Yazlık efil efil :) çiçekli elbise diktim

Beni bilgilendirdiğin için çok çok çok teşekkür ederim..
Eşimi kandırabilirsem alacağım. Benim beceremeyeceğimi düşünüyor sanırım
Eve bir fazlalık daha girmesin düşüncesinde !!
Aldıktan sonra güzel güzel elbiseler dikip "hani beceremezdim" diyesim var çok
Ama seni gerçekten çok takdir ettim.. Diktiğin elbise harika..
Tüm elbiselerini, kıyafetlerini mutlu günlerde giymen dileğiyle....

Rica ederim ve teşekkür ederim :) Ben bu elbiseyi dikerken hata yaptım kalıpsız kestiğim için dar oldu yanlarına parça ekledim genişlettim kol altını çok açık yapmışım oraya da parça diktim. Ama çiçekli olduğu için hiç bir hatayı göstermiyor :) Yani hata yapa yapa öğreneceğiz. O yüzden kendine güven istekliysen başarabilirsin, başarabiliriz. İlk denemeni böyle küçük desenleri olan bir kumaşta yap. Hata yapsan da göstermez. İnternette çok güzel sayfalar bloglar var. Hem yabancı hem türk. İstersen yapmadan oralara bir göz gezdir, püf noktaları ya da yeni bilgiler edinebilirsin.

Woaww... Diktiğin elbisede ek yerleri hiç belli olmuyor
Makineyi aldıktan sonra sitelere - bloglara bakmayı tercih ederim. Çünkü güzel güzel cicileri görürsem ve sonradan dikiş makinesini alamazsam üzülürümmm Tekrar teşekkür ederim ilgilendiği için

Çiçekli desenin avantajı Bir de bikini kumaşı aldım ondan da bikini ya da mayokini yapmayı düşünüyorum. Abarttım iyice

ne kadar güzel olmuş,maşallah eline sağlık..
nasıl merak saldın bu kesme biçme işine,kursa falan gittin mi?

ne kadar güzel olmuş,maşallah eline sağlık..
nasıl merak saldın bu kesme biçme işine,kursa falan gittin mi?

Teşekkür ederim. Hayır herhangi bir kursa gitmedim ama eskiden beri hevesim vardı. Daha önce de çeşitli şeyler yaptım ama bu ilk sıfırdan elbise dikişim. İnşallah devamı gelecek :)

Bitlim bayıldım ya.
Ben sana kumaş alsam, bunun uzun olanını diker misin bana bibiğim, bal kokulum, gonca çiçeeem

Çiçekli desenin avantajı Bir de bikini kumaşı aldım ondan da bikini ya da mayokini yapmayı düşünüyorum. Abarttım iyice
Yok artıııkkk!!!! İplerine taş falan da dizersin.10 numara olur...
Ama küçük şeyler daha zor dikiliyor diye duymuştum...
Ama inanıyorum, bu azimle bu yaz sezonuna yetiştirirsin bikinileri /mayokinileri
Bitince özellikle onlarıda görmek isterim

Fırfırlı ya da püsküllü bir model yapmayı düşünüyorum bakalım daha kafamda net bir şey oluşmadı google amcadan da biraz bakacağım Bitince koyarım resmini. Yarın başlarım ufaktan çalışmalara Bu arada yeni bir şey öğrendim. Kalıp çıkarmak için kağıt kullanılıyor genelde. Bende ikinci elbisem için alacaktım. Bugün öyle sitelerde gezinirken, battal boy çöp poşetinin kalıp çıkarmada daha iyi olduğunu öğrendim.

Çöp poşeti ile kalıp çıkarmak... Hıımm Daha neler duyacağım Şuanda dikiş makinemin olmasını ve seninle dikiş üzerine konuşmayı inan çok isterdim Muhtemelen kalıp olayında takılıp kalırdım
Kom un bikinilerine baktım geçenlerde 100-150-170 tl civarı gidiyordu... İnşallah dikiş konusunda ilerler ve kendi markanı oluşturursun

Konuşuruz tabi :) İnşallah en büyük hayalim o zaten. Umarım bir gün gerçekleşir

Giymediğim kot elbisem vardı bugün onu kesip biçip bu hale getirdim ama tabii daha bitmedi. Zımba alıp daha modern yorumlamak istiyorum buna benzer şekilde

başladın ya sıkılana kadar durmazsın artık :)
çok güel olmuş, zımbalar da olursa 10 numara olur :)

Teşekkürler Sör Vallaha öyle ya tutamıyorum kendimi yarın da elbiseye başlayacağım Bakalım o nasıl olacak. Onunda üstü büyük ihtimal büstiyer tarzında olacak şimdilik kafamda öyle belirledim Aslında birşey daha yaptım bugün ama mankenimin üstünde güzel durmamış onu da koyayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…