Aile Planlaması Yazz 24+4 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ya bilmem ki o iğneler hakkında çok bilgim yoktu bir de doktorum bana evliliğin en başında en iyi korunma yöntemi doğum kont. hapıdır demişti. sanırım o yüzden.

arkadaşlarrr yaa ben tüylenme için gittim hiç bişe çıkmadı doktorum sivilcelenmeden olabilir dedi vee 24+4 verdi 18 yaşındayım bekarımm ben bu doğum kontrol hapını ilk defa kullanıcammm nasıl kullanmalıyım hiç bilmiyorumm kullanma klavuzunu okudum ama anlayamadım pekk :)) adetin ilk günü müü başlamam gerekiyoo yardımcı olur musunuzz bi yaa )

adetin ilk günü başlıycaksın. üzerinde haftanın günleri olan etiketi başladığın güne uygun olarak yapıştırırsan içip içmediğini karıştırmazsın.

adet düzensizliği şikayetiyle doktora gittim. yazz 24/4 hapından verdi 18 gündür kullanıyorum adetim ilk günü başladım. fakat hala kanama görüyorum hiç bitmedi.
adet gibi değil koyu renkli parçalı bir akıntı. doktoruma ulaşamadım eczaneye sordum normal dedi ama endişeliyim. böyle bir durumla karşılaşan var mı?
ilkkez kullanıyorum ve korkmaya başladım. cevap verirseniz çok sevineceğim.

kızlar bende 6 gündür 24+4 kullanıyorum ya midem çok bulanıyor bişey yiyemiyorum doğru düzgün off bıraksammı napsam bi akıl verin bana

kızlar bende 6 gündür 24+4 kullanıyorum ya midem çok bulanıyor bişey yiyemiyorum doğru düzgün off bıraksammı napsam bi akıl verin bana

bırakma ben ilk kutuyu bugün bitirdim bende de çok bulantı yapmıştı hapı gece yatarken ve mide koruyucuyla birlikte içersen bulantı yapmıyo denedim gördüm

bırakma ben ilk kutuyu bugün bitirdim bende de çok bulantı yapmıştı hapı gece yatarken ve mide koruyucuyla birlikte içersen bulantı yapmıyo denedim gördüm

valla dayanamadım ya içmedim bugün içmem artık zaten nişanlım anlayıslıdır sağolsun o halleder artık bi şekilde benim bünyem kaldırmıyo malesef

Bunların hormon seviyesi düşük. Yani en az yan etkisi olan 24+4'ler.

Ama hormon seviyesi az olduğu için az miktarda kanama oluyor devamlı.

gerçekten bende de son 1 haftadır sürekli bir kanama var. mayıs 16'da başlamıştım ve hiçbir yan etkisi olmamıştı. ilk defa geçen hafta lekelenme oldu o günden beri her gün az az kanama oluyor. ve de devam eden hafif bir adet sancısı var. ayaklarımı üşüttüğümde daha da belirginleşiyor sancı. henüz ilk kutu bitmedi, 2.kutuda düzelir diyorlar ama bakalım inş. düzelir. doktor soylemişti kanama olur diye, endişelenmiyorum ama hafif bir huzursuzluk oluyor zamansız kanama olunca işte :)

canım merhaba ben 6 gün içip bıraktım ilacı çok midem bulandığı için bıraktıktan sonra adetim bitmişti ama bi ik gün sonra tekrar başladı ya bu normalmi sence doktora gitmelimiyim yoksa gecici bi etkimi off çok canım sıkıldı ya sadece 6 tane içtim tüm dengem bozuldu

kızlarr ben 6 gün içip bıraktım hapı ama bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum tekrar suan hala devam ediyor yaa çok endişeliyim bişey olur mu ki doktora mı gitsem yoksa beklesemmi bitene kadar nolur bi akıl verin bana

bende daha önce kullanmıştım dr.rum kist için vermişti bendede aynı durum olmuştu canım endişeleneck bir durum yok hatta ben doktoruma danışmıştım aynı senin gibi telaşlanıp ama bu durumların olacağını söylemişti için rahat etsin:)

Arkadaslar mrb; yazz24 kullanırken antibiyotik kullanan varmı? Boğaz enfeksiyonu oldum ve antibiyotik kullanmam gerekiyor biliyorum ki yazz24'ün etkisini azaltıyormuş kullanılan antibiyotik,peki kullandığın surecemi dikkat etmek lazım yoksa antibiyotik bittikten sonradami ?!!

Hemen dr'a gitmelisin çünkü bu tarz hormon içeren ilaçlar tamamen bırakılacaksa bile kutunun mutlaka bitirilip öyle bırakılması gerekir...

Kızlar ben yazz 24+4 hapının şuan 3. kutunun 3. haftasını içiyorum. İlk iki kutuda ve üç gün öncesine kadar hiçbir yan etki yapmamıştı fakat üç gündür ara ara kanamam oluyor. Adetim haftaya olacak, acaba bu normal mi? Bu arada hergün aynı saatte düzenli içiyorum ilk günden beri.

mrb kızlar.
ben yazz kullanıyorum.ikinci kutuya başladım bugn 4.haptayım. ama hala hastalanmadımnormal adet günümüde geçti ilaçtan dolayı.ama nye hastalanmadım.bu kadar gecikmesi normal mi?araştırdım gecikme olurmuş ama yaşayan var mı acaba???:26:yardımcı olursanız sevinirim:)

Son düzenleme:
4 pembe hap ve 4 beyaz hapım varken kanamam basladi bildiginiz adet gibi bu ara kanama olamaz değilmi? Adet mi oldum simdi ben !! Var mi basına böyle birsey gelen yazz kullanırken 5. Kutuyu kullanıyorum ilk defa böyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…