Yazz doum kontrol hap ve ibh

kızlar bende ilk kutuyu içiyorum şuan adetim 7 gün sürdü hergün kahverengi lekeler geliyodu bundan 5 gün öncesine kadar şuan oda yok
gögüs şişkinliğim var bide cinsel isteksizlikte vardı oda geçti
şuan mutluyum

ben bir salaklık yaptımki sormayın :roflol:
ilk kutuda benim 20 gün süren kanamam olmuştu çok sinirlendim
2. kutuyu hayatta almam diyordum
fakat yüzümdeki sivilceler geçince ve sinirli yapım sakinleşince 2. kutuyu aldım:lepi:
her neyse
yanlız biraz geç kalmıştım adetimin 6. günü aldım ilk hapımı:1ninca:
fakat geçen gün bir farkettimki 3 gün üst üste ilacı almayı unutmuşumdelikafadulden
3 tane ilacı arka arkaya almayayım diye 2 tane aldım fakat oda ne 3. hapı almayı unuttumdelikafadulden
oldumu 4 gün
bugün hapı almayı unuttuğumun 5. günüydü ve süprizlülülülülülü
adet olmuşum lülülülülülühemde ne biçim:1ninca:
ama şu yönden bu hap iyi buyrunnnnnnnnn
kesinlikle adet öncesi sinir stresim olmuyor gayet keyifli oluyorum ve sivilce yok :smiley-cool:
ilk ay kanama uzun sürüyor ama 2. ayda normale dönüyor:smiley-cool:

arkadaşlar 3 gündür kanama bitti pembe haptan 1 beyaz haptan 4 tane var 1. kutu bitio ama pasiflora içmeye başladım anca sakinleştim umarım yan etki olmaz

bde sunu sorucam kutu b,itimine kaç gün kala adet gördünüz 1 kutu bitmeden olunuyo heralde deme

Son düzenleme:

normalde beyaz hapa başlıyorsun ya 2. hapda benim adetim yavaşdan gelmeye başladı ama 4. hapı alınca tam söküldü:1ninca:

ben 19 yaşındayım.bende pco sendromu var.doktorum bana yazz 24+4 hapını verdi.1 paket kullandım.bende göğüs hassasiyeti yarattı.sol göğsümde şişme oldu.ve ani ağrılar girmeye başladı sol göğsüme.ilacın yan etkileri arasında var bu durum.bayramdan sonra hemen doktoruma gidicem.şuanlık ilacı kullanmıcam.bi de bende bağırsak sorunları da yarattı.kabızlık,dışkı yapamama gibi sorunlar meydana geldi.arkadaşlar bir bilginiz varsa lütfen bana yardımcı olun.çok üzülüyorum.bu yaşta böyle bir hastalığa yakalandığım için.moralim çok bozuk.

benim doktorumda adet düzensizliğim sebebiyle bu hapı yazdı bana.
bir sorum olacaktı. bu hapı kullanırken adet olunca hapı yutmayacakmıyız yoksa ara vermeyecekmiyiz.

ARKADAŞLAR MRH YAZZI 1 AYDIR KULLANIYORUM VE REGLİM 1 AYDIR DEVAM EDİYOR İÇİM DIŞIMA ÇIKTI AMA PİYASADAKİ YAN ETKİSİ EN AZ OLAN İLAÇ DR UM SABRET DEDİ BU İLAÇ ASLA KİLO YAPMIYOR DEPRESYON KONUSUNU BİLEMEM ZATEN TEDAVİ GÖRÜYORUM O KONUDA AMA SÜREKLİ KANAMAM OLMASI BENİ PERİŞAN EDİYOR SÜREKLİ ORKİDLE YAŞAMAK ZOR:çok üzgünüm:

ara vermiyosun hıc bu ılacı kullanırken.sen ılaca devam ederken zaten adet görüyosun( beyaz hapları kullanırken).hic ara yokk:)

kızlar bbanada doktorum yazdı bgun eczanede olmadıgı için yarın getrtecekler ayrıca ssk ödemiyo dediler 21 tl de fiyatı dediler doğrumu bu ayrıca 1 sene boyunca kullanacakmışım kilo aldıranlar olmuş çok zayıfım blki işe yarar ama aşırısıda kötü olur bakalım sancılı adet günlerim bitecekmi inş. hepinize sağlıklı günlera.s.

Bende ilk kutuda aynı sorunu yaşadım. Dr ısrarla 2.kutuyu almamı söyledi. Şimdi 2.kutudayım, hiç bir sorun yok :) 2.kutuyu mutlaka deneyin bence.

arkadaşlar ben 2 kutuya başladım ii hoş kanamam da bitmiş gibiydi adet oldum .gene ya bişiy sorucam 2 . yada 3. kutuyu kullananlar bu ilaç kilo yapio mu 2 kilo aldım bayramda yediğim atlılardan mı ,adet şişkinliğimi yoksa yazz 24 mü suçlu kim sizce .....

bu ilaç kilo yapi omu biri cevap versin yapiosa biterim yaniiii,,,,,,

arkdaşlar ben yazz 24+4 ü 3.kutuya başlıycam.gayet mennunum hiç ara vermeden ilaç içiliyo.ama son 4 ilaç vitamin niteliğinde.ayrıca kanamamda az geliyo.ben mennun kaldım yani.birde ben kilo almadım aksine vücuttaki toplanan suyu dışarı atıyo.zaten ilacın içindeki kullanma talimatındada yazıyo.ben mennunum yani.

bende de 1 kutu bitmek üzere.kahverengi lekeler geliyo ama çok değil.kilo almadım hatta verdim diyebilirim
sürekli lavaboya gidiyorum su atıyorum yani.günde 1 kere giderdim ben 4 -5 kere gitmeye başladım
ayrıca geceleri uyuyamazdım uyku düzenimi bile düzeltti artık uyumakta zorluk ta çekmiyorum
bende memnunum
birde benim doktor ik adet günü başlattığı için ilk ay korunmamıza gerek yok demişti burda tam tersini okumuştum 3 doktora daha sordum adetimin ilk günü başladığım için hamile kalma riskim yok muş
onada sevindim yani.ama yinede bu ay adet olacammı diye düşünmüyor değilim içime kurt düştü
inşallah adet olurum

arkadaşlar yazz 24+4 en son çıkan vücuda en az hormon yükleyen doğum kontrol hapı, hagi doğum kontrol hapını kullanırsanız kullanın ilk kullanımda mutlaka ve mutlaka ara kanamalar ve reglde uzama olması normal, zaten 24 tanesi ilaç +4 olan plasebo yani hiçbir etkinliği yok sadece regl belirtilerini ağrı bulantı vs. gidermek için ve 3. kutuya geçtiğinizde reglyninzde aşırı derecede azalma oluyo, zaten bu amaçlanmış. ben önceden yasmin kullanıyordum vucudumda morluklar oluşmaya balşadı doğum kontrol hapından dolayı olduğunu söylediler yaz kullanmaya başladım oda kaşıntı yaptı bütün vücudum kabardı, bu ay ırakmayı düşünüyorum, kaşıntılarım ve kızarıklıklarım gçerse birdahada hap kullanmayı düşünmüyorum...bilgilerinizee... en iyisi hiç kullanmamak..

arkadaşlar 18 gündür yazz kullanıyorum,adetimde bir değişiklik yapmadı ilk günü kullanmaya başladım ve ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum,doktorum yazdı bu ilacı ancak 18 gündür ilacı aldıktan yarım saat sonra mide bulantım var,hergün baş ağrısı çekiyorum ve göğüslerim neredeyse 2 beden büyüdü... ve kontrol edilemez durumda iştahım arttı,sürekli açlık hissediyorum...doktorumu dün aradım ilk kutuda birtakım şikayetler olabileceğini ama 2.de geçeceğini söyledi zaten tiroit hastasıyım ve kilo almaya çok yatkınım dolayısıyla ilk kutu bitince ilacı bırakmak istiyorum,nasıl bırakacağımı bilmiyorum yani bu geçen 1 ayda koruma sağladığını umuyorum çünkü eşim korunmadı son derece rahat hareket ettik doktorum da zaten söylemedi ilk ay eşin korunsun diye filan...şimdi ben bunu bırakıp eski korunma yöntemlerime dönmek istiyorum ekstra bişey yapmam gerekiyor mu bilgisi olan var mı?

nilly78 en azından 3 ay denemen lazım.ben yasmin kullandım 15 gün kanamam geldi.yazz 24+4 e başladım bu ilaç iyi geldi bana.bende troit hastasıyım.çalışmıyo triotim.o yüzden sabahları aç karnına euthrox içiyorum.ama doğum kontol hapını gece içiyorum.o yüzden pek bi yanetkisi olmadı.hatta görenler göbeğin inmiş kilo vermişsin diyor( 9 ay önce doğum yaptımda) bu tip haplar vücuttaki ödemi su toplamasını atıyor.

merhaba hanımlar benim yumurtalıklarımda kist varmış küçük küçük 15 _20 tane. hamile kalamadığım için doktora gittiğimde doktorum söyledi. banada yazz24+4 ü tavsiye etti ve 6 ay kullanmamı söyledi. adetinin ilk günü başla ve hiç ara verme dedi. adet değilde kahve rengi lekeler gelmeye başladı ben ilaca başladım. bugün beyazların üçüncüsünü içtim. adet olamıyorum. çok sitresli ve telaşlıyım adet olamıycam diye yarından sonra yeni kutuya başlayacağım. adet olmak çok istiyorum adetimle birlikte kistlerde yavaş yavaş düşecek. ne olur bana teselli verin. adet olmazsam sitresten öleceğim gibi hissediyorum iyi günler

samet67300 stres yapma bence.sen ilacını içmeye devam et.o kahverengi lekeler kistlerin patladığına yada yumurtalıklardan atıldığına bir işaret.benim bir arkadaşımında öyle oldu.sürekli kahverengi lekeler oluyormuş,doktoru bu durumun normal olduğunu,kistlerin düştüğünü söylemiş.sen ilacına devam et.ilk 3 ay zaten düzensiz olabilir.kafana takma.vücudun yavşa yavaş alışacak.sağlıklı günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…