Yazz doum kontrol hap ve ibh

bir şey sorucam bilen yada benim gibi yaşayan varsa bilgisini paylaşırsa sevınırım.
yazz kullanıyorum bende ilk kutu henüz bitmedi. plasebo haplara kadar 3 hapım daha var. fakat haplar bitmeden regl oldum. acaba bırakmalımıyım hapları. plasebolara mı geçmeliyim. yoksa aynen devammı kararsız kaldım.??

Aynen devam canım, ilk 2 kutuda normal bunlar. Bende de olmuştu, devam ettim. Vücudun ilaca alışması için 2-3 ay gerekiyor. Ben ilk 2 ay sorunlar yaşadım, 3.kutudan itibaren sorunsuz devam ediyorum. Ara verme , bırakma sakın düzene girecek zamanla.yerimseniben

Aynen devam canım, ilk 2 kutuda normal bunlar. Bende de olmuştu, devam ettim. Vücudun ilaca alışması için 2-3 ay gerekiyor. Ben ilk 2 ay sorunlar yaşadım, 3.kutudan itibaren sorunsuz devam ediyorum. Ara verme , bırakma sakın düzene girecek zamanla.yerimseniben

çok teşekkürler.

ben zaten bu ay hep regldim bu ilaca başlayalı beri. bitmedi yani tüm ay az da olsa devam etti. daha önce yasmin kullanmıştım o boyle etki yapmamıştı. kist yüzünden içiyorum. bu ilaç enteresanmış yasmine göre. ama devam edicem. vardır bi hikmeti.

Son düzenleme:
çok teşekkürler.

ben zaten bu ay hep regldim bu ilaca başlayalı beri. bitmedi yani tüm ay az da olsa devam etti. daha önce yasmin kullanmıştım o boyle etki yapmamıştı. kist yüzünden içiyorum. bu ilaç enteresanmış yasmine göre. ama devam edicem. vardır bi hikmeti.

mg düşük olduğu için,östorojen oranıda düşük olduğundan ilk kutuda uzun süreli kanamalar oluyormuş doktorum öyle demişti. İnternetten de araştırdığımda aynı cevabı almıştım. Gönül rahatlığıyla devam edebilirsin. 3.kutuda hiçbir sorun yaşamayacaksın yerimseniben

merhaba arkadaşlar ben belara doğum kontrol hapı kullanıyordum lekelenmeler nedeniyle doktorum hapımı değişti yaz 24+4 verdi adet süreci olarak memnun kaldım 4 gün sürdü yaz 24+4 ü 1,5 aydır kullanıyorum yalnız son bir haftadır sağ bacağımda arka tarafda damarlarda diz altından aşağı aşırı ağrı oluştu hareket edemeyecek kadar çok kasılma ve daralarda sancı var hapa bağladım dr umu aradım böyle bir etki yapmaz dedi acaba diğer kullanan arkadaşlarda böle bir sorunla karşılaştımı hapa mı bağlıyayım kronik bişi mi anlamadım

Arkadaşlar ben daha önceleri yasmin kullandım.6 ay sonunda baş ağrılarım oldu bıraktım.Şimdi doktor yazz verdi bana.6.cıdayım.Bir sorun yaşamadım.Adetimde normal oldu.Sonra ne olur bilemem.Ancak burada şöyle birşey okudum."Babası kalp hastası olan kadınlar kullanmasın" demiş bir doktor.Benim baabm kalp krizinden öldü.Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi?

yazz 24+4 kullanıyorum 24.cü hapı yutmayı unuttum dün yutmam lazımdı ne yapmam lazım beyazlara devammı edeyim yeni paketmi alayım açıklama yazıyo pakette ama daha yeni başladım bu ilaca o yüzden bilemedimCADIARZU

kızlar iyi geceler..ben yazz kullanıyorum 1 aydır.15 günlük evliyim...son bikaç gündür vücüdumda,özellikle vajinam ve bacaklarımda aşırı kaşıntı var..aklıma bir tek yazz'ın yan etkisi olabileceği geliyor..çok sıkıntı veriyor.sizce yazz'ın etkisi mi bi akıl verin ne olur :(

kızlar iyi geceler..ben yazz kullanıyorum 1 aydır.15 günlük evliyim...son bikaç gündür vücüdumda,özellikle vajinam ve bacaklarımda aşırı kaşıntı var..aklıma bir tek yazz'ın yan etkisi olabileceği geliyor..çok sıkıntı veriyor.sizce yazz'ın etkisi mi bi akıl verin ne olur :(

Canım vajinanda kaşıntı varsa, mantar olmuş olma ihtimalin yüksek. Yeni evliliklerde yada yeni cinsel ilişkinin ilk aylarında mantar ve vajina enfeksiyonu oldukça yaygın. Bende olmuştum. Balayı sistiti deniyor. Bir doktora görün istersen yerimseniben

yazz 24+4 kullanıyorum 24.cü hapı yutmayı unuttum dün yutmam lazımdı ne yapmam lazım beyazlara devammı edeyim yeni paketmi alayım açıklama yazıyo pakette ama daha yeni başladım bu ilaca o yüzden bilemedimCADIARZU

24.yü de alıp beyazdan devam edebilirisn. Yada son hap olduğu için almasan da sorun olmaz.Beyazdan devam edebilirsin.

Canım vajinanda kaşıntı varsa, mantar olmuş olma ihtimalin yüksek. Yeni evliliklerde yada yeni cinsel ilişkinin ilk aylarında mantar ve vajina enfeksiyonu oldukça yaygın. Bende olmuştum. Balayı sistiti deniyor. Bir doktora görün istersen yerimseniben

dıştan kontrol ettim vücudumda herhangi bi kızarıklık ya da kabarıklık yok..o yüzden mantar deilimdir diye düşünüyordum..bir de bacaklarım neden kaşınıyor ? :( oof mafoldumben

kaşıntılar geçti kendi kendine :s hiç de bşi yapmadım anlamadım bşi :s
ben yazz'dan genel olarak memnunm kaşıntı (o da yazz'dan dolayıysa) ve göğüs hassasiyeti dışında bi etkisi olmadı bende..

ılk 2 kutuda sorunlar yaşadım, 3.kutuda hiçbir sorun olmadı ama şimdi 4.kutunun yarısındayım yine lekelenme-ara kanamam var :( Sanırım bu hap bana iyi gelmedi. Kutu bitsin doktorumla konuşup değiştireceğim.

bende 3. kutuya başlıyorum yarın hiç ara kanamam olmadı çok ilginç geliyor

Yan etki yada uyumsuzluk kişinin hormonlarına göre değişiyordur muhtemelen. Ayrıca ben bazı rahatsızlıklarım yüzünden bazı ilaçlar alıyorum,onlar etkiliyor olabilir. Birazdan doktorumla konuşacağım. yerimseniben

Doktorumla konuştum,uymadı bu hap sana dedi.. Kutuyu bitireceğim mecbur sonra 2 ay ara verip kontrole gideceğim, başka hap yazacak.. Hayırlısı...

arkadaşlar ...bende bu hapı kullanıyorum...düzensizlik ve kist var..dr..um önerdi....
bir şikayetim yok ..
sadece..2 gün önce almayı unutmuşum..bende üstünde yazdığı gibi beyaz hapları aldım.şimdi 3 ü alacakken adet oldum..

kalan 2 beyazıda almammı gerekiyo yoksa yeni kutuya geçmem mi gerekiyo...

cevap yazarsanız çok sevinirim...

arkadaşlar ...bende bu hapı kullanıyorum...düzensizlik ve kist var..dr..um önerdi....
bir şikayetim yok ..
sadece..2 gün önce almayı unutmuşum..bende üstünde yazdığı gibi beyaz hapları aldım.şimdi 3 ü alacakken adet oldum..

kalan 2 beyazıda almammı gerekiyo yoksa yeni kutuya geçmem mi gerekiyo...

cevap yazarsanız çok sevinirim...

Hiç ara vermeden devam ediyorsun,beyazlar bitince yeni kutuya başlıyorsun. Yeni kutuya başladığında adetin devam ediyor olabilir,yine de alıyorsun yerimseniben

ben kullandım kadınlığını öldürüyor resmen.. vajen kuruluğu ve isteksizlik yapıyo artı sinir ve iştah açıyo

mrhb bayanlar ben yeni üye oldum bu siteye bende adet düzensizliği var bu yüzden yazz isimli ilacı verdi doktorum d.kontrol haplarına karşı bi antipatim var hep anne olmadan kullanmk iyi mi kötümü diye bu gün başladım kullanmaya umarım iyi olur birbirimizi böyle bilinçlendirmek çok güzel yorum yazn herkeze teşekkür ediyorum bende oluşan değişiklikleri gözlemleyip sizinle paylşıcam herkeze iyi bayramlarr a.s.

Back