- Konu Sahibi birsen2505
Merhaba arkadaslar,
biraz once doktordan geldim bende bana da yazz'ı verdi.
ben uzun yıllardır tedavi amaclı dogum kontrol hapı kullanıyorum polikistik overden dolayı ve bugun yazz'a baslayacagım....diane kullandım şimdiye kadar (tekrar ilac kullanmaya baslayacagım için sinirlerim cok bozuk ama yapacak bir sey yok :çok üzgünüm: )
bir cok arkadasımın gittiği ve methini cok duydugum doktorum diane yerine bunu onerdi (doktor boyle kimsenin ustunde ilac deneyecek biri değildir, konusunda uzman dunya derecesı olan bir doktor ve herseyi acıklıyarak neden ve neyi kullanman gerekitigini bir bir soyluyor.)
dianenin;
- depresyon yaptıgını (bende yapmıstıda ilactan kaynaklı oldugunu dusunmemişstim)
- odem olusturdugunu bundan dolayı şişlik duygusu hissetitrdiğini soyledi
bir de artık ilaç eskimiş daha modern bir ilac gerekli dedi:
yazz için ise;
ilk 2 ay ara kanama olabilir dedi cunku vucut ilaca alısık değil dedi
bu ilac ile vucut su toplamıyor ve odem olusturmuyormus
depresyon gibi bir yan etkisi de yokmus
bugun ilacı kullanmaya baslıyorum...etkileri ya da yan etkileri sizinle paylasırım...yerimseniben
cnm bende prospektüsünde okudum ödem oluşturmuyo ve depresyon kilo alımı tüylenme falan yapmıyo etkileri diğerlerine göre çok iyi bi ilaç ama uzun süre kanama olması beni endişelendirdi.bi arkadaşımızın doktoru aprnax kullan demiş eğer 4 günü geçerse benim reglim bende apranax içeyi düşünüyorum zaten ağrılarım için kullanıyodum majejik ve apranax umarım fayda görürüz. kaydirigubbakcemile5