- 10 Şubat 2011
- 1.115
- 8
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
Okudugumda hala bu ilaci kullananlar oldugunu gordum ,sanirim ilacla alakali gelismelerden cogunuzun haberi yok, bu arada ben U.S.A de yasiyorum,belkide o sebepten biraz daha cok bu konuyla alakaliyim. Arkadaslar bu ilac hakkinda acilmis cok agir binlerce dava var,hayati risk tasiyor,kanda pihtilasmaya sebep olup,pihtinin beyne gitmesi ve hayati fonksiyonlarinizi sonlandirmasi soz konusu,kisa ve oz olumcul yan etkileri var ! Yas farki gozetmeksizin .. Ilacin yan etkilerini muhakkak okuyun,size verilen her dogum kontrol hapini sirf doktorunuz verdi diye almayin, girip arastirin, doktorunuzdan ilaci siz talep edin, bakin cogunuz en az yan etkisi oldugunu soylemissiniz, tam tersi bugune kadar piyasaya surulmus en agir yan etkilere sahip dogum kontrol hapidir, ilacin piyasadan cekilmesi soz konusu,zaten arkadasin biride bacagindaki damarda tikanma oldugundan bahsetmis, allah korumus ve beterinden saklamis, o pihti damar yoluyla beyne yuruyebilirdi. Cigerlerde kan pihtilasmasi, kalp krizi, pankreas iflasi, safra kesesi kaybi,gogus kanseri vs sanirim cogu yeterince oldurucu.Allah hepimizi ,cocuklarimizin basinda sag kilsin, kendinize dikkat edin hanimlar ..
Son düzenleme: