- Konu Sahibi Zeynep28 maras
valla bende bişey sordum günler önce ama kmse cevaplamıyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 pembe hap ve 4 beyaz hapım varken kanamam basladi bildiginiz adet gibi bu ara kanama olamaz değilmi? Adet mi oldum simdi ben !! Var mi basına böyle birsey gelen yazz kullanırken 5. Kutuyu kullanıyorum ilk defa böyle oldu?
Canım benim de aynı problem oldu. 3 aydır kullanıyorum hiç kanama falan olmamıştı, çok düzenli gidiyordu. Ama 5 pembe ve 4 beyaz hap varken kanama başladı aynı adet kanaması gibi ve hala devam ediyor. Yarın itibariyle de adet olmam gerekiyor. Bakalım ne olacak, ben de araştırıyorum nedendir diye..
Canım ben herhangi bir ilaç kullanmadım. Ama çok stresli bir dönem geçiriyorum ona bağlı olabilir. Bu arada benim kanama hiç durmadı az az geldi. Beyazın ikincisinde de aynen adet gibi olmaya başladı, yani adet oldum. Bugün pembe 1.ci hapı içeceğim. Kanama devam ediyor bakalım ne zaman bitecek? Canım senin kanama başladı mı tekrardan adet olması gereken zamanda?
selam kızlar ben de 2 ay sonra evlenicem doktorumun tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım. bugün 22. hapı yuttum. hiçbi yan etki yapmadı. adetim normal sürdüğü gibi oldu. ama baş dönmesi oluyor arada. bunu da yaz mevsimine de bbağlayabilirim, kansızlık var bende ona da bağlayabilirim. var mı benim gibi başı dönen. ve adet ne zaman görürüm beyaz hapları içerken mi?
bende bu ay ilk defa kullanıyorum ama bırakmak istiyorum beyaz hapları içmedenmi bırakıyım nasıl bırakıcam ne zaman :S
kızlar bende yazz dogum kontrol hapını kullanıyorm 2tane yutmadm aslında bilerk oldu sonra devam ettim ve daha adet olmama 7gün var ama bugün leke geldi sizce normal mı 2gün bıraktım diye adet olurmuyum lüften yardım
slm kızlar ben 9 haziranda adet oldum ve yazz'ı kullanmaya başladım.24 haziranda evlendim 27 si gibi bi kaç gün süren bi ara kanamam oldu ondan sonra bezaz haplara geçtim ama adet görmedim bugün temmuz 18 ama hala adet olmadım. bu kadar adetimin gecikmesi normalmi acaba? Bir doktora gitmelimiyim ki ???
merhaba kızlar 1 yılı aşkın bu hapı kullanıyorum.artık bebek düşünmeye başaladım.hapı bıraktıkdan sonra gebe kalan var mı?
Kızlar ilk defa kullanıyorum doğum kontrol hapı. Yazz kullanıyorum. Adetimin 3. günü başladım. 10 gün sonra korunmasız ilşkiye girsem hamile kalır mıyım?