Yazlık efil efil :) çiçekli elbise diktim

Göz kararı, kalıp çıkartmadan bu kadar iyi bir iş çıkarmak çok zordur. Modelistler bile cesaret edemez. Yeteneklisin beetlee

Sağol canım Hatalar yaptım tabii göz kararı kesince ama onları hallettim. Desenli olunca kumaş belli olmuyor. Bugün giydim hatta

Hastalık sebebiyle uzun süre ilgilenemedim elbisemle ama en sonunda bitirdim. Önü boydan boya düğmeli. Düğmeleri pembe yapmayı çok istemiştim ama çantalarla aynı renk pembe düğme bulamadım. A kesim yaptım. Kalıbımı da kendi ölçülerimden çıkardım. Tabi biraz bol geldi :) Sonra yine daralttım. En zor kısmı ilik açmaktı benim için. Makinemde ilik açma özelliği vardı fakat, beceremem diye korktum ve elimle yaptım. O da uğraştırdı bayaa

çok güzel olmuş. kumaşta çok güzel :) güle güle eskit, fena alıştın sen

çok beğendim gerçekten çok şanslısın dikiş dikebildiğin için ayrıca hazır gibi duruyor muhteşem olmuşş nereden öğrendiniz dikiş dikmeyi? bende çok öğrenmek ve kendm kıyafet yapmak istiyorum ama bana dikiş dikmek çok zor gibi görünüyo sizcede çok zormu? bende yapabilrmiyim?

Teşekkür ederim :) Kendi kendime öğrendim Elim yatkın bu konulara ama zorlandım bende başlarda. Hazır kalıp olursa daha kolay olabileceğini düşünüyorum. Ben kalıpsız ve göz kararı yaptığım için zorlandım biraz ama bir şekilde hallediliyor. Yapabilirsin yeterki iste Ben yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince, başladığın zaman. Çok teferruatlı olmayan şeyleri dikebilirsin canım.

cok guzel kumas secmissin cokta guzel dikmissin eline emegine saglik canim

kızlar nolur bana yardım edin ya :44: elbise dikmek istiyorum renk model kumaş hepsini seçtim ama kumaşı kesersem geri dönüşü yok çokta istiyorum kendim dikmeyi ama daha önce hiç yapmadım nasıl dikebilirm kalıbını filan nasıl hazırlarım nolur bi yardım edin el atın ya

cok guzel kumas secmissin cokta guzel dikmissin eline emegine saglik canim

Teşekkür ederim..

Canım önce kolay modellerden başlaman gerek eğer ilk kez yapıyorsan. A kesim elbise uygundur bunun için. Bak benim 2 sayfa öncesinde yaptığım bir elbise var onun kesimi gibi yapabilirsin. Yalnız onun düğmesiz olanını yap. Düğme ilikleri çok uğraştırıyor Ben kalıbımı kendim metreyle ölçülerimi alarak geri kalanını da göz kararı ile yaptım. Sen istersen burda dergisinin kalıplarından al riske atmak istemiyorsan. İnternetten de araştır güzel bilgiler var. Burda dergisinin kalıpları satılıyor nette onlardan sipariş edebilirsin canım istediğin modeli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…