-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
arkadaşlarrr yaa ben tüylenme için gittim hiç bişe çıkmadı doktorum sivilcelenmeden olabilir dedi vee 24+4 verdi 18 yaşındayım bekarımm ben bu doğum kontrol hapını ilk defa kullanıcammm nasıl kullanmalıyım hiç bilmiyorumm kullanma klavuzunu okudum ama anlayamadım pekk :)) adetin ilk günü müü başlamam gerekiyoo yardımcı olur musunuzz bi yaa)
kızlar bende 6 gündür 24+4 kullanıyorum ya midem çok bulanıyor bişey yiyemiyorum doğru düzgün offbıraksammı napsam bi akıl verin bana
bırakma ben ilk kutuyu bugün bitirdim bende de çok bulantı yapmıştı hapı gece yatarken ve mide koruyucuyla birlikte içersen bulantı yapmıyo denedim gördüm
gerçekten bende de son 1 haftadır sürekli bir kanama var. mayıs 16'da başlamıştım ve hiçbir yan etkisi olmamıştı. ilk defa geçen hafta lekelenme oldu o günden beri her gün az az kanama oluyor. ve de devam eden hafif bir adet sancısı var. ayaklarımı üşüttüğümde daha da belirginleşiyor sancı. henüz ilk kutu bitmedi, 2.kutuda düzelir diyorlar ama bakalım inş. düzelir. doktor soylemişti kanama olur diye, endişelenmiyorum ama hafif bir huzursuzluk oluyor zamansız kanama olunca işte :)
adetin ilk günü başlıycaksın. üzerinde haftanın günleri olan etiketi başladığın güne uygun olarak yapıştırırsan içip içmediğini karıştırmazsın.
evt canımm başladım ztn şu an hapa dediğin gbi yaptım tşk ederimm bilgilendirdiğin için
kızlarr ben 6 gün içip bıraktım hapı ama bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum tekrar suan hala devam ediyor yaa çok endişeliyim bişey olur mu ki doktora mı gitsem yoksa beklesemmi bitene kadar nolur bi akıl verin bana