- 23 Haziran 2015
- 444
- 199
- 103
- 41
![Kumral-ada](/data/avatars/s/645/645117.jpg?1498669375)
benimde adet ağrılarım çok şiddetli ama kist çıkmıyo ultrasonda. teşhis için neler gerekli aydınlatırsan sevinrim canım
rabbim inşallah sana da şifa versin. bence karbona kürünü mutlaka dene çok faydalı kistler için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım endometriozisin görünen kısmıdır çikolata kisti. Mesela bende 3 tane var ama birde ultrasonda görünmeyenlerde var bunu ancak laparoskopi ile anlayabilirler. Rahimin içini döşeyen endometrium tabakasının rahim dışına yerleşmesi ile olur.
Canim.bu kıstler genelde yumurtalikta oluyor . Rahimin içine histeroskopi ile bakarlar. Ama sende olmayabilir her ağrı endometriozis değildir kiofff laparoskopi korkutuyo beni. ben kendi kendime teşhisi koydum nerdeyse. 2 yıldır ağrılarım dayanılmaz.
hsg de sol tüp tıkalı çıktı.
kist yoksa bu hastalık nasıl tedavi ediliyo peki?? diyelimki bende endometrozis var ama kist yok rahimin iç duvarına nasıl müdahale edilecek?
Canim tüp tikanikligina süt maydanoz buhari çok iyi geliyo diyorlar bende de çikolata kisti var 2 tane ve bugün 4.günüm dene bi istersen adetin hemen arkasınaofff laparoskopi korkutuyo beni. ben kendi kendime teşhisi koydum nerdeyse. 2 yıldır ağrılarım dayanılmaz.
hsg de sol tüp tıkalı çıktı.
kist yoksa bu hastalık nasıl tedavi ediliyo peki?? diyelimki bende endometrozis var ama kist yok rahimin iç duvarına nasıl müdahale edilecek?
Ay canım ben zarar veririm diye korkuyorum. Böyle şeyler yapmak istiyorum amaCanim tüp tikanikligina süt maydanoz buhari çok iyi geliyo diyorlar bende de çikolata kisti var 2 tane ve bugün 4.günüm dene bi istersen adetin hemen arkasınagerçi ne desek boş Rabbim zamanı geldiyse veriyo ama işte
Yani tabi hersey Allah tan ama işte böyle duyunca da insan denemeden yapamiyo kaç aydır Aklımdaydi bu ay dayanamadım artık belki şifa buluruz denemekten ne çıkar karbonat da içiyorumAy canım ben zarar veririm diye korkuyorum. Böyle şeyler yapmak istiyorum ama
Ben şuanda antibiyotik kullanıyorum extra bişey yapmiyim 1 ay soğan kuru denemistim adetim geciktiYani tabi hersey Allah tan ama işte böyle duyunca da insan denemeden yapamiyo kaç aydır Aklımdaydi bu ay dayanamadım artık belki şifa buluruz denemekten ne çıkar karbonat da içiyorum![]()
Ben soğan kürünü tadından dolayi hiç denemedim malesefBen şuanda antibiyotik kullanıyorum extra bişey yapmiyim 1 ay soğan kuru denemistim adetim gecikti
Ben bile içtiysem herkes içer . İlk gün tiksindim sonra alıştımBen soğan kürünü tadından dolayi hiç denemedim malesef![]()
Ben şuanda antibiyotik kullanıyorum extra bişey yapmiyim 1 ay soğan kuru denemistim adetim gecikti
Yok canım endometriozis için değil ıltihap var o yuzdenNe için antibiyotik? Endometriozis için mi?
Soğan Kuru bende ise yaramadı ama 1 ay içtim sadece . Canim histeroskopide anlaşılmaz bildiğim kadarıyla sen bi başka doktora gitsen hangi sehirdesinKumral-ada canim soğan kürü endometriozisi temizliyo mu ?
ben onu denemistim ama agrilarima hic faydası olmamisti.
Sence ben kan tahlili mi yaptırayim yoksa direk histereskopi filan mi.
Doktorlar agri olmasi normal deyip ilgilenmedi bugüne kadar.
ama.agrilarim iki yıldır var ve adetim bitene kadar sürüyo ayakta duramiyorum bazen. Günde 3 tane agri kesici aldigim oluyo.
kan tahlilinde kesin cikiyosa önce onu yaptırmak daha mi mantikli sence??
Canim intihar falan cikart aklından o düşünceleri . Hemen ilk zorlukta pes mi ediyorsun. Hayatimizda hersey doğru düzgün olması gerekmiyor illaki bi zorluk çıkacak karşımıza herkesin sınavı farklı . Ayrica hamile kalarak bu hastalıktan kurtulabilirsin olmadı ameliyat olursun. Ben 4 senedir çekiyorum inanılmaz ağrılarım oluyor ama umutluyumEvt adenomyosis endometriosis bir Prof iki docent ameliyati yapmadilar ama once cocuk dene dediler ve bekliyorum cok korkuyorum agrilarim igrenc derece esimi yilratmaktan cok korkuyorum
Canim bende ogretmenim evet zor okuyor hatta okulda adet olduğumda öğrencilerimhocam noldu çok kötü gorunuyorsunuz diyor okulun en yaramaz öğrencisi dersten kaçıp bana ağrı kesici almaya gitmiş. 5 aydır kısa bir süre canım. Tek tüple hamile kalabilirsin olmadı tup bebek denersin. Benim laparoskopi olmam gerekiyor ona karar vermeye çalışıyorum. Ayrıca kendini eşine karşı eksik hissetme seni sadece dogurabilesin4diye sevmemistir heraldeHaklisin ben de 2010 dan beri cekiyorum bazen o cikdirtici agrilardan ne yapacagimi sasiriyom ogretmenim ben gün oluyo kendime hayrim kalmiyo kocami da cok seviyorum o da beni yuvama bisey olcak diye cok korkuyorum bes aydır deniyoz daha bisey yok ayrica sol tüpüm de kapali zor yani rabbim yardimcimiz olsun