- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi birsen2505
-
bir şey sorucam bilen yada benim gibi yaşayan varsa bilgisini paylaşırsa sevınırım.
yazz kullanıyorum bende ilk kutu henüz bitmedi. plasebo haplara kadar 3 hapım daha var. fakat haplar bitmeden regl oldum. acaba bırakmalımıyım hapları. plasebolara mı geçmeliyim. yoksa aynen devammı kararsız kaldım.??
Aynen devam canım, ilk 2 kutuda normal bunlar. Bende de olmuştu, devam ettim. Vücudun ilaca alışması için 2-3 ay gerekiyor. Ben ilk 2 ay sorunlar yaşadım, 3.kutudan itibaren sorunsuz devam ediyorum. Ara verme , bırakma sakın düzene girecek zamanla.yerimseniben
çok teşekkürler.
ben zaten bu ay hep regldim bu ilaca başlayalı beri. bitmedi yani tüm ay az da olsa devam etti. daha önce yasmin kullanmıştım o boyle etki yapmamıştı. kist yüzünden içiyorum. bu ilaç enteresanmış yasmine göre. ama devam edicem. vardır bi hikmeti.
kızlar iyi geceler..ben yazz kullanıyorum 1 aydır.15 günlük evliyim...son bikaç gündür vücüdumda,özellikle vajinam ve bacaklarımda aşırı kaşıntı var..aklıma bir tek yazz'ın yan etkisi olabileceği geliyor..çok sıkıntı veriyor.sizce yazz'ın etkisi mi bi akıl verin ne olur
yazz 24+4 kullanıyorum 24.cü hapı yutmayı unuttum dün yutmam lazımdı ne yapmam lazım beyazlara devammı edeyim yeni paketmi alayım açıklama yazıyo pakette ama daha yeni başladım bu ilaca o yüzden bilemedimCADIARZU
Canım vajinanda kaşıntı varsa, mantar olmuş olma ihtimalin yüksek. Yeni evliliklerde yada yeni cinsel ilişkinin ilk aylarında mantar ve vajina enfeksiyonu oldukça yaygın. Bende olmuştum. Balayı sistiti deniyor. Bir doktora görün istersen yerimseniben
bende 3. kutuya başlıyorum yarın hiç ara kanamam olmadı çok ilginç geliyor
arkadaşlar ...bende bu hapı kullanıyorum...düzensizlik ve kist var..dr..um önerdi....
bir şikayetim yok ..
sadece..2 gün önce almayı unutmuşum..bende üstünde yazdığı gibi beyaz hapları aldım.şimdi 3 ü alacakken adet oldum..
kalan 2 beyazıda almammı gerekiyo yoksa yeni kutuya geçmem mi gerekiyo...
cevap yazarsanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?