- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kaç tane kistin var büyüklüğü nedir 5 ay kısa bi süre biraz sabret bende 9 aydır uğraşıyorum bu ay Kaplıcaya gittim adetim daha da şiddetli geçti 4 gun süt maydonoz buharına oturdum ve karbonat iciyorum şifa Allah tan inşallah Rabbim bizede tez zamanda nasip ederBana da doktorum cocuk dene olmazsa Laparoskopi yaparz mecbur dedi sizin cocugunuz var mi bir de adet disinda da benim cok kotu agrilarim oluyor
Agrilariniz var miydi yoksa tesadufen mi ogrenmis olduniz ben de diyom cocuk olsun bari de bir bakim o zaman durum nasil olur ona gore rahmi alsinlar veya almasinlar yabanci ulkelerde bizim gibi hastalar dokiz on çocuk yapiyorlar saka gibi bizzat okuyorum forumlardan onlar da kistin verecegi agriyi yatistirmak adina yapiyprlar ah bi hamile kalabilsek ben de yapsam iki ucben bu hastalığı evliliğimin 2. yılında öğrendim hap kullandım küçülmeyince kapalı ameliyat oldum ameliyattan sonra kaç çocuk istiyorsam yapmam gerektiğini sonra beni menapoza sokacaklarını söylediler ben 1.5 yıl arayla 2 doğum yaptm ama bir daha da dr a gitmedim menapoza girmek düşüncesi beni biraz ürküttü ama son doğumumun üzerinden 4.5 yl geçmesine rağmen ne adetlerimde bir sıkıntı oldu ne de ağrım madem evleneceksiniz bence de hemen çocuk yapın sonrasında olmayınca çok daha fazla üzülürsün
Cnm kac tane olduğu belli degil daha laparoskopi yapmadik ama bütün belirtilet benimkinim kalin bagirsagi da tahrip ettigini gosteriyo adetliyken tuvaletimi dahi yapamıyorum rabbim ne olur sen bizlere yardim et offf offfCanim kaç tane kistin var büyüklüğü nedir 5 ay kısa bi süre biraz sabret bende 9 aydır uğraşıyorum bu ay Kaplıcaya gittim adetim daha da şiddetli geçti 4 gun süt maydonoz buharına oturdum ve karbonat iciyorum şifa Allah tan inşallah Rabbim bizede tez zamanda nasip eder![]()
benim çok fazla kasık ağrım sol bacağmda çekme tarzında ağrım oluyordu üstüne 2 yıl da istememize rağmen çocuk olmayınca birkaç dr a gittim en sonunda fark edildi ama o zaman da 6 cm olmuştuAgrilariniz var miydi yoksa tesadufen mi ogrenmis olduniz ben de diyom cocuk olsun bari de bir bakim o zaman durum nasil olur ona gore rahmi alsinlar veya almasinlar yabanci ulkelerde bizim gibi hastalar dokiz on çocuk yapiyorlar saka gibi bizzat okuyorum forumlardan onlar da kistin verecegi agriyi yatistirmak adina yapiyprlar ah bi hamile kalabilsek ben de yapsam iki uc
Canim laparoskopi olmusun bende suan o asamadayim korkuyorum sen nerde oldun acababen bu hastalığı evliliğimin 2. yılında öğrendim hap kullandım küçülmeyince kapalı ameliyat oldum ameliyattan sonra kaç çocuk istiyorsam yapmam gerektiğini sonra beni menapoza sokacaklarını söylediler ben 1.5 yıl arayla 2 doğum yaptm ama bir daha da dr a gitmedim menapoza girmek düşüncesi beni biraz ürküttü ama son doğumumun üzerinden 4.5 yl geçmesine rağmen ne adetlerimde bir sıkıntı oldu ne de ağrım madem evleneceksiniz bence de hemen çocuk yapın sonrasında olmayınca çok daha fazla üzülürsün
Cnm ben de hem pkolu hem de endometriosIs yani cikolata kisti var agnucaston kullaniyorum gebelik için bitkiyi ilac haline getirmisler ben kendim aldim basladim hayit tohumu sen de bir arastir istersen2 yildir kadın dogumla tanistim bebis olmama durumuyla basvurdum ilk baslarda hersey normal dediler deneyin dediler ama iliskide agri yorgunluk bel agrisi adetlerim cok yogun geciyordu sonrasinda adetim gecikti tekrar dr a gittim pkos tanisi kondu tam klomen tedavisine baslayacagimiz donemde gebe kaldim anembriyonik (boş) gebelik oldu kurtaj oldum 1 ay d kontrol kullandim kurtaj arkasından neyse ara verelim 3 4 ay kendiliginden olursa olur olmazsa tekrar baslariz dedik olmadı 6 ay sonra tekrar klomen ovitrelle kullandim kimyasal gebelik oldu 5 haftalikken kendiliginden dustu sonra yine biraktik tabi ben sogan kuru yapiyorum ara ara artik tmm tekrar baslayalim dedik tekrar tahlil ultrason sil bastan basladik yine pkos tanisi mevcut derken klomene başladık kontrole gittim 22 mm yumurta catlatalim dediler igne oldum yine hersey normal adetime 1 hafta kala 1 gun bir agri gaz desem degil kabizlik hic degil kasigimda mi bagirsaklardami yeri belli degil bicak saplanir tarzda yurutmuyor yattim direk sabaha dindi tabi adet basladi klomen ise yaramadi ama adetim cok kalitesiz oldu koyu kahve rengi miktari az 2. Gun gittim ultrason da endometriumla uyumlu 24 mm cikolata kisti klomene devam etmiyoruz hemen hsg ve arkasindan asilama veya tup bebek direk dendi cok endiseliyim bu durum nedeniyle asilama yada tup bebek olmazsa diye korkuyorum
Hayit tohumunu ogutup ictim bi ara hatta simdi sogan kürü yapiyorum ama hapi bilmiyorum arastiririm tsk ederimCnm ben de hem pkolu hem de endometriosIs yani cikolata kisti var agnucaston kullaniyorum gebelik için bitkiyi ilac haline getirmisler ben kendim aldim basladim hayit tohumu sen de bir arastir istersen
Cnm benim de cok agrim oluyo ben de endometriosis hastasiyim yillRdir simdi evlendik çocuk istiyorum bes aydır olmadı simdi adet oldum dun butun gece agriyla ağladım aklimi karıştıran ara tatilde ameliyati gorusmek icin doktoruma gidecektim olmasam mi acaba ve hamileligi de cok takiyom takmasam belki olurdu daha besinci ayim