• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlık efil efil :) çiçekli elbise diktim

Teşekkürler Sör:16: Vallaha öyle ya tutamıyorum kendimi yarın da elbiseye başlayacağım:1: Bakalım o nasıl olacak. Onunda üstü büyük ihtimal büstiyer tarzında olacak şimdilik kafamda öyle belirledim:6: Aslında birşey daha yaptım bugün ama mankenimin üstünde güzel durmamış onu da koyayım hemen :27:Eki Görüntüle 746758

bu manken evde mi yoksa kurs mu burası?
mankenın evde ne işi var?
utanır ınsan böyle güzel şeyler diker mi:27: vallahı özendim

tam benlık bu :27:

bu manken evde mi yoksa kurs mu burası?
mankenın evde ne işi var?
utanır ınsan böyle güzel şeyler diker mi:27: vallahı özendim

tam benlık bu :27:

Evde evde, üşenmedim onu bile aldım:1: Sadece üstü var garibin alt kısmı yok. Onu da alsaydım annem isyan ederdi artık:1: Çiçek desenli kumaşları cok seviyorum bende. Az daha profesyonelleşeyim bunlardan yapıcam $IEKLI-~1.JPG

Evde evde, üşenmedim onu bile aldım:1: Sadece üstü var garibin alt kısmı yok. Onu da alsaydım annem isyan ederdi artık:1: Çiçek desenli kumaşları cok seviyorum bende. Az daha profesyonelleşeyim bunlardan yapıcamEki Görüntüle 746760

:1:...........evet bunlar gerçekten çok güzel :)
senınkıde güzel :31:
şimdi evde sabah aşkam bişiler düşünüp, nette sürekli araştırıyorsundur
merak etme sıkılana kadar bu halde kalacaksın sadece :27:

:1:...........evet bunlar gerçekten çok güzel :)
senınkıde güzel :31:
şimdi evde sabah aşkam bişiler düşünüp, nette sürekli araştırıyorsundur
merak etme sıkılana kadar bu halde kalacaksın sadece :27:

Aynen öyle ya, bazen sıkılıp fırlatıyorum elimdekini, ama sonra sonucu düşününce yapıp bitiriyorum. Bir de sabırsızım ben çok ( burçtan mıdır nedir:1: ) hemen olsun isterim. Uzadığı an sıkıntı basıyor. Yapmayınca da aklımda kalıyor öyle çelişkili bir durum:27: Senin yeteneğin var mıdır bu tarz şeylere elin yatkın mıdır? Terazi burcusun sen vardır yetenek sende de:27:

Aynen öyle ya, bazen sıkılıp fırlatıyorum elimdekini, ama sonra sonucu düşününce yapıp bitiriyorum. Bir de sabırsızım ben çok ( burçtan mıdır nedir:1: ) hemen olsun isterim. Uzadığı an sıkıntı basıyor. Yapmayınca da aklımda kalıyor öyle çelişkili bir durum:27: Senin yeteneğin var mıdır bu tarz şeylere elin yatkın mıdır? Terazi burcusun sen vardır yetenek sende de:27:

bende sabırsızımdır :27:
evet, maşallah dıyeyım kendıme nazar değmesin:nazar:
bır kere bakmam yeterlı :) gerısı bende :27:
dikiş dikmeyi biliyorum, hiç kıyafet yapmayı denemedım :27:

sende mi teraziydin :27: benı unutmadığına göre sende terazısın

bende sabırsızımdır :27:
evet, maşallah dıyeyım kendıme nazar değmesin:nazar:
bır kere bakmam yeterlı :) gerısı bende :27:
dikiş dikmeyi biliyorum, hiç kıyafet yapmayı denemedım :27:

sende mi teraziydin :27: benı unutmadığına göre sende terazısın

:nazar: Terazi tabii, yetenekliyiz evellallah:27: Elin yatkınsa çok rahat yaparsın.

Beettle, takıbımdesin :27: merakla beklıyor olacagım yeni cicişlerini :1::23:

Son düzenleme:
Bayıldım elbiseye ya eline koluna sağlıkk :)

Göz kararı, kalıp çıkartmadan bu kadar iyi bir iş çıkarmak çok zordur. Modelistler bile cesaret edemez. Yeteneklisin beetlee:21:

Son düzenleme:
Back