Yazz doum kontrol hap ve ibh

Normalde beyazları kullanıyorken adet olmak gerekiyor ama ilk kutuda bazı düzensizlikler olabiliyor. Vücut ilaca alışana kadar bazı sorunlar yaşana biliyor. Ben 3.kutuda alıştım ancak :) Yinede dr yada eczaneye danış istersen.

kızlar merhaba benim 7 kasımda düğünüm var.dün sabah adet oldum ve akşamına yazz aldım (ilk kez)normal şartlarda 4-5 gün sürüyo adetim şimdi sizleri okuyunca korktum.. 8-10 gün sürerse düğünüme denkk geliyor..acaba içmesem mi ne yapsam karar veremiyorum off yardım edinnnn

ya canım gidişatına bakarsam hani pek uzatıcak gibi görunmuyor aksine azalttı bile denilebilir.bir de agrım olunca majezik almştım dun belki onun da etkisi öyle şiddetli geçmiyor..çarşamba gunu durumuma bakıcam olmadı doktoruma danışıcam kısmet artık kafamçokkarıştı

3.kutu bitiyor, bu ay hiç sorun yaşamadım. Vücudum alıştı sonunda sanırım :))

herkese slm,

daha önce 4-5 sene kadar myrolon kullandım,2 ay bıraktım.dr um yazz ı tavsiye etti,hepiniz gibi benimde ilk ay kanamam çok oldu.şimdi 4.kutuya başlayacağım ilkay dışında sorun yaşamadım.kilo problemimde olmadı.sonuçta iştah açıyor olabilir ama yemezseniz kilo almazsınız.ben yaklaşık 7 senedir aynı kilodayım

yazz hapını 1.5 aydır adet düzensizliğim sebebiyle kullanmaya başladım.
7 gün süren adetim 3 gün sürdü. genç kızlığımdan beri adet sancım vardı o da bu adetimde hiç olmadı. hemen uyum sağladı hapa vücudum. bu bakımdan çok mutluyum.
fakat göğüslerim 1 aydır büyüyecekmiş gibi agrıyor. acaba ilacın yan etkisimi.
ilacı bırakmammı lazım. sizce ne yapayım.
kadın doğum doktoru erkekte sormaya cekiniyorum.

merhaba ben yasmin kullanırkn doktorum yazz 24+4 ü tavsiye etti.avrupa da bu hap çok tercih ediliyormus.ben memnunum yasminden daha iyi.yasminde çok stresli oluyordum bu hapta rahatım beyazların sonuncusunu içmeden 1 gün önce adet kanamam oldu hersey normal.ve adetimin 2.gününden itibaren ikinci kutuya basladım.ara vermedim hiç.

nisanur göğüslerde ağrı oluyor hassaslasıyor baya sen bu konuyu takma kafana çok normal.ilacı içmeye devam et.

Bu yazz hapını kullanlara sormak istiyorum. Migren var bende. Doktorlar migrenli hastaların doğum kontol hapı kullanmasını istemiyor. Bu hapı ilk kez duydum burda. Doktordan önce size sormak istiyorum o yüzden. Migren ağrılarını çoğaltırmı acaba? Bu hapı kullanırken baş ağrısı şikayetleri olanlar varmı içinizde. Bilginiz varsa şayet... Sevgiyle kalın..

Bende de migren var, 4.kutuyu kullanıyorum ben hiçbir sorun yaşamadım.

nisanur göğüslerde ağrı oluyor hassaslasıyor baya sen bu konuyu takma kafana çok normal.ilacı içmeye devam et.

cevabın için teşekkürler.

sizlerde de bazen göğsünün genç kızın göğüs büyümesi gibi ağrıma oluyormu?
bazen çok ağrım oluyor. başka bir ilaç kullanmıyorum. bu hap yapıyor.
hapımı bırakmak istemiyorum. yıllardır süren adet sancım bitti. 7 gü
n süren adetim 3-4 güne düştü daha ne olsun. süper bir hap.
ALLAH,BU HAPI ÇIKARANDAN,BU HAPI BANA YAZAN DOKTORDAN RAZI OLSUN.

benim galiba bu ilaç yüzünden saçlarımdan olacam
vitaminsizlikten herhalde.
doktor bana yanında b vitaminide vermişti ama içemedim ama saçlarım çok dökülüyo
kel kalacam yakında.bende memnunum ilactan 3. kutum bu

bende saç dökülmesi olmuyor
göğüslerde hassaslaşma var 2.kutundayım onun dışında sorunum yok
bir de geri çekilme ve hap ikisini birden kullanıyoruz riskim inşallah azdır.

bende saç dökülmesi olmuyor
göğüslerde hassaslaşma var 2.kutundayım onun dışında sorunum yok
bir de geri çekilme ve hap ikisini birden kullanıyoruz riskim inşallah azdır.

Bende sadece göğüslerde dolgunluk var ama şikayetim yok

Sadece hap kullanmak bile riskleri ortadan kaldırıyor. Hapla yıllarca korunan arkadaşlarım var. Annem de yıllarca bu yöntemle korundu. Bir sorun olmadı. Ben rahatım ama eşim rahat değil hala geri çekiyor :kedi:

Saç dökülmesi mevsimsel de olabilir, bende öyle sorun olmadı.

arkadaşlar bende kist ve miyom çıkmıştı dr.tedavi için yazz 24+4 yazdı ilk kutu bitmek üzere bende mide bulantısı,göğüslerde hassasiyet gibi yan etkiler yaptı.dr.aradım ilk kutuda olabileceğini 2.kutuda geçeceğini ilacı kullanmama devam etmemi söyledi şimdilik kullanıyorum birde bu ilaca hiç ara vermeden içiliyomuş.1.kutu bitince hemen 2.kutuya başlamak gerekiyor.inşallah 2.kutuya başlayınca şikayetlerim geçer

Bende ilk 2 kutuda, lekelenme gibi sorunlar yaşadım. Doktorum normal devam et vücudun ilaca alışması için 3 ay gerek demişti. 3.kutudan itibaren hiçbir sorunum kalmadı :)

bir şey sorucam bilen yada benim gibi yaşayan varsa bilgisini paylaşırsa sevınırım.
yazz kullanıyorum bende ilk kutu henüz bitmedi. plasebo haplara kadar 3 hapım daha var. fakat haplar bitmeden regl oldum. acaba bırakmalımıyım hapları. plasebolara mı geçmeliyim. yoksa aynen devammı kararsız kaldım.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…