Aile Planlaması Yazz 24+4 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
teşekkür ederim. diğer kutularda beyaz hapların 3. günü regl oluyordum ondan kafam karışmıştı olmayınca.
sabah reglim başladı. ona da başladı denemez ya neyse.. 1 - 2 damla sadece.

bende aylardır kullanıyorum ilk kez geçen ay 15 gün boyunca leke şekline devam etti kanamalarım ara sıra olabiliyo böyle şöyler
ara vermeden kullanmaya devam edicez

Herkese iyi aksamlar. Bugun dokturuma adet gecikmesi ve akinti dan dolayi gittim. Ultrasonda polikistik over oldugunu soledi. Yazz adinda bir dogum kontrol hapi verdi. Daha once yasmin adinda bir ilac kullanmistim. Kist durumu soz konusu oldugu icin adet gecikmesi yaptigini ve bu ilaci hic birakmadan kullanmami soledi. Adet olmak icin verdigi ilacin bitiminden sonra baslamami soledi. Adini ilk kez duyuyorum yazz dogum
Kontrol hapinin kullananlarda ne gibi yan etkiler oldu? Daha once yasmin kullandigimda hic bir sorun yasamamistim.

kızlar herkese merhaba lütfen yardımcı olur musunuz su anda şaşırmış durumdayım yazz hapını aldım adetimde yarın falan başlıycak yarın ben bu hapı kullanmaya başlasam iki hafta sonra korunmasız ilişkimde bi sorun çıkar mı ıkı haftalık sure yeter mı lutfen yardımcı olun kocamı durduramıyom artık bende doktora gittim bu hapı yazdı ama sormayı unuttum bi de hap kullanmaya ilk defa başlıyacağım cevaplarınızı bekliyorum

mrb arkadaslar ben pkoym doktor bu ilcı verdi . kullanalı 15 gün oluyor ve adet gordm sanırm. k.rengi akıntm gelyr. bu normal mi?

hiç korkma o ilaçlar 28 günde bir adet olmanı sağlar.aksatmadan içersen korkacak bişey yok

1.5 yıldır kulanıyorum bu hapı evli de değilim. pko dan dolayı kullanıyoum. normalde adetim 6 günde biter ama 2 aydır 10 gun falan süruyor bu normal mi? yoksa doktora görünmelimiyim. varmı böyle bir sorun yaşayan

Slm kızlar. bende bgn doktora gittim hiç muayene ve tahlili yapmadan yaz 24+4 verdi.birkaç gün içinde başlıyacağım içmeye yalnız merak ettim birşeyler var son 4 beyaz hapı almaya başlayınca adet oluyormusuz diyelimki adetim 2. beyaz hapta başladı son 2 tanesi kaldı tekrar adetin başladığı gün yeni bir kutuya başlayıp son 2 beyaz hapı içmeyecekmiyiz?birde adetimi geçiktirmek içinbeyazları hiç içmeden direkt yeni kutuyamı başlayacağız?mayısta düğünüm var ve tam adetim denk geliyor?biri ayrıntılı anlatabilirmi bu hapı kullanmayı doktor hiç bir bilgi vermedi doğru düzgün:2:

evet sondaki beyaz haplarda aşırı hormon miktarından adet oluyosun, ben beyaz hapların hangisinde adet olduysam geriye kalan beyaz haplarıda içiyodum.
Eğer adet olmak istemiyosan beyaz hapları atla içme, bende düğünümde adetliydim tampon kullandım bi ara tuvalete gittim ve değiştirdim benim için problem olmamıştı.

teşekkürler cevabın için doktora gittiğimde bu ay başlamamı söyledi regl için yani martta beyazları içeceğim nisan reglimde içmeyeceğim.sanırım böyle oluyor.

Merhaba, polikistik over hastasıyım 7 ay süreyle yazz 24+ 4 kullandım doktorun ara verelim demesiyle birlikte ilacı bıraktım. bıraktıktan sonra 3 ay düzenli regl oldum sora regl olmadım 2,5 ay geçtikten sonra 1 gün kanamam oldu bunun üstüne ben hemen yazz aldım hapa basladım gece hapı içtim ama kanamam kesildi. 1 haftadır hapı kullanıyorum daha önce olmayan yan etkilerle karsılastım asırı mide bulantısı baş dönmesi yasıyorum ve aklıma gebe olabilieceğim fikri geliyor, hap kullandıgım için gebelik testi yapsam saglıklı sonuc alırmıyım, hap kullanımı sırasında bu yan etkiler normal mi?

2,5sene önce sadece 1ay kullanmıştım. ama bende etkisini kaybedene kadar tam 4ay kuruluk yaptı ilişkiye girek imkansızdı resmen 4ay eziyet çektim dahada kullanmam. bende kist patlaması sebebiyle başlanmıştı bu ilaca belki o yüzdendir bilmiyorum ama saatini bile geçirmeden kullandığım ilaç tam 1ay kanamam bitmedi. hapın bittiği günde tekrar adetim başlamıştı :26: ben pek yararını görmedim ama bünyeye göre değişiyo demekki. 2gün önce bi arkadaşımda bu ilacı kullanmaya başladığını öğrendim 2aydır kullanıyomuş bende kuruluk yapmıştı o deyince "aaa bendede oluyo ama hiç hapla ilgili olduğu aklıma gelmemişti" dedi. benimde yaşadılarım bunlar :/

kızlar merhaba,
ben 21 gündür kullanıyorum yazz. 3 gün sonra pembe tabletlerim bitecek ve beyaz haplara geçicem ama son 1 haftadır az da olsa regl kanaması benzeri kanamam var ve pedle dolaşıyorum üstelik daha regl olmama 3-4 gün var çok tedirginim doktorum kutuyu bitir muayene edim seni dedi.sizce yeni kutuya başlasammı?eğer kanamamı devam ettirecekse ben geçmek istemiyorum 2. kutuya.eşimlede ilişkiye giremedik 1 haftadır.acaba ne zaman biter bu kanama dersiniz?bir de ilacı bırakınca kanama devam ediyormu ne zaman bitiyor onu sormak istedim sizlere.yardımcı olursanız sevinirim.çok üzülmeye başladım vallahi tedirginim çok

arkadaşlar bende kullanmayı düşünüyorum herhangi bi adet gecikmesi olursa yani o beyaz haplar bittğindede hala gelmemiş olursa 2.kutuya geçildiğinde 2 ay adet görmemek gibi bişey olabiliyormu?

arkadaşlar 7-8 aydır bu hapı kullanıyorum. hapa ilk başladığımda ilk ay lekelenme tarzı kanamalarım olmuştu.son pembe hapı dün akşam içtim ama benim 2-3 gündür lekelnmelerim var ve bugün de normal regl gibi gelmiş ilk beyaz hapı bu akşam içeceğim.bu tür kanama b kadar eren kaama normal mi yoksa bir sorun mu var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…