yazz kullananlar

joven41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
209
3
96
Balıkesir
kızlar ben daha önce yasmine başlamıştım mide bulantısı yaptı kullanamadım haplardanda kısırlık yapar diye kullanamadım daha bikaç sene çocuk düşünmüyorum doktora danıştım yazz ı kullan dedi.kullanan var mı yan etkileri neler?

beni yasmin çok etkiliyordu. baş dönmesi sinir hali falan yapıyordu. 2 ay yazz kullanmıştım çok rahat ettim. yalnız kısırlık konusunda bişey diyemeyeceğim henüz hamile kalamadım çünkü.

Ben yazz kullanıyorum, çokta memnunum.
Bundan önce yasmin kullanmıştım, ama yazz tercih ederim. Hiç bir yan etki yapmadı 1 sene dir kullanıyorum.
Sadece bana gösterdiği bir tek yan etkisi var o da, bazen ilaç almayı unutuyorum o zaman adet günlerim değişiyo

kızlar bende yazz kullanıyorum.çokta memnunum.çünkü yazda son 4 gün yan tesiri olmayan hap içiyosun zararı yan etkiside olmuyo bu yüzden.hem doktorum aynen söle dedi keşke daha önce içseydin kistlerin oluşumunu rahim kanserini yok edici özellikleri var dedi.adet olamayan herkes kullanmalı dedi doktorum.erken önlem almak her zaman önemli hastalıklardan koruyor.

banada pahalı ama.ilerde bebeğimin olması için şart canım.sağlığın içinse 3 5 e bakma bence.ilerde telafisi olmuyo çünkü doktorun ne kullanmanı sölediyse onu kullan para sağlığından daha önemli değil....:20:

ben yazz ı kistim olduğu için kullandım 3 ay ve hiç bi yan etkisi olmadı. kistimide eritti çok şükr
tabi bekarım ben hani evlilkte değişrmi bilmiyorum.

bu doğum kontrol haplarının göğüs büyütücü etkisi varmıdır kızlar acaba? ben bugün doktora gittim kasığımda bi şişlik vardı.ama maşallah hiç bişeyim yokmuş adetten kaynaklanan damar şişmesi olmuş.bide göğüs küçüklüğümden şikayet edince doktorum dedi.kullananlara sormak istedim bende.öle bi yan etkisi oldumu size.dolgunluk hissediyomusunuz?

Back